Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dedikodu yapıyos canımm,kocamı çekiştiriyorum yiene:=)

ayyyy valla yaa bi tarafımda çocuklar olsa umurumdamı dünyaaaa!!!

kız çocuk olsada olmasada zamanla pörsüyeceğiz bari çocuklar olsunda pörsüdüğümüze değsin

canım sağol evet çok büyük hasretim yılar içinde her gün her gün büyüdü inşşşş artıkkk bu hasret (hepimiizn hasreti )biter hepimiz buradan bebeklerimizi konuşurunnn

tatlım uuzn zamandır bekliyorsunuz peki tüp denedinizmi?yada kısaca anlatabilirmisin?sizdeki durum nedir?

allah iyilik versin canım...bende akşama balık kızartcam yanına salata ve corba

iyi yapmışsın canım görüşemiyoruz epeydir

kızlar int yavaş yoksa k.k mı yazdıklarım bir saatte gidiyo ya

afiyet olsun canım ellerine sağlık

yaniii...yıllar sonra kocamız,evlendiğimizde böylemiydin diyince..elimizi belimize koyup "bana baksana seyyynnnnn sana 3 tane evlat verdim"

diyebilelim

allah iyilik versin canım...bende akşama balık kızartcam yanına salata ve corba

iyi yapmışsın canım görüşemiyoruz epeydir

kızlar int yavaş yoksa k.k mı yazdıklarım bir saatte gidiyo ya

yaniii...yıllar sonra kocamız,evlendiğimizde böylemiydin diyince..elimizi belimize koyup "bana baksana seyyynnnnn sana 3 tane evlat verdim"

diyebilelim

tatlım uuzn zamandır bekliyorsunuz peki tüp denedinizmi?yada kısaca anlatabilirmisin?sizdeki durum nedir?

canım biz ağır erkek infertilitesiyiz (5 milyonun altında sperm sayısı)ilk 2 yıl eşim tedavi gördü ama ilerleme olmadı hatta sayı hep düştü sonra peş peşe 5 tüp bebek denemesi yapıldı ama benim yumurtalarımın büyük bölümü boş çıkıyordu olgun olanlarda dölenmiyordu 2 defa transferim yapıldı ama bebeğim bana tutunmadı bütün testleri yapıldı hormon prolilerinden tutda gentikler amh kan pıhtılaşaması hisretskopi vs vs ama hiç bir şey yok ama bebişite yok 8 yıl olduuuu

diyebilelim

tabiki bunu söyleye bilirsek güzel olurrrrrrrrrr

sabrın sonu selamet olur yetercim sende refaha ereceksin ben inanıyorum

diyebilelim

yani bunu söyleyemeyeceksekte ajda gibi kalmak lazımmmm

kızlar akşama ne yemek yapıyonuz

ben etli bulgur pilavı patates yemeği ve cacık yapacam bide turşu kavurması
bana yaptı anacım; tarhana çorbası,ciğer, pirinç pilavı,salata:125::125::125::125:
bunu kabul ederim 3 deneee

diyebilelim

bana yaptı anacım; tarhana çorbası,ciğer, pirinç pilavı,salata:125::125::125::125:

bunu kabul ederim 3 deneee

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim istediğinizi versinnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk dolunayım nasılsın...
evet canım bu hafta yine hep has idik yarın yine gideceğiz malesef zaman bulamıyorum evin işleri çarşı pazar işleri derken hep bir koşuşturmaca
canım allah kolaylık ve sifa versin inş en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız...

sagol canım benım seninde ellerine saglık menun güzel

çok aceleciyim haklısın 32 yaşınayım (bi dakkaa 33 olmuşum yaa!!)
nerdeyse 4 yııl evliyim...eee bebek olmazsa kavgada çıkar boşanma mevzusuda...benimle bu konuları konuşmuyor..ona göre hala şansımız var..

hergün çok ağlıyordum hatta bikeresinde ..oda şahit oldu ,ozaman anladı durumumu..gitti spermiyogram testi yaptırdı..

illa nekadar üzüldüğümü görecek,illa eriyecemde harekete geçecek..varikoselle ilgili bi filmde çektirin iyi olur demiş doktor hala çektirmedi..

kolay değil sara,böyle biriyle yaşamak..inan sevgide aşkta gözü görmüyor insanın..

ne kursuna gidiyosun canım neler yapıyosun
cnm 3 boyutlu resim we ahşap süsleme kurslarına gidiyorumm wee çokkk güzel şeyler yapıyorumm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş böyle olda evini b...k götrsün bebişlerden vakit bulama ağla burda uykusuzluktan ölüyorum kızlarrrrrrrrrrrrr diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm allah en kısa zamanda gönderir bebişlerimizi inşallahhhhhh

dedikodu yapıyos canımm,kocamı çekiştiriyorum yiene:=)

ayyyy valla yaa bi tarafımda çocuklar olsa umurumdamı dünyaaaa!!!

geçmişte biras okudum cnm tam barışamadığınız sanırımm senin bat nezaman gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…