Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

afiyet bal olssun. git tabe. doktora gitmeye gitmeye geciktiriorus hep bu işleri:4:. naz yaptın mı kocişine:127::127::127::1::1:

papatyacım boşver hiç anlatmıyım,akşam azdaha tekrar kavga ediyorduk ,sinir etti beni..

bak diyor çocuk istiyosak değişmeliymişim..değişmezsem ve çocuğumuz olursa beni silermiş yeryüzünden..

kovdum yanımdan,bunuda dedin ya git boşa dedim..sonra sarıldı falan ne boşanması yaa diye sırnaştı..

ama havlet şansınıda kaybetmiş oldu tabi:1:

çalışmasam hergün gitçemde doktora ,çalışınca ne diyip izin alayım..çocuumun olmadığını kimseye söylemem:19:
bitek siz biliyosunuz:43:

Saraaaaaaaaa nerdsin gızzzzz?
başakk bizi duyuyosan 3kere tıklat annemm,korkuyom yaa...orda aşağıda psikopat gibi duruyon cvpta yazmıyon..
iyi saatte olsunlarmı geldi bacımmmm....:60: :60:

papatyacım boşver hiç anlatmıyım,akşam azdaha tekrar kavga ediyorduk ,sinir etti beni..

bak diyor çocuk istiyosak değişmeliymişim..değişmezsem ve çocuğumuz olursa beni silermiş yeryüzünden..

kovdum yanımdan,bunuda dedin ya git boşa dedim..sonra sarıldı falan ne boşanması yaa diye sırnaştı..

ama havlet şansınıda kaybetmiş oldu tabi:1:

çalışmasam hergün gitçemde doktora ,çalışınca ne diyip izin alayım..çocuumun olmadığını kimseye söylemem:19:
bitek siz biliyosunuz:43:

ayyyyy:57:bunu haketmiş birara. nsl siliomuş yeryüzünden ben böle laflara sinir olurm:47::47::47: ii yapmışsın yok halvet böle durumlarda. söleme aman diyim istiorum bile deme artık artniyetliler dökülür etrafına. başka bişey bahane et, miğdem falan de. bugün hortum atıcaklar bugün emar salla gitsin:9:

hoytttt ben geldim ama şimcikte işten çıkıp evimin yolunu tutma zamanı geldi. karnım acıktı sankiii. akşama görüşürüz yavrularrr

hoytttt ben geldim ama şimcikte işten çıkıp evimin yolunu tutma zamanı geldi. karnım acıktı sankiii. akşama görüşürüz yavrularrr

git hadi aç kalma. minik adımlar patatescim minik adımlarla git. yrn da hbr ver duyduktan sonrada o güzel sesi içinden bize dua et. tüm isteyenlere de:16::16::16::16::nazar:

hoşgeldin yavrum ama gidiyosun bi kaynaşıvereydikk:34:

ayyyyy:57:bunu haketmiş birara. nsl siliomuş yeryüzünden ben böle laflara sinir olurm:47::47::47: ii yapmışsın yok halvet böle durumlarda. söleme aman diyim istiorum bile deme artık artniyetliler dökülür etrafına. başka bişey bahane et, miğdem falan de. bugün hortum atıcaklar bugün emar salla gitsin:9:

yani daha türkçesi gebertebilirmiş beni:60: :60: ayol iyice sahipsiz belledi herhal cahil adam..

benim annem bir kılıma zarar gelsin hele onu tükürüğüyle boğar haberi yok:60:

yani kısaca benim koca konuşmayı öğrenir öğrenmez halvete gireriz şimdilik acelesi yok daha yumurtlamama var..gıdaaak gıdaaaak:9:

selam kızlar test sonucumu merak edenler vardı

sonuç malesef ki negatif hcg değerim 1.20 çıktı ve yarın günüm geçeli tam 1 hafta olacak

haftasonuna kadar olmazsam yine doktora gidicem allahım bu nasıl bişey anlamadım

kengimi çok tuhaf hissediyorum

böle iştee
:14::14::14::14::14:

canım hayırlısı olsun üzme kendiniiii ama dr gittt neden takılmışşş adetinnn

yani daha türkçesi gebertebilirmiş beni:60: :60: ayol iyice sahipsiz belledi herhal cahil adam..

yani kısaca benim koca konuşmayı öğrenir öğrenmez halvete gireriz şimdilik acelesi yok daha yumurtlamama var..gıdaaak gıdaaaak:9:

sonra kaynaşırız yavyummmm. ama ben hala çıkamadım o ayrı mesele :))

Allah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve ”rüyam da üçüz bebek gördüm” acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;

Sevgili Melek’ler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.

başka biryerdede böyle yazıyor...

Hayatınız boyunca çok istediğiniz üç şey için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ama bunlar emek isteyen ve zamana bağlı şeyler

hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğim 3 şey olur

hayırlara çıksın rüyan inşşşşşş sana bebiş:emir_bebek: bebiş:emir_bebek::emir_bebek: bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olarak dönsün rüyannnnnnnn

Son düzenleme:

maçomu seninkisi yoksa maço gibim mi olmaya çalıştı:1::1::1: arada benimki olmaya çalışırda öle. sen dediğim gibi sümbül dansını örnek al tak tak gel gel die bak ama kabul etme fıttırsın:60::60::60::60::60::60::60::60:
ne haber fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sen iki dakika durup kaçıosun hep ya:4: ne tehdidi bişey diodun geçen:53::53::53::53:
gidin amannn geç kalmayınn:19:
sende git papatyamm...yani bunu senden beklemezdim..aşkolsun.:19:
herkez terkedebilir ama yokk papatya terketmez derdim...

:19::19::19:
burdayımmm canımmmmm:16::16::16::16::16: topicin bekçisi:1:

maçomu seninkisi yoksa maço gibim mi olmaya çalıştı:1::1::1: arada benimki olmaya çalışırda öle. sen dediğim gibi sümbül dansını örnek al tak tak gel gel die bak ama kabul etme fıttırsın:60::60::60::60::60::60::60::60:

canım sen iki dakika durup kaçıosun hep ya:4: ne tehdidi bişey diodun geçen:53::53::53::53:

ne demek sitediğini anlamdımmm :26::26::26:

olduğu kadar yavyummmm:13:
sonra kaynaşırız yavyummmm. ama ben hala çıkamadım o ayrı mesele :))

yaa aslında pırlanta gibi adamdı benimki..benim elimde baya bi değişime uğradı..:60: :60:

akşam zaten tam sümbül dansı oldu..ağzını açmayaydı eyyydi....:9:
illa bik bik konuşucak:19:

bende sen zannettim kız :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ama ama ben face kullanmıyorumki :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:hem neden msnye haftada bir defa giriyon böyle bi kuralınmı var anlamadım :26::26::26::26::26::26::26: ben bilgisayarı açınca msn yi de açıyom :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ama olsun yinede sağlık olsun bizde seninle buradan görüşürüz canım yeterki sağlık olsun

saram kuzum yokkural falannnn ama biliyorsun pek fazla zamnım olmuyor zaman bulunca buradayımmm facede açık msn çok sık kulanmıyorum anlamında yazdımmmm

Back
X