kjızlar ben dolunayı merak ediyorum dün akşam ne yaptı acaba kocasıyla :26::26::26::26::26::26::26:
dün bellimi oacaktı herşey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kjızlar ben dolunayı merak ediyorum dün akşam ne yaptı acaba kocasıyla :26::26::26::26::26::26::26:
3yıllık evlıyım cnm ama bende belırtılerın yarısı var hamılelıkle ılgılı fakat cıkmadı kanda kafama takılan erken mı test yaptırdım ondan mı cıkmadı bılemedım ufff ne kötüü su belırsızlık yaaa
hayırlı,sağlıklı sonuçlar olur hep inşallah.herkese merhaba en sonunda üçlü taramamı oldum sonuç cuma günü çıkıyo bu ara myhoş ne yapğtı acaba mrk ettim dün 2 de kan vermişti?:44:
3yıllık evlıyım cnm ama bende belırtılerın yarısı var hamılelıkle ılgılı fakat cıkmadı kanda kafama takılan erken mı test yaptırdım ondan mı cıkmadı bılemedım ufff ne kötüü su belırsızlık yaaa
bende bilemedim ama hamişde olabilirsin. bence de doktora git yok diosan 2 gün arayla kanda baktır canım. kaç yıllık evlisin?
kendimi boy abdestsiz hissediorum dua edemezmişim gibi gelio![]()
herkese merhaba en sonunda üçlü taramamı oldum sonuç cuma günü çıkıyo bu ara myhoş ne yapğtı acaba mrk ettim dün 2 de kan vermişti?:44:
dün bellimi oacaktı herşey?
hayırlı,sağlıklı sonuçlar olur hep inşallah.
canım kanda değer kaçtı biliomusun?
anlıyorum canım ama eline Kuran - ı Kerim i almadan sadece içinden gelerek Allaha yalvarırsan o seni duyar demek istemiştim.Allah büyük o bizim içinde bulunduğumuz zor durumu bilir görür senin şu anda duş alman yasak keyfi olarak abdestsiz değilsinki dimi canım yani en azından ben böyle düşünüyorum sen içinden geldiği gibi davran çünkü bişey içine sinerse olur sinmezse olmaz
merhaba nikocum nasılsın testin sonucu inşallah hayırlı çıkar canım
yani dün eşi çiçek falan yolluyodu onun bu jestine karşılık dolunayda evi temizleyip yemek yapayımmı diyodu bizde merak ediyoruz işte
saol canım iyiyim bugün muane oldum rahatladım ama burda yani ankarada felaket bi kar var aboooo hemide çok kar var.![]()
sen ankaradamısın nikolay:)) hangi hastaneye gittin bugün?
evet canım ankara etlik zübeyde hanım dogumevine gidiyorum.
naber fıstıklar?
nikolaycım nasılsın ?
kıs papatya bende progestan kullanıyorum 200mg olanını vajinal alıyorum önceki hamileliliğimde 100 mg sini yutuyodum pek fena oluyodum kafamı kaldıramıyodum baş dönmesi uyku yapıyodu bu sefer vajinal alıyorum uyku falan yapmıyo çok daha iyi bi druna danışsana çok rahat edersin vajinal bak![]()
bak sana ne tavsiye edicem ümit hoca var orda ümit göktulga aynı zamanda oranın başhekimi. sadece pazartesileri muayne yapıyor. 1 nolu poliklinik. bi pazartesi ona git ilgiyi göreceksin zannedersinadamın özeline gitmişsin. takip ettiği hastalarında doğumlarına özel o girio. demiştin dersin. hamişkalsam ona giderdimçok başarılı bi doktordur hamilelik izlemede de
naber fıstıklar?
nikolaycım nasılsın ?
kıs papatya bende progestan kullanıyorum 200mg olanını vajinal alıyorum önceki hamileliliğimde 100 mg sini yutuyodum pek fena oluyodum kafamı kaldıramıyodum baş dönmesi uyku yapıyodu bu sefer vajinal alıyorum uyku falan yapmıyo çok daha iyi bi druna danışsana çok rahat edersin vajinal bak![]()
yeşilcim sabah 11 de yine yuttum altan itmeye korktum :18: nsl ilerliycek ki vajina girişinde kalmas mı?:26: bide bebiş oluşuosa ona çarpmas mı? saçma mı oldu![]()
korkma kıs bende ilk zamanlar korkuyodum şimdi alıştım 11. haftaya kadar kullancan dedi dr biraz içeri doğru ittir o gider kıs nasıl çarpsın bebişe ilahi ucunda durmuyo bebiş![]()
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım taraman güzel çıkacak inşallahiyiyim canım bugün dr gittim üçlü tarama oldum cuma sonuç çıkacak sen nasılsın canım bebiş nasıl iyimi?
ucunda durmuoda orda vajina yolunda mı kalcak rahme girmiycek yani ay anlamaıyorum ya yeşil bana detay detay adım adım anlatıcaksın canım. bak yine bayılca ben puuuuf başım dönüoooooo![]()