Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım inşallah kavuşursun minnak bebişine:)
belkide 3üz olur:)bak iki tanesini dağıtırsın bize hee

evet tüp canım
barış kıs başla hemen çalışmalara. bu sümbül ağanın dansı gibi hem gel gel de hem naza çek git git de hop hop

ahhh ahhh mantık evliliği yapeyydim şimdi onun ağzını burnunu sürmüştüm yerlere ama sevdiğim adam be nazoo
nasıl kıyayım ben ona,zaten hasta olmuş ilaç falan almış
neysee tamam yelkenleri sudan kaldıralım hemen...kaç gündür mahfetti beniiii intikamım acı olicikkk
saracım sağol bitanem vallahi bi kitap yazda başucuma koyayım:)
her bunaldığımda açıp açıp okuyayım:)
ellerin dert görmesin bacımm sağoll:13:

AMİNN .... canım düşünüyorumda havalar biraz ısınsında öyle çünkü ben bursanın ilçesindeyim ve kışın zor oluyor bursaya git gel bu aradada araştırırım ne gerekiyor diye

selam hamileler ve hamile adayları nasılsınız?

benimkine bi haller oldu kızlar çiçekler gönderiyoo banaaaaaaa

ay kıssss doğru tahmin walla seni tekrar elde etmeye çalışıo güzel bi davranış özür dilemesede çiçek yollamış kaybetmek istemio belliki ...eee bundan sonra daha dikkatli olur heralde çok sevindim yaaaa

heee hemen başlayayım kitap yazma çalışmalarına dimi deli karıııııı sen hep mutlu ol huzurlu ol emi Allah evinizin yuvanızın birliğini dirliğini huzurunu mutluluğunu bozmasın

Son düzenleme:
dua ediyorum etmezmiyim Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ilk ve son denemen olurda bebeğin şu an senledir Allah büyük papatyam kalbini ferah tut

Allah razı olsun saracım çok sağollll. AMİNNNNNNN İNŞALLAH dediğin gibi olur Rabbim cümlemize en kısa sürede sağlıkla, hayırla versin

dolunay devlette yaptırınca 35 yaşın altına 1 tane koyuyolar canım. yani ikiz şansım yok

AMİNN .... canım düşünüyorumda havalar biraz ısınsında öyle çünkü ben bursanın ilçesindeyim ve kışın zor oluyor bursaya git gel bu aradada araştırırım ne gerekiyor diye

nazocum bursada acıbadem tüp bebek merkezimi ne varmış doktor Şahin ZETEROĞLU' nu herkes çok methediyo sen hiç duydunmu

canım bide sana 2 embrio koyacaklar şansın daha çok oluo. bir tutmasa biri tutuo yada 2 si birden annesiiiii başla canım yazın. rahim filmin, hormon tahlillerin, sperm tahlilini hazırla heyet gününü sor

amin canım eli ayğı düzgün olsun aklı selim olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun bi tane olsun hem belki tek yumurta ikizi olur ne biliyon dimi ama

tek yumurta ikizi olur hiç belli olmaz

kızlar şimdi bu bana çiçek yolamış ya akşama bende evi toplayıp yemek pişiriyim mi?

sizler yabancı değilsiniz 10gündür evimi bk götürüyo..yemekte yapmıyodum..öyle hamburger tarzı şeyler hazırlıyodum kendime.

napiyimm akşama?yemek yaparsam bende bi adım atmış olurum,atıyım dimi adımı?ayol evim çöp ev oldu..bunuda düşünün

amin canım eli ayğı düzgün olsun aklı selim olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun bi tane olsun hem belki tek yumurta ikizi olur ne biliyon dimi ama
ayyy ne güzel dilemişsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH saracımmmm
tek yumurta ikizi olur hiç belli olmaz
ay yok nazcım ya korkuorum ben tek yumurta ikizlerinden aynı yüz

aa aa aaaaaaaa hemen evini topla adam gelirse offf iiki küsmüşüm demesin. canım benim annemin bi lafı var adam evden kaçmak istememeli mis gibi evime gidiyim istemeli der. temiz ve mis gibi yemek kokan evini görmeli geldiğinde, birde kendine çeki düzen ver

olsun sen evliliğini kurtarmak istiyorsan mantıklı davranacan burnunu sürtmek istiyorsan sürtücen sonra güzel günler sizi bekliyor

hmmmmm evi boşver hatta kadın getir bence yemekte yapma dışarıya gidin yemeğe konusursunuz hem o sayede...evde olursanız konuşmazsınız şimdi..başka şelerden fırsat kalmaz konuşmaya belkimmm

buarada sen beni dikkate alma konusuyom işte...

Son düzenleme:

tek yumurta ikizinden niye korkuyon kız insan yavrularından korkarmı hem onları herkes aynı gibi görsede anneleri ayırdedermiş biliyomusun ayyyyy çok şeker oluyolar yaaaaa inşallah benimde ikizlerim olur

babababaaaaaaa tızım biz boşunamı konuşuyoruz sabahtan beri burada hıııı

evini temizle b.k götürmesin onun kocanla küslüğünle ne alakası var temizlik imandan gelir hem. ayrıca yemek yapmak istiyosan yap ama kendine yap aç kalacak değilsin ya

öyle hamburgerle falan beslenilmez sağlığından olursun mazallah

kocana karşı hemen yelkenleri indirme diyecem yine ama akşam kocan elinde çiçek sevidiğin çikolata yada başka bişey alıp gelirse sen yarın bu zamanlar tüm yaşadıklarını unutmuş olarak gezmiyosan banada sara demesinler

Son düzenleme:
nazocum bursada acıbadem tüp bebek merkezimi ne varmış doktor Şahin ZETEROĞLU' nu herkes çok methediyo sen hiç duydunmu

evet devlette olmazsa bende şahin zeteroğlunu düşünüyorum çok iyi olduğunu duydum

canım bide sana 2 embrio koyacaklar şansın daha çok oluo. bir tutmasa biri tutuo yada 2 si birden annesiiiii başla canım yazın. rahim filmin, hormon tahlillerin, sperm tahlilini hazırla heyet gününü sor

ufff ben rahim filminden çok korkuyom:18:

evini topla güzelcene yemeğini yap ama çok iddialı şeyler olmasın dünden razıymışın gibi olmasın sonra güzel süslen püslen... saracım senin fikirlerini merak ettim ne bileyim şuanda kardeşimle yazıştığım için kafamı toparlayamıyom

hangi konuda fikirlerimi merak ettin canım :26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…