evet tüp canım
barış kıs başla hemen çalışmalara. bu sümbül ağanın dansı gibi hem gel gel de hem naza çek git git de hop hop
saracım sağol bitanem vallahi bi kitap yazda başucuma koyayım:)hemen atlama bırak o uğraşsın sen kolaya alıştırmışın onun için bakacak senden bi hareket yok nasıl harekete geçecek görürsün
hem biraz nazlan flört et bırak uyuyun uyuyakalın bugün uyursunuz yarın bişeyler olur acele etme... barışırsanız sarılın öpüşün koklaşın ama sırf çocuk için olsun bitsine getirme hep karşıdan bekle hareketi anlasın gerçekten kırıldığını ciddi olduğunu tamammı yelkenleri indirmek yok hemen
sen eşini eşinde seni seviyor sevgi emek ister fedakarlık ister karşılıklı hoşgörü ve güven ister bi tarafın kızgın olduğu anda öbür tarafın susması gerekir bazen sen bazen eşin alttan almaı gerekir öyle ilk fırıtınada gemyi terk etmek olmaz çocukda bulunur borçda biter eşyada alınır ama sevdiğin elinden uçup gidince kendini sudan çıkmış balığa dönersinunutma öfkeyle kalkan zararla oturur insanlar neler yaşıyo sen bu admı boşasan başkasıyla mutlu olabilecekmisin gözün heryerde onu aramayacakmı bunları düşün ve şunuda unutma yuvayı yapan dişi kuştur her zaman. ha bu kadar olayın üzerine hemen sazan gibi atlama barışma taktiklerine biraz ağırdan al alki senin ne kadar ciddi olduğunu anlasın varsın bu ayki çalışmalarınız boşa gitsin bebek öbür aya yada sonraki aylara gelsin ama temeli sağlam mutlu ve huzurlu bi yuvaya gelsin.hemen pes der barışırsan yarın çok daha ciddi olduğunda eşini inandıramazsın.nazlan biraz istemem ama yan cebime koy misali davran burnu sürtsün aklı başına gelsin sonra affet affetmekde bir erdemdir tamam mı canım.
bu arada dolunay kız senin sayende kitap yazacam heeeee baksana ne kadar uzun yazıyorum.
waowwwwwwwwww
Aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn nazcımmmm Allah razı olsun. hepimiz kısa sürede hayırla sağlıkla kavuşurus İNŞALLAHnaptın düşündün mü sende devlette tüpü?
canımmm farketmemişimdir olurmu öle şey. ben bana yazan her kelimeye cvp vermeye çalışıorum ama bu aralar hep gözümden kaçıo canım. çokk teşekkürederimmm bana dua edin kıslarrrrrr
selam hamileler ve hamile adayları nasılsınız?
benimkine bi haller oldu kızlar çiçekler gönderiyoo banaaaaaaa
canım inşallah kavuşursun minnak bebişine:)
belkide 3üz olur:)bak iki tanesini dağıtırsın bize hee
ahhh ahhh mantık evliliği yapeyydim şimdi onun ağzını burnunu sürmüştüm yerlere ama sevdiğim adam be nazoo
nasıl kıyayım ben ona,zaten hasta olmuş ilaç falan almış
neysee tamam yelkenleri sudan kaldıralım hemen...kaç gündür mahfetti beniiii intikamım acı olicikkk
saracım sağol bitanem vallahi bi kitap yazda başucuma koyayım:)
her bunaldığımda açıp açıp okuyayım:)
ellerin dert görmesin bacımm sağoll:13:
dua ediyorum etmezmiyim Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ilk ve son denemen olurda bebeğin şu an senledir Allah büyük papatyam kalbini ferah tut
AMİNN .... canım düşünüyorumda havalar biraz ısınsında öyle çünkü ben bursanın ilçesindeyim ve kışın zor oluyor bursaya git gel bu aradada araştırırım ne gerekiyor diye
AMİNN .... canım düşünüyorumda havalar biraz ısınsında öyle çünkü ben bursanın ilçesindeyim ve kışın zor oluyor bursaya git gel bu aradada araştırırım ne gerekiyor diye
Allah razı olsun saracım çok sağollll. AMİNNNNNNN İNŞALLAH dediğin gibi olurRabbim cümlemize en kısa sürede sağlıkla, hayırla versin
dolunay devlette yaptırınca 35 yaşın altına 1 tane koyuyolar canım. yani ikiz şansım yok
Allah razı olsun saracım çok sağollll. AMİNNNNNNN İNŞALLAH dediğin gibi olurRabbim cümlemize en kısa sürede sağlıkla, hayırla versin
dolunay devlette yaptırınca 35 yaşın altına 1 tane koyuyolar canım. yani ikiz şansım yok
ayyy ne güzel dilemişsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH saracımmmmamin canım eli ayğı düzgün olsun aklı selim olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun bi tane olsun hem belki tek yumurta ikizi olur ne biliyon dimi ama
tek yumurta ikizi olur hiç belli olmaz
kızlar şimdi bu bana çiçek yolamış ya akşama bende evi toplayıp yemek pişiriyim mi?
sizler yabancı değilsiniz 10gündür evimi bk götürüyo..yemekte yapmıyodum..öyle hamburger tarzı şeyler hazırlıyodum kendime.
napiyimm akşama?yemek yaparsam bende bi adım atmış olurum,atıyım dimi adımı?ayol evim çöp ev oldu..bunuda düşünün
canım inşallah kavuşursun minnak bebişine:)
belkide 3üz olur:)bak iki tanesini dağıtırsın bize hee
ahhh ahhh mantık evliliği yapeyydim şimdi onun ağzını burnunu sürmüştüm yerlere ama sevdiğim adam be nazoo
nasıl kıyayım ben ona,zaten hasta olmuş ilaç falan almış
neysee tamam yelkenleri sudan kaldıralım hemen...kaç gündür mahfetti beniiii intikamım acı olicikkk
saracım sağol bitanem vallahi bi kitap yazda başucuma koyayım:)
her bunaldığımda açıp açıp okuyayım:)
ellerin dert görmesin bacımm sağoll:13:
kızlar şimdi bu bana çiçek yolamış ya akşama bende evi toplayıp yemek pişiriyim mi?
sizler yabancı değilsiniz 10gündür evimi bk götürüyo..yemekte yapmıyodum..öyle hamburger tarzı şeyler hazırlıyodum kendime.
napiyimm akşama?yemek yaparsam bende bi adım atmış olurum,atıyım dimi adımı?ayol evim çöp ev oldu..bunuda düşünün
nazocum bursada acıbadem tüp bebek merkezimi ne varmış doktor Şahin ZETEROĞLU' nu herkes çok methediyo sen hiç duydunmu
ayyy ne güzel dilemişsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH saracımmmm
ay yok nazcım ya korkuorum ben tek yumurta ikizlerinden aynı yüz
aa aa aaaaaaaa hemen evini topla adam gelirse offf iiki küsmüşüm demesin. canım benim annemin bi lafı var adam evden kaçmak istememeli mis gibi evime gidiyim istemeli der. temiz ve mis gibi yemek kokan evini görmeli geldiğinde, birde kendine çeki düzen ver
nazocum bursada acıbadem tüp bebek merkezimi ne varmış doktor Şahin ZETEROĞLU' nu herkes çok methediyo sen hiç duydunmu
canım bide sana 2 embrio koyacaklar şansın daha çok oluo. bir tutmasa biri tutuo yada 2 si birden annesiiiiibaşla canım yazın. rahim filmin, hormon tahlillerin, sperm tahlilini hazırla heyet gününü sor
saracım sen bursadamısın?
evet devlette olmazsa bende şahin zeteroğlunu düşünüyorum çok iyi olduğunu duydum
ufff ben rahim filminden çok korkuyom:18:
evini topla güzelcene yemeğini yap ama çok iddialı şeyler olmasın dünden razıymışın gibi olmasın sonra güzel süslen püslen... saracım senin fikirlerini merak ettim ne bileyim şuanda kardeşimle yazıştığım için kafamı toparlayamıyom
hangi konuda fikirlerimi merak ettin canım :26::26::26::26::26::26::26::26:
dolunay konusunda ama yazmışın zaten ben kardeşimle konuştuğum için şuanda çok vakıf olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?