Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne partisiymiş bu?? akşam sarhoş gibim farketmemişim
kaç tane içtin akşam:89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:
ayyyy sonuna gelmişim partinin ben aşkolsun ama bana ne kısır ne sarma hiç bişiy vermediniz
bilmiyordukki annem yemek yapabiliyomusun sen
senin maerifetlerin olduğunu
başakkkkkk balımmmm papoşa ses verrrrr

bu koca totolu naz ve ksel girmio mu bu saattlme hiç?

papoşşşşşşşşş al sana sessssssss
ksel de gelir naz da ama bilmeem gelmediler :44::44::44::44::44::44:
nbr basak kımsecık yok topıkde

iyilik bebeğim dün geceki partiden sonra kafamı anca kaldırdım yrulmuşum bayağııııı

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün sinir oldum hastaneye gittim üçlü tarama için dr gittim yanlış yerden barkot almışım o oraya gönderiyo o oraya bende sinirlendim barkotu attım geldim muane olmadan üçlü tarama olacaktım yaaa sinir oldum. yarın bidaha gidecem galiba.myhoş ne yaptı yaa kan testini

merhabalarr hanımlarr nasılsınızz ?

merhaba canımmm iyiyim ben sen nasılsnn?

merhaba kızlar parti yapılmış akşam ohh ohhh nice bol rakamlı partilere olsun
nasılsınız bugün?

iyiyim yeşilimmm sen nasılsınn? walla süper parti yaptılar yiyeceğin haddi hesabı yoktu ama ben yemedim hiç dieti bozmayim demii

tünaydın fıstıkkk..nasılsın bakalımm

canım olumsuzluk için canını sıkma oluyo böyle şeyler insanlık halii yarın sakin kafayla gider yaptırırsın

ben birazdan kan testine gidicem araç çıkmasını bekliyorum saat 2 gibi çıkıcakmış araç iş yerim hastaneye baya uzak çünküü

saat 2 gibi kan aldırsam kaçta verirler sonucu
:26:

ajan girl 007 başak bond

myhosummm nasılsınnn naptın kan verdinmi?

kuzucum nie sinirlenion..bak hem 3 lü testin tam zamanlarında yapılması çok önemli sağlıklı sonuçlar için...çok da uzatma git yarın olurmu

ne güzel parti yapmışsınız hele sarmalara bayıldım zaten hastasıyım herkese kutlu olsun...

eh işte bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür...seninde dişinmi ağrıo hala saracım

yok bitanem dişim değil bu seferde mideden muzdaribim ya gastrit var bende

hııııı öylemi senin bu tatlı dilin olmasa varya

iyi tatlımm pasaklı pasaklı oturuyorummmm

birasdan çıkıcam süslenirim o zaman

kız burda kar var yine her taraf bembeyaz ama hava güneşliiiii ve soğukkkk ilginççççç

gittigin yere bağlı canım tanıdıksa 2 satte alırsın sonucu çok mrk ediyorum.

ne güzel parti yapmışsınız hele sarmalara bayıldım zaten hastasıyım herkese kutlu olsun...
sağol tatlım burası hepimizinnn yeriiiii

nice sayfalara hamile olarak inşallahhh

her zmaan diyorum iyiki varsınız iyiki buradasınız iyiki başka topiklere kaptırmadım sizleriiiiii

sen bizim sabah şekerimizsin fazla denk gelemiyoruz seninle tatlım ama okuyorum yazdıklarını

evet di mi ben ve benim bu tatlı dilim iyiki varız:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

seni seviyorum sarammmm

eh işte bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür...seninde dişinmi ağrıo hala saracım

yok bitanem dişim değil bu seferde mideden muzdaribim ya gastrit var bende

vanilya kokulum menim nasılsın

semiyle tanışıklığımız kk ya ilk üyelik zamanlarına rastlıyo sanal alemin dışında tanışmıyoruz ama kendisi çok iyi çok sıcak bi insandır benim çok sevdiğim arkadaşlarımdan biridir ilk tanıştığımız topikten ayrıldık semi ayrı bi topik açtı ben ayrı bi topik açtım onun topiğide kardeş topiğimiz ama o hatunlarıyla beraber sanırım artık face de takılıyolar onun topikde ısısız adaya döndü anlayacağın benim hatunlarda bir bir hamile kaldılar bazılarıda doğurdu bebekleriyle ilgilenmeye başladılar benim topikde haliyle ıssız ada oldu işte böyle canım yaaa

Son düzenleme:

sağlık olsun kuzum hepimizin sonu böyle aslında tek tek hamile kalıp çocuklarla meşgul olup bırakacağız buraları

ya da arada bir uğramaya başlayacağızzzzz

bende seni seviyorum bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…