Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huuuuuuu başakscım gelmiş![]()
bu topicin ilk tüp bebişi ben miyim?:44:
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım taraman güzel çıkacak inşallah
iyiyim Allaha çok şükür canım biz hafataya cuma gidecez dra daha bakalım ozaman 9 haftalık olacak
kıs az ittirecen işte parmağınlasonra uzan biraz giden gider zaten
seninki kaç mg 100 mg küçük oluyor 200 mg tam böle fitil gibi hafif itince hemen gidiyor zaten
ay kıs nasıl anlatcağımı şaştım
![]()
başağım çıtır hatunum napıyon kıs özledim senibenim akşamları pilim erken bitiyor kuzum gelemiyom şu 3 ayı atlatayım daha iyi olacam inşallahh
![]()
aboooooooov beni bölüp parçaladın kız başak sen beni seviyonmu sevmiyonmu ben anlamadım hain planların gün yüzüne çıkmış bi daha buraya gelmesem mi ne :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
tüp bebek yapıom ya bensen tüpbebek misin kızzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
kız sen ankaram da mısınnnnnnnnnnnnnn![]()
tüh ya, keske ankarada olsaydin, ben de olsaydim tabiki...
evet canim kreste calisiyorum anne olamadim henüz ama cocuklarim var.. biraz zor oluyor artik dayanmasi, bi bebek isterken etrafinin cocuklarla cevrili olmasi kasiyor acikcasi.. bir de yeni grup acildi daha kücükler de var bi tanesine hem bayiliyorum, hem de o bicir bicir hallerini görüce üzülüyorum, napayim canimiz sagolsun..
tüp bebek yapıom ya benbeni hiç dinlemedin mi
evet şimdilik ankarada yaptırıorum ya![]()
kız tüpbebek yaptırdığını biliyorum ama demişsin ya "benden başka tüpbebek yokmu" diye
acaba sende mi tüpbebeksin dedim.
heralde senin tüpbebek çalşmalrını biliyoruz yaniiiiiiiiiiiii
ilgileniyorum ben hatunlarımla
başakcım hoş geldin canım yeşilim 9 haftalıkken daha iyi herşeyi belli olur küçügün çok mutluluk veriyo insana ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.
kızlarrrrrrr günaydınnn buzz gibii birr hava ve lapa lapa kar yağmaya devam ediyorr şimdii evde olmakk vardııı![]()
listede yaptıranlar yazıyo kuzum tek sen değilsinilk yaptıran ben miyim bu topicte???
hareminin walide sulatı sultan başaksss![]()
seviyorummmmmmmm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
yaaaaaaaaaa bia an ankaradasın sandımyrn zorla buluşturcaktım seni
tünaydın millet![]()
bayılırımmmmmmm kahveyi asla sade sevmem sütle seviom zati. ama kafein de yasak:84:listede yaptıranlar yazıyo kuzum tek sen değilsin
sütlü kahve sever misin yapayımda içek birer tane