hımmmmm çok genç duruosun demekki. ya banada yaşını göstermiosun diolar. ama yaşıtlarım doğurmuş durumda ondan mı acaba
ya puffffffffffffffffffffffffffffffff gidin didinn
başakkkkkkkk aşkolsunn canım yaaaa
dr uyuşturucu sprey vermişti onuda kullanmıştım egzersizler falan aman çok gıcık bişey bu ALLAH kimsenin başına vermesin
iyi gecelr canım iyi seyirler
biraz ufak tefek minyon tipliyim bide zayıfladımmı süper oluyo
demekki sende yaşını göstermiyosun doğurmakla ilgisi ne benim ablamlarda hiç yaşını göstermezler hepsinde 2 şer çocuk var
Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizeebaşak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem
Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizeebaşak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem
inşallah doğururus dasizin genetik o zaman canım şanslısınn
evet cnm gerçek canlı örnekim benwuuuwwwww gerçekten varmııışşş bende esnek zarlı birini tanıyorum artıııkkkkkk gerçekmiş işteee
papoşşş birascık çevrimdışı oldum geldim cvp yazıyom beklyn
canım ben börek çok severim ama geç ya saat ondan. yoksa gündüz yazsan bence çok talep görürdü.
aaaaa gittim geldi hareket yok tembeller. benim kafam güzel bende gidiorummm
kızzzzz ne teyzesiiiiiii yuh yaniibende yeni evlendğimde çevremdeki kadınlar bana çocuklarına şu kadını rahat bırakın gibi şeyler söyledilermi nasıl tuhafıma gidiyordu halende alışmış değilim gerçi şimdide abla yerine çocuklarına teyze de diyorlar o dahada bi garibime gidiyor ben kendimi daha genç hissederken teyzede ne bizim oralarada 50 yaşından sonra teyze derler :100::95:
ne tembeli benim tembelliğim yeni geçti kendime geldim iş yapmaya başladım
özele kaçıyom biraz ama sorun yarattımı peki canım zarın? hani bazı cahil kafalar kız değil bu diye çıkıveriyolarda kızı sonra muayeneye falan götürmeye kalkıyolar ya umarım seninde başına gelmemiştir bu ama belliki doktoru boylamışın sende zarın esnek olup olmadığını anlamak için :18::26:
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne enteresan şu zar işleri ya. tövbe yarabbim nsl bişeydi ben kaybetmeden görmek isterdim zarımı
tatlım kocan çokk şanslı hayırlı olsun ne diim:127:
canım beni gördüğüne nasılda sevnmş kuzum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?