yaaaaaa başak ben yokum ya bi baktım erken den dolmuştunuz gördümmmmkaç gündür taaaa geceleri geliodunuz. bugün noldu hepinize
:92::92::92::92::92:ay kadın lafı bana da hakaret gibi gelio sankimmm bayanım ben de
hoşgeldiiinnnnyaaaaaa başak ben yokum ya bi baktım erken den dolmuştunuz gördümmmmkaç gündür taaaa geceleri geliodunuz. bugün noldu hepinize
:92::92::92::92::92:ay kadın lafı bana da hakaret gibi gelio sankimmm bayanım ben de
aaaaaaaaaaa nasıl yaaaabenmle yakından ilgilendiğin için sağol kuzum belkimde vajiyim ama burda herkes çatır çatır çalşırken ben söylemeye utanıyom
yok hatun yaa benm zar sapasağlamda o yüzden kızım diyom
nasıl sağlam yaaa:44::44::44:
kız ben sana demedim mi yarın söz erken gelcem diyeeeee ben sözümdwe dururum.
bittimi yalan dünya komikmiydi
kadın benmde garibime gidiyo nasıl alışcaz bu kadınlıpğa bilmem
wuuuwwwww gerçekten varmııışşş bende esnek zarlı birini tanıyorum artıııkkkkkk gerçekmiş işteeeesnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış
cociş patlatamamış:123:
çocuk yapmadığım sürece kızım
esnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış
evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diyebaşakkk yoksa sendemi vajisinde diyemiyosun bize heee
kız ben sana demedim mi yarın söz erken gelcem diyeeeee ben sözümdwe dururum.
bittimi yalan dünya komikmiydi
kadın benmde garibime gidiyo nasıl alışcaz bu kadınlıpğa bilmem
nsl yendin bu durumu naz?güzelmiş kitabın adı
bende yeni evlendğimde çevremdeki kadınlar bana çocuklarına şu kadını rahat bırakın gibi şeyler söyledilermi nasıl tuhafıma gidiyordu halende alışmış değilim gerçi şimdide abla yerine çocuklarına teyze de diyorlar o dahada bi garibime gidiyor ben kendimi daha genç hissederken teyzede ne bizim oralarada 50 yaşından sonra teyze derler :100::95:
nsl yendin bu durumu naz?
ben de bana apla, teyze desinler sorun yok. ama yaşını küçültenlere çok kıl oluorum. hadi küçültsünde o da diil sorun beni ilgilendiirmez nsl mutlu olursa insanlar, ama benim gözümün içine bakarak benden küçük olduğunu falan söyleyen arkadaşlarım olmuştu başkalarının yanında. benden 5 yaş büyük. bide bi ablam vardı oğlu benden 6 yaş küçük. ben o zaman 26yım o 43. gençlik manyaklığı vardı kokoş ablamda demesin mi bi gün otururken yaşlandık be papoşumsürekli gözümün içine baka baka benle aynı yaş ilan ederdi kendini ilk aralar çok gülüodum aaaaaaa sonra bi baktım insanlar salak sanıo seni sen he canım he dedikçe.ben hatta 30uma bastım genç ve güzelimmm ama kimseyle s...k yarışı yapmam yani yaş konusunda..
dra gittim 1 kez oldu ama sonra 2 ay yine olmadı kendim yendim
bu vajili durumu diodum nazcım..
esnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış
uyuşturucu kremler falan varmış öle mi acaba dedim. neyse geçmiş olsun canım
ben çıkıyorum kızlaaaar iyi geceler,film izlicezzzz kocişimleeeeöpüyorum hepiniziii..........
hımmmmm çok genç duruosun demekkitabi canım karşındakinide salak yerine koymayacak ben hiç yaşımı saklamam birisi hatta bana yaşını söyleme nazar değer demişti ama ben yalan söyleyemiyorum bu konularda neysem oyum
ben çıkıyorum kızlaaaar iyi geceler,film izlicezzzz kocişimleeeeöpüyorum hepiniziii..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?