kaç tane içtin akşam:89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:ne partisiymiş bu?? akşam sarhoş gibim farketmemişim
bilmiyordukki annem yemek yapabiliyomusun senayyyy sonuna gelmişim partinin ben aşkolsun ama bana ne kısır ne sarma hiç bişiy vermediniz
başakkkkkk balımmmm papoşa ses verrrrr
bu koca totolu naz ve ksel girmio mu bu saattlme hiç?
nbr basak kımsecık yok topıkde
aaaaaaa papoşu yakaladım tüp bebek topiğinde hain hatunnnnnn
merhabalarr hanımlarr nasılsınızz ?
merhaba kızlar parti yapılmış akşam ohh ohhh nice bol rakamlı partilere olsun
nasılsınız bugün?
GÜNAYDINNN HAYATIMMMMMM
günaydın şekerimmmmmmmm
günaydın tatlı saracımmmmm
özellikle kimseyi çağırmadım annem sadece gelme htmali olabilecek hatunlaera seslendm.
hani sen genelde akşmları gelmiyorsun ya:101::101::101::101::101::101::101:
semii ile nereden arkideşsn anlamadım sanal alemin dışında mı:44::44::44:
ama semi benm bütün hatunlarımı kapmaya çalışıyoama benm hepsiiii
sara da beimmmmmm sarayı ilk ben buldummmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
merhaba tatlışımmmmm hoşgeldin safalar getirdinnnnnn
evet tatlımmmmmmm kısa zamanda elde ettiğimiz performansa bak
merhaba kızlar bugün sinir oldum hastaneye gittim üçlü tarama için dr gittim yanlış yerden barkot almışım o oraya gönderiyo o oraya bende sinirlendim barkotu attım geldim muane olmadan üçlü tarama olacaktım yaaa sinir oldum. yarın bidaha gidecem galiba.myhoş ne yaptı yaa kan testini
ajan girl 007 başak bond
ajan girl 007 başak bond
merhaba kızlar bugün sinir oldum hastaneye gittim üçlü tarama için dr gittim yanlış yerden barkot almışım o oraya gönderiyo o oraya bende sinirlendim barkotu attım geldim muane olmadan üçlü tarama olacaktım yaaa sinir oldum. yarın bidaha gidecem galiba.myhoş ne yaptı yaa kan testini
eh işte bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür...seninde dişinmi ağrıo hala saracım
GÜNAYDINNN HAYATIMMMMMM
günaydın şekerimmmmmmmm
özellikle kimseyi çağırmadım annem sadece gelme htmali olabilecek hatunlaera seslendm.
sara da beimmmmmm sarayı ilk ben buldummmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
merhaba canımmm iyiyim ben sen nasılsnn?
iyiyim yeşilimmm sen nasılsınn? walla süper parti yaptılar yiyeceğin haddi hesabı yoktu ama ben yemedim hiçdieti bozmayim demii
tünaydın fıstıkkk..nasılsın bakalımm
canım olumsuzluk için canını sıkma oluyo böyle şeyler insanlık halii yarın sakin kafayla gider yaptırırsın
ben birazdan kan testine gidicem araç çıkmasını bekliyorum saat 2 gibi çıkıcakmış araç iş yerim hastaneye baya uzak çünküü
saat 2 gibi kan aldırsam kaçta verirler sonucu:26:
myhosummm nasılsınnn naptın kan verdinmi?
kuzucum nie sinirlenion..bak hem 3 lü testin tam zamanlarında yapılması çok önemli sağlıklı sonuçlar için...çok da uzatma git yarın olurmu
sağol tatlım burası hepimizinnn yeriiiiine güzel parti yapmışsınız hele sarmalara bayıldım zaten hastasıyım herkese kutlu olsun...
hııııı öylemi senin bu tatlı dilin olmasa varya
eh işte bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür...seninde dişinmi ağrıo hala saracım
GÜNAYDINNN HAYATIMMMMMM
günaydın şekerimmmmmmmm
semiyle tanışıklığımız kk ya ilk üyelik zamanlarına rastlıyo sanal alemin dışında tanışmıyoruz ama kendisi çok iyi çok sıcak bi insandır benim çok sevdiğim arkadaşlarımdan biridir ilk tanıştığımız topikten ayrıldık semi ayrı bi topik açtı ben ayrı bi topik açtım onun topiğide kardeş topiğimiz ama o hatunlarıyla beraber sanırım artık face de takılıyolar onun topikde ısısız adaya döndü anlayacağın benim hatunlarda bir bir hamile kaldılar bazılarıda doğurdu bebekleriyle ilgilenmeye başladılar benim topikde haliyle ıssız ada oldu işte böyle canım yaaa[/I][/B][/COLOR]
sağol tatlım burası hepimizinnn yeriiiii
nice sayfalara hamile olarak inşallahhh
her zmaan diyorum iyiki varsınız iyiki buradasınız iyiki başka topiklere kaptırmadım sizleriiiiii
sen bizim sabah şekerimizsin fazla denk gelemiyoruz seninle tatlım ama okuyorum yazdıklarını
evet di mi ben ve benim bu tatlı dilim iyiki varız:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
seni seviyorum sarammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?