Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biraz ufak tefek minyon tipliyim bide zayıfladımmı süper oluyo
demekki sende yaşını göstermiyosun doğurmakla ilgisi ne benim ablamlarda hiç yaşını göstermezler hepsinde 2 şer çocuk var

dr uyuşturucu sprey vermişti onuda kullanmıştım egzersizler falan aman çok gıcık bişey bu ALLAH kimsenin başına vermesin

iyi gecelr canım iyi seyirler

çokkk geçmiş olsun nazcım aminnnnn. şükür atlatmışsınnn

ben hapımı yuttum şimdi sarhoş olmaya başlarımmm

semicim naber??

Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizee başak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem

Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizee başak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem

canım ben ekledim bile yer imlerine tarifini
ama şuan kafamda ne yapsam diye geçiyor yarın misafir gelecek ya kaltımda ufak tefek işleri hallediyorum şimdide toz alacam ama arada bakıyorum buraya

canım ben börek çok severim ama geç ya saat ondan. yoksa gündüz yazsan bence çok talep görürdü.

aaaaa gittim geldi hareket yok tembeller. benim kafam güzel bende gidiorummm

papoşşş birascık çevrimdışı oldum geldim cvp yazıyom beklyn

canım ben börek çok severim ama geç ya saat ondan. yoksa gündüz yazsan bence çok talep görürdü.

aaaaa gittim geldi hareket yok tembeller. benim kafam güzel bende gidiorummm

ne tembeli benim tembelliğim yeni geçti kendime geldim iş yapmaya başladım

kızzzzz ne teyzesiiiiiii yuh yanii

ama nazo cidden çevre öyle yaaa

bana da komşular filan kadın diye bahsediyorlar ne biliyosunuz özel hayatımı diycem onu istiyorlar

yok tatlım çevremden bu soruyu soranlar oldu açıkçası.

ama biz eşimle halvetten 10ay sonra gittik doktora muayene oldum.

yani eşimin aklına bile gelmedi tabiiki

zaten böyle bir şey aklına gelecek olsa 1 dakka durulmaz yanında

ama öyle insanlarda var tabii

ne enteresan şu zar işleri ya. tövbe yarabbim nsl bişeydi ben kaybetmeden görmek isterdim zarımı
tatlım kocan çokk şanslı hayırlı olsun ne diim:127:

:123::123::123:bence de şanslı

:125::125::125:

2.5 yıldır hala bir kızla evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…