Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallllaaaaaaaaaaaaahhhhh ya. sağlıkla, hayırla da kucağına al kselcim. ben kırşehirliiym canım ama eşimin tayininden bandırmadayız:120::120::120: çok sıkılıorum burda arkadaşımda yok hiç:50:

biz varız yaaaaaaaaaaa kızımmmm yetmiyoz mu sana :))) şaka bi yana olur be kuzum oradada arkaşların olur.

Son düzenleme:
ahannnda başağı yakaladımmmmmmmmmmmm:13:

saracımmm papatyammmm nasılsınız bakalımmmmmm:):32: :32:

yarın tohtora gitçemm..:49:

naptın kız:)) dün temizledin mi evi? ne yemek pişirdin? kociş geldimi? ne doktoru?

soru bombardımanı başladııı:1:bak hayatım öncelikle mutfağa acilen el attım kap kaşık 70derecede yıkadıktan sonra
pilav ve et pişirdim,turşuda attırdım ortaya al sana mis gibi uyduruk bi sofra:9:

bizimki nazlandı et pişmemişmiş falan,aayyy kestim eti sağ sol hani dedim neresi çiğ??heeee dedii evet pişmiş..sonra yedi tabi..
ben 6-7yaşındayken aynı böyle şeyler yapardım anneme sanırım ahı tuttu:9:
doktora hem troidimin kontrolü geçti ona gidicem hemde hazır izin almışken infertiliteyede uğrayayım diyorum
sonuçları gösteririm ne biliyim,yumurta oluşmaya başlamışsada haber verirler hem..

soru bombardımanı başladııı:1:bak hayatım öncelikle mutfağa acilen el attım kap kaşık 70derecede yıkadıktan sonra
pilav ve et pişirdim,turşuda attırdım ortaya al sana mis gibi uyduruk bi sofra:9:

bizimki nazlandı et pişmemişmiş falan,aayyy kestim eti sağ sol hani dedim neresi çiğ??heeee dedii evet pişmiş..sonra yedi tabi..
ben 6-7yaşındayken aynı böyle şeyler yapardım anneme sanırım ahı tuttu:9:
doktora hem troidimin kontrolü geçti ona gidicem hemde hazır izin almışken infertiliteyede uğrayayım diyorum
sonuçları gösteririm ne biliyim,yumurta oluşmaya başlamışsada haber verirler hem..

afiyet bal olssun. git tabe. doktora gitmeye gitmeye geciktiriorus hep bu işleri:4:. naz yaptın mı kocişine:127::127::127::1::1:

Back
X