Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ya bişi sorcamm sizlere
ben şuan reglinin 19.günündeyim sağ yumoşumm 2 gündür sancılanıyo we dün akşam karnım çok ağrıdı neden olabilir acaba
:44::44::44:

3canım seni nekadar iyi anladığımı bilemesinnn ama senin için kafa rahatlığı ne kadar önemliyse eşin içinde o kadar önemli eğerki tıbbi bir sorunu yosa eşinin inan bana bu sorunlar stresten oluyordurrr BAK EBNİM EŞİN TEDAVİYE İLK BAŞLADIĞINDA 18 MİLYONDU SAYI SONRA TEDVİ TABİKİ AZ ÖNCE ANLATIĞIM SIKINTILARLA BERABER HER GÜN SAYI DÜŞTÜ HER GÜNN VE EN SON 1MİLYON 800 OLDU BEN ARTIK KORKMAYA BAŞLADIM CANLI SPERM BULAMAYACAĞIZ DİYE BİZ BURADA DR TEDVİSİ OLDUK BİTKİSEL TEDVİLERDE OLDU ÇOK PARA VERDİKKKK SONRA BEN EŞİME BIRAKALIM DEDİMMMM tüp bebk denyelim dedimmm tedviye başladıkkk esişmden alınan örnekte sperm sayısı 28 milyondu çok şaşırdım mekezin pro du eşinin sıkıntısı tamamen kafasına takmasında bak tedvi oluyoruz diye rahatlatınca sayı nasıl yükselmiş dediii
sakın canım sakın kendini üzme yıpratma etrafındaki insanlrın seni etkilemesine izin verme bu kolay değil biliyorum ama hayatı kendine zehir etme hayat çok kısa ve sağlık huzur çok önemliii bunları unutma elbette tedavi için uğraş bebeğin için çabala ama bunu kendini üzmeden yap evliliğini eşini yıpratmadan yapppp
benim eşim has hastaneye yatığında onu kaybetmekten okadar korktumkiiii hala o korkuyu atamadım diyorum ki eşim yanımda olmasa bende bebeğimde (eğerki bebğim olursa )eksik oluruz eşimle birlikte olmalıkiiii tam olsunnnn elbette sıkıntılarımız sorunlarımız olacak ama eşlerimiz olmsada olmaz bu hayatttt ben böyle düşünüyorummm

sevmezmiyim yetercim..çok seviyorum onu..ama bazen sevgide kurtarmıyor...mantık evliliiği yapanlara kızardım ama şimdi kızmıyorum..

yok be sanki mantık evliliği yapanların sorunu yokmuuu
bence HER EVLİLİKTE SORUN VARDIR AMA SORUNLARIN KONUŞULDUĞU EVLİLİKLER VAR YADA KONUŞULMADIĞI EVLİLİKLER VARRR

aynen katılıyorum canım sana

demek erkeklerinde sperm sayıları psikolojileriyle alakalıymış..hımm bunu bilmiyordum..
nseyse zaten çok büyük bir kavgadan çıktık eşimle..bu saatten sonra artık dalgalar durulmak zorunda...madem barıştık
ikimizde ders çıkarmış olmalıyız..artık bende huzursuz yaşamak istemiyorum..bakalım biraz daha stresten kurtulmaya çalışalım..bide böyle deneyelimm..yazıların için teşekkür ederim Yetercim...Allah ne muradın varsa versin canımm

kızlar ben çıkıyorum,Allaha emanet olun...bakalım infertiliteden ne diyecekler..hsg isteyecekler gibime geliyor..
hadiin iyi akşamlar...

GÜLE GÜLE BALIMMMM unutmayalı her şeyin başı SAĞLI HUZURR

kızlar ya bişi sorcamm sizlere
ben şuan reglinin 19.günündeyim sağ yumoşumm 2 gündür sancılanıyo we dün akşam karnım çok ağrıdı neden olabilir acaba
:44::44::44:
mood adet döngün nedir canım? Ilk ihtimal akıntı varmı? çalışma yap çatlama oluor ikinci ihtimal hamiişsin bebiş tutunuyor yorma kendini üçüncü ihtimal üşüttün
wuuuuuuuuuuu way be ben hiç reçel yapmadım hayatımda.

kızlar bende çıktımmmm koçişle ilgileneyimmmmmm hepinize iyi akşamalr

BAK BAK BİRDE BEN HAMARAT DEĞİLİM DİYORRRRRRRRRRRRRRRRRR
ELLERİNE SAĞLIK CANIMMMMM huzur içinde tüketinnnnnn reçelerinizzz

kızlar bende çıktımmmm koçişle ilgileneyimmmmmm hepinize iyi akşamalr

sağolun kızlar beğenmenize sevindim.

bende çıkıyorum akşam görüşürüz iyi akşamlar

iyi aksamlar herkesee.... calistim geldim ben, simdi de alisverise cikcam.. off cok yoruldum yaa.. sizler nasilsiniz???

cnm genelde 29 gün oluyo ama geçen 26.günümde oldu ..akıntım yok cnm ama tuhaf kokular geliyo anlayamadım ufff...
inşallahhhhh 2.ihtimaldir bebeğimmmm ...

iyi aksamlar herkesee.... calistim geldim ben, simdi de alisverise cikcam.. off cok yoruldum yaa.. sizler nasilsiniz???
hşgeldnnnn cnmm

saracımm ellerine sağlıkkkkkk afiyetle yiyin benim yerimede yersin gülümmmm

sağol canım senin yerinede yerim

mood cum akıntın kötü kokuyosa büyük ihtimal iltihap vardır hiç ihmal etmeden doktora git 19 gündeysen kasık ağrın yumurtanın çatlamasından da olur ama iltihaptanda olur yarın bi doktora git tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…