Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başağım çıtır hatunum napıyon kıs özledim seni :29: benim akşamları pilim erken bitiyor kuzum gelemiyom şu 3 ayı atlatayım daha iyi olacam inşallahh :16:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım taraman güzel çıkacak inşallah :16:
iyiyim Allaha çok şükür canım biz hafataya cuma gidecez dra daha bakalım ozaman 9 haftalık olacak :16:

kıs az ittirecen işte parmağınla :17: sonra uzan biraz giden gider zaten :9:seninki kaç mg 100 mg küçük oluyor 200 mg tam böle fitil gibi hafif itince hemen gidiyor zaten :17: ay kıs nasıl anlatcağımı şaştım :1::1:

100mg. ay akşam 1 tanesini deneyim ama benim kesin dışarı doğru geri gider beni vajin biraz alengirli tavırlar sergiler:1::1::1::1::1: ama bu baş dönmesi varya wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dünya dönüo yani bişey olmaz dimi ay bide nsl uyku geldi yine :21: tatlı tatlı. başakscım ya hep sarhoşluma geliosun:43::43::43: ben birasdan yolcu bayılcam:35:

başağım çıtır hatunum napıyon kıs özledim seni :29: benim akşamları pilim erken bitiyor kuzum gelemiyom şu 3 ayı atlatayım daha iyi olacam inşallahh :16:

kız adaşımmm 3 ay sonra nolcak rahatlıycan mı inşallah kuzum biz de özlüyos hamişleriiiii

tam bi pilli bebek oldunuz haaa hemen bitiyo pilinizzzz

aboooooooov beni bölüp parçaladın kız başak sen beni seviyonmu sevmiyonmu ben anlamadım hain planların gün yüzüne çıkmış bi daha buraya gelmesem mi ne :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

söz konusu hatunlarım olunca gözüm dönüyoo:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

keserim de yerim de parçalarım da siziiii kimse alamaz bendennnnn:4:

ama merak etme paylaşımı yaptıkk semiyle etin benim kemiği semi nin

nasıl olsa et sende daha çok:9::9::9::9::9::9::9::9:

başakcım hoş geldin canım yeşilim 9 haftalıkken daha iyi herşeyi belli olur küçügün çok mutluluk veriyo insana ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.

tüh ya, keske ankarada olsaydin, ben de olsaydim tabiki...

evet canim kreste calisiyorum anne olamadim henüz ama cocuklarim var.. biraz zor oluyor artik dayanmasi, bi bebek isterken etrafinin cocuklarla cevrili olmasi kasiyor acikcasi.. bir de yeni grup acildi daha kücükler de var bi tanesine hem bayiliyorum, hem de o bicir bicir hallerini görüce üzülüyorum, napayim canimiz sagolsun..

tabii cnm elbet bir gün olucak inşallahhh ama ne zordur işin yaaa nasıl dayanıyorsun o yaramazlara:6:

tüp bebek yapıom ya ben:14::14::14::14::14::14: beni hiç dinlemedin mi:57:

evet şimdilik ankarada yaptırıorum ya:72:

kız tüpbebek yaptırdığını biliyorum ama demişsin ya "benden başka tüpbebek yokmu" diye

acaba sende mi tüpbebeksin dedim.

heralde senin tüpbebek çalşmalrını biliyoruz yaniiiiiiiiiiiii:19::19::19::19::19::19:

ilgileniyorum ben hatunlarımla

Back
X