Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

söz konusu hatunlarım olunca gözüm dönüyoo:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

keserim de yerim de parçalarım da siziiii kimse alamaz bendennnnn:4:

ama merak etme paylaşımı yaptıkk semiyle etin benim kemiği semi nin

nasıl olsa et sende daha çok:9::9::9::9::9::9::9::9:

şok şok şekeysin canım menim :34::34::34::34::34::34::34:

Allah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve ”rüyam da üçüz bebek gördüm” acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;

Sevgili Melek’ler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.

başka biryerdede böyle yazıyor...

Hayatınız boyunca çok istediğiniz üç şey için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ama bunlar emek isteyen ve zamana bağlı şeyler

hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğim 3 şey olur

amin inşallah isteklerin gerçekleşir nazoşum rüyan hayırlara vesile olsun ve üç bebekten biri benim payıma düşşsün hatta ikiside düşebilir ben hep ikiz istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

dolunay bence bugün işe gelmedi yoksa girerdi buraya

işe de neden gelmedi çünkü benceeee 2. balayı oldu sanırsam:17::17::17::17::17:

inşallahhh

inşallah canım :6::6::6::6::6::6::6:

selam kızlar test sonucumu merak edenler vardı

sonuç malesef ki negatif hcg değerim 1.20 çıktı ve yarın günüm geçeli tam 1 hafta olacak

haftasonuna kadar olmazsam yine doktora gidicem allahım bu nasıl bişey anlamadım

kengimi çok tuhaf hissediyorum

böle iştee
:14::14::14::14::14:

üzülme myhosum her şeyde bi hayır vardır diğer topikte yazdıklarını okudumda Allah korumuş sizleri çok geçmiş olsun bide belki geç döllenmedir biraz daha bekle bi test daha yap inşallah bebeğin senledir.

evet cnm haklısın hamile olmadığına üzülmemene de sevndm aferinn:29::29:

bence önemli bişi yoktur annem daha önce hiç gecikmedimi bu kadar

hayır canım gecikmedi o yüzden endişeliyim zaten:14::14::14:

neyse ben kaçayım sizin de canınızı sıkmayayım sonra görüşürz kızlar kendinize iyi bakın

amin inşallah isteklerin gerçekleşir nazoşum rüyan hayırlara vesile olsun ve üç bebekten biri benim payıma düşşsün hatta ikiside düşebilir ben hep ikiz istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım :6::6::6::6::6::6::6:

üzülme myhosum her şeyde bi hayır vardır diğer topikte yazdıklarını okudumda Allah korumuş sizleri çok geçmiş olsun bide belki geç döllenmedir biraz daha bekle bi test daha yap inşallah bebeğin senledir.

inşallah canım inşallah senin olsun hayırlısıyla:49: :emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar test sonucumu merak edenler vardı

sonuç malesef ki negatif hcg değerim 1.20 çıktı ve yarın günüm geçeli tam 1 hafta olacak

haftasonuna kadar olmazsam yine doktora gidicem allahım bu nasıl bişey anlamadım

kengimi çok tuhaf hissediyorum

böle iştee
:14::14::14::14::14:

canım benim umarım bişey yoktur.

yemek almaya gittim yedim okuyamadım sanada merhaba canım.

önemli değil canım çalışıyorsun hem sen afiyet olsun, bebeğede vitamin olsun inşallah
merhaba canım bende giyineyim, kardeşimle dolaşmaya gidicez biraz karda gezelim dedik heryer bembeyaz lapa lapa kar yağıyor

sağol beebkimmmmmmmmmm sendeeee

ama ben cicilerimi giydim çıkıyom canlarım

beni unutmayınn seviyorum sizleri akşam dibine vuralım sohbetinnn

nazooooooooommmmmm ok mu kuzummmmmm burdayız yineee geceeeee oleyyyyyyy

sara papoş moodd ................. herkesi sayamıyorum vaktim yok yoksam hepiniz i bekliyorummm

günaydın vanilyacım nasılsın burasıda aynen çok soğuk şimdi sıcacık evimde olsam yeşil çayımı alsam elime geçsem tv nin krşına o kanal senin bu kanal benim gezsem sonra kalkıp öğlene yemeğimi hazırlasam arada el işimi yapsam oooooh ne güzel olurdu :8::8::8::8::8::8::8::8: [/COLO

tatlım çalışıyorum ya iş çıkınca aniden kapatıp çıkmam gerekiyo o yüzden kusura bakma emi :34::34::34::34::34::34::34::34:

iyiyim canım benim beklenmeyen batım bugündü ama ne gelen var ne giden hiç bi belirtide yok ne hamlelikle ilgili ne regle ilgili sanki oldumd bitti gibi hayırlısı olsun bakalım :26::26::26::26::26::26::26::26:

hayranım hem çalışıp hem de keşke evde olup yemegimi yapıp el işimi yapabilseydim diyene
hayranım sana saracım:16:

söz konusu hatunlarım olunca gözüm dönüyoo:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

keserim de yerim de parçalarım da siziiii kimse alamaz bendennnnn:4:

ama merak etme paylaşımı yaptıkk semiyle etin benim kemiği semi nin

nasıl olsa et sende daha çok:9::9::9::9::9::9::9::9:

yok başakscım sara konusunda anlaşamadık
ahsenneva vardı dün gece hatırlarsan onun eti senin kemiği benim
hem onunda eti kemiği çoktur

sara papoş moodd ................. herkesi sayamıyorum vaktim yok yoksam hepiniz i bekliyorummm

güle güle git Allah korusun seni işin hep açık olsun

akşama görüşürüz bende çıkıcam biraz karda gezecez

hayranım hem çalışıp hem de keşke evde olup yemegimi yapıp el işimi yapabilseydim diyene
hayranım sana saracım:16:

yok başakscım sara konusunda anlaşamadık
ahsenneva vardı dün gece hatırlarsan onun eti senin kemiği benim
hem onunda eti kemiği çoktur

hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun

birden paylaşılamayan insan oldum aayyy ne güzel bi duyguymuş :17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9::9:

canım ben el işi yapmayı çok seviyorum boş vakitlerimde muhakkak bişeylerle oyanlamayı seviyorum üretmeyi seviyorum mutfak benim uzmanlık alanım gibi bişey zaten :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
önemli değil canım çalışıyorsun hem sen afiyet olsun, bebeğede vitamin olsun inşallah
merhaba canım bende giyineyim, kardeşimle dolaşmaya gidicez biraz karda gezelim dedik heryer bembeyaz lapa lapa kar yağıyor

evet canım ya gezin ne güzel burdada kar yağıyo baya bi bitmedi bu kış kar

kız öyle tip hayal etmiyorum ama genel olarak buğday tenli koyu kahverengi saçlar orta boy

kilo ve boy doğru olarak orantılı hatunlar işteeeeeeeeeeee

sende öyle bakımlı ve manken gibisinnnn:12::12::12::12::12:
eskiden manken gibiydim:((( kumralım canım benim
ben cicilerimi giyiyom siz laflayın:12::12::12:
ne giydin cicileri mrek ettim:12:
hayır canım gecikmedi o yüzden endişeliyim zaten:14::14::14:

neyse ben kaçayım sizin de canınızı sıkmayayım sonra görüşürz kızlar kendinize iyi bakın
antibiyotik geciktirir canım herangi bi ilaç kullandıysan oda yapar vitamin falan?

:3::3::3::3::3::3::3: papoş gelmes miii:16: ama sende çok gecikmeee

Back
X