Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ben sana demedim mi yarın söz erken gelcem diyeeeee ben sözümdwe dururum.

bittimi yalan dünya komikmiydi

kadın benmde garibime gidiyo nasıl alışcaz bu kadınlıpğa bilmem

hoşgeldiiinnnn

benmle yakından ilgilendiğin için sağol kuzum belkimde vajiyim ama burda herkes çatır çatır çalşırken ben söylemeye utanıyom

yok hatun yaa benm zar sapasağlamda o yüzden kızım diyom
aaaaaaaaaaa nasıl yaaaa

çok komikkkti iice oturmaya başladıııı dizi. çok güldümm. moral verio ya. ama diğer diziler çok moralimi bozuo benim yaaaa

evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diye başakkk yoksa sendemi vajisinde diyemiyosun bize heee

güzelmiş kitabın adı

bende yeni evlendğimde çevremdeki kadınlar bana çocuklarına şu kadını rahat bırakın gibi şeyler söyledilermi nasıl tuhafıma gidiyordu halende alışmış değilim gerçi şimdide abla yerine çocuklarına teyze de diyorlar o dahada bi garibime gidiyor ben kendimi daha genç hissederken teyzede ne bizim oralarada 50 yaşından sonra teyze derler :100::95:

nsl yendin bu durumu naz?

ben de bana apla, teyze desinler sorun yok. ama yaşını küçültenlere çok kıl oluorum. hadi küçültsünde o da diil sorun beni ilgilendiirmez nsl mutlu olursa insanlar, ama benim gözümün içine bakarak benden küçük olduğunu falan söyleyen arkadaşlarım olmuştu başkalarının yanında. benden 5 yaş büyük. bide bi ablam vardı oğlu benden 6 yaş küçük. ben o zaman 26yım o 43. gençlik manyaklığı vardı kokoş ablamda demesin mi bi gün otururken yaşlandık be papoşum sürekli gözümün içine baka baka benle aynı yaş ilan ederdi kendini ilk aralar çok gülüodum aaaaaaa sonra bi baktım insanlar salak sanıo seni sen he canım he dedikçe.ben hatta 30uma bastım genç ve güzelimmm ama kimseyle s...k yarışı yapmam yani yaş konusunda..

tabi canım karşındakinide salak yerine koymayacak ben hiç yaşımı saklamam birisi hatta bana yaşını söyleme nazar değer demişti ama ben yalan söyleyemiyorum bu konularda neysem oyum

ben çıkıyorum kızlaaaar iyi geceler,film izlicezzzz kocişimleeee öpüyorum hepiniziii..........

dra gittim 1 kez oldu ama sonra 2 ay yine olmadı kendim yendim

vajı mıı ayy hatrlamak ıstemıyorummmm:84::84::84::83::83::83::83::83:

kzılarr kendıme bırsuru cıcı sıpars veryorumm alısvers yapınca kırmzılarıda bı an unuttm
basak benı kara lsıteye ekledınmıı 2nısann yenı batt

esnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış

cociş patlatamamış:123:

çocuk yapmadığım sürece kızım

özele kaçıyom biraz ama sorun yarattımı peki canım zarın? hani bazı cahil kafalar kız değil bu diye çıkıveriyolarda kızı sonra muayeneye falan götürmeye kalkıyolar ya umarım seninde başına gelmemiştir bu ama belliki doktoru boylamışın sende zarın esnek olup olmadığını anlamak için :18::26:

RENGARENK BÖREK TARİFİ

1. Patatesli harcı için; Ben patatesli harcını 1 soğan ve 2 büyük pırasayı kavurdum bi güzel sonrada içine haşlayıp ezdiğim patatesi koydum tuz baharat falan kattım ama siz pırasasız sadece soğanı rendeleyerek ne baharatlarla normal b, patatesli harç hazırlayabilirsiniz.
2. Soğan ve sarımsakla sotelenmiş ıspanaklarıda tuz baharat ve bir yumurta kırdım öyle kavurdum yani bildiğiniz ıspanaklı harç yani oda üstüne soğuyunca kaşar yada dil peyniri rendeledim.
3.Rendelediğim 3 havucu ezilmiş sarımsak tuz ve baharatla kavurun bi güzel ve 1 yumurtada buna kırıp kavurun.
4.Bunu ister kıymalı soğanlı baharatlı kavurun kıymayı veya ister paçanga gibim hepsini domates, kaşar, kırmızı-yeşil biber ve pastırmalı size kalmış yani orjinali kıymalı harçtı ben paçanga böreği denemek istemiştim sadece
toplam 3 adet yufka kullandım ben çok kalın olmasın börek diye
süt yumurta ve sıvıyağ karışımını bir kapta karıştırın yufkaları ıslatmak için
Böreğin yapılışı:2 yufkayı ikiye bölün yufkaları ıslatarak her birine ayrı bir harçtan yayın kenarlarını kapatarak güzelce sarın hepsinide.sonra bu 4 farklı harçla sarılmış yufkayı bütün bir yufkada birleştirin 2si alta 2si üste gelsin bütün olan yufkayıda bi güzel harçla ıslatarak güzelce büyük bi rula haline getirin sonra bunu dilimleyip kenarlarına yumurta sarısı sürüp pişirin her bir lokmasında ayrı bir lezzet saklı olucak anlıyacağınız ben bu böreği sardım ve folyolayıp buzluğa attım çıkarınca biraz bekleticem ve tamamen çözülmeden öyle dilimleyecemki böylece içi keserken çıkmasın içinden sizede tavsiyem kızlar bolca yapın atın buzluğa canınız istedikçe dilimler çözülüncede pişirirsiniz fırında aafiyet olsun şimdiden yapacaklaraa

uyuşturucu kremler falan varmış öle mi acaba dedim. neyse geçmiş olsun canım

dr uyuşturucu sprey vermişti onuda kullanmıştım egzersizler falan aman çok gıcık bişey bu ALLAH kimsenin başına vermesin

ben çıkıyorum kızlaaaar iyi geceler,film izlicezzzz kocişimleeee öpüyorum hepiniziii..........

iyi gecelr canım iyi seyirler

tabi canım karşındakinide salak yerine koymayacak ben hiç yaşımı saklamam birisi hatta bana yaşını söyleme nazar değer demişti ama ben yalan söyleyemiyorum bu konularda neysem oyum
hımmmmm çok genç duruosun demekki. ya banada yaşını göstermiosun diolar. ama yaşıtlarım doğurmuş durumda ondan mı acaba

ya puffffffffffffffffffffffffffffffff gidin didinn

başakkkkkkkk aşkolsunn canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…