başak başak başakkkkkk
nikoş nikoş nikoşşşş:124::124::124::124:
hayırlı günler canlarım....
mood yeşilllll nikoşşşşşşşşş
kız yeşil ben sana dün avatar topiki önerdim seçmedin mi bi avatar
ben seçtimmmm hemen yazdığın yazıyı gördüm hemen kaptım bitanee ohhhh nede güzel yaptımm ama o kadar güzel şey vardıki kararsız kaldım. sence bu avatarım nasıl olmuş peki?
çok güzel bence iyi yapmşın annem.
ama başka güzelleride var tatlım değiştirirsin sonra.
yeşile bak kaçmış gitmiş
nikoşum tatlım seni burda yapayalnız bırakıp gitmeye hiç yüreğim elvermiyor fakat
maalesef ki bugün erken çıkmam lazım.
normalde 2buçuğa doğru çııyorum
bugün işlerim var çarsıda ordan da işe geçicem
kuzum korkma olurmu annem burası boş diye
birasdan gelenler olurr
meselaa nazocan geliiiiiirrrrrrrr
ksel geliiiiiirrrrrrrrrr
sonraaaaaa
sara gelirrrrrrrrrr
oldu mu annem
mrbb kızlarrr
bı slm vereyım dedım ama kımsecıkler yokk
basakk gelecegını bılseydım annem beklerdımmm
bende yenı uyandımmm ıslerımı apayım kocama yemek hazrlayımmm aksama gelırım hatunlarr
şimdiye kadar hiç kür mür yapamadım..bişey önerin kızlar yapayım..
yani tavuk pisliğine otur derseniz yeminle onada oturucam..
çok kötüyüm yaa...elimden kayıp gidiyor ve ben bişey yapamıyorum...
ilk denemesinde hamile kalamayıp ağlayanlara ikinci denemesinde bebek veren Yüce Allahımmm
bana bir yol göster yalvarırırmm....
İNŞALLAHHHHHHH nikolaycım İNŞALLAH Allah razı olsunçok saol canım dua ediyorum senin için inş tutar bebişin
geç kalkıom tamammı çoğu şey yasak bişey de yiyemiiyorumki:101::101::101:ayy burası da aynıııı:2::2:
kız bu nasıl kahvaltı 10.30 dan beri.
abovvvvv papoşşşşş sen kahvaltıda ne yiyon annem:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ayrıcaa ben sana didim kiiiii evine geliriz bir bardak bilem toplamadan gideriz bizzzzz
kabul edersen gelek
canım hormonlarına bakıo ne güzel. adetin 3.gününküleride yaptırsaydın. 21. günle ovülasyonun oluyomu onu anlıyo deli kadın. hormon seviyeni bilmeden de klomen veremez.selam kızlar ben burdayıııımm...:)
ya doktordan geldim yaa..muane etti beni temiz dedi bişey göremedim...ama bana dosya açılması için
2test daha yaptırmam gerekiyomuş biri adetin 21.günü kan testi,diğeride meşhur hsg..
off yaaa bişeyim yok benim,boşuboşuna uzatıyorlar..bu testleri yapana kadar 5ay geçer ya..
lanet olsun!
ulen bi kulomen yazacan ne uzatıyosunnn yaaaaa
soğan suyu canım:94::94::94::94:şimdiye kadar hiç kür mür yapamadım..bişey önerin kızlar yapayım..
yani tavuk pisliğine otur derseniz yeminle onada oturucam..
çok kötüyüm yaa...elimden kayıp gidiyor ve ben bişey yapamıyorum...
ilk denemesinde hamile kalamayıp ağlayanlara ikinci denemesinde bebek veren Yüce Allahımmm
bana bir yol göster yalvarırırmm....
gelmesin gelmesin hepimiz dokuz ay o kanı görmeyelim:79::79::79:canım ınss en kısa zmanda hamıs kalırsın bende bu aydan snra kur denıyecem su sut buharını falan yaa
bugun adet gunum ve hala gelmedııı cook kotuyum sakın olamıyorumm sureklı bakıyrm
İNŞALLAHHHHHHH nikolaycım İNŞALLAH Allah razı olsun
geç kalkıom tamammı çoğu şey yasak bişey de yiyemiiyorumki:101::101::101:
canım hormonlarına bakıo ne güzel. adetin 3.gününküleride yaptırsaydın. 21. günle ovülasyonun oluyomu onu anlıyo deli kadın. hormon seviyeni bilmeden de klomen veremez.yola çıkmadanda pes etme. 5 ayıda bulmuo ayrıca ben bütün hormon v.b tahlili 2 ay sıkı tutup koşturup yaptırdım devlette no panic
soğan suyu canım:94::94::94::94:
gelmesin gelmesin hepimiz dokuz ay o kanı görmeyelim:79::79::79:
inş canım yaaa papatya sen normaldee ankarada mı otryosunn
hayır ben bandırmadayım canım malatyadan buraya geçtik tayin sen nerdeydin?
ankara cnm bendee
bebek ıcınmı ankaradasınız
:)))) evet transfer sonrası biraz yolculuk yapmayın diolar. yatmak gerekio o yüzden hala burdayım. ankarayı çokkk severim ben ama bu ne soğuk ya:2::2::2:
geleceksen gel kırmızılar yaaa
bosa umutlandırma benıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?