Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinmem mi gidiodum sen yoksun diye

kankiiiiiiii yaaaaa bu aralar inankii rahat değilim bide ben kaynanayla oturuyom bilmeem biliyomuydun bu kara haberi

o yüzden her dakka rahat olamıyorum. yoksam ben 7/24 burda olmazmıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende eşime demiştim beraber olamayınca öyle bi şüphen varmı diye sakın dedi öyle bişey aklımdan bile geçmez dedi

insan ne kadar mutlu oluyor dimi memleketini görünceeeeeee

evet insan mutlu oluyo
ama unutmuşum baştan açmadım komşum aradı haber verdi sizin memleketi gösteriyolar diye

[video=youtube;HZlBSl44n_I]http://www.youtube.com/watch?v=HZlBSl44n_I[/video]

her gece ilk gece:79::79::79: :123:

alan normal kadın gibi ama o aynı kalmıyor ki:101::101::101::101::101::101:

ilk gece gibi olmuyo tabii ama sadece halvet oluyo oluyo

ben yine kız :103::103:herşey eskisi gibi

kıpkızım

biliodum canım yaaa. kaynar kazana at onuuuuuuuuuu anlıorum haklısın yine iyi idare edip geliosun. sen nsl rahat ediosan bakma bana başakcım. benim işim yok, gücüm yok yatıp duruorum süreklii. hiç sorun değil çıksanda bidenemmmmm

sen evdesin dimi ohhhhhh bende bigün öyle olcam görcen annem o zamans enle akşama kadar takılırık ama hamiş hamiş

sen kocişinle film izlemeyecekmiydin

eveeettt ama bi dizi başladı ya yeni suskunlar onu izlemeye daldı :) o bitsin sonra uykum gelmezse izliycez artık...bu arada ben senin memleketinde okuduuuummm bi baktım stv ye aaaa eski günler geldi aklımaa

amasyoş anladınmı bilmem:44:
annem kanımız ondan kaynadıııııııı benim annem amasyalı tatarlarından. sen de mi tatarsın yoksa?
[video=youtube;HZlBSl44n_I]http://www.youtube.com/watch?v=HZlBSl44n_I[/video]
seni hayalimde nilüfer gibi bi bayana benzetiodum yüz hatlarını cuk oturdu buda. ölemi naz?
sen evdesin dimi ohhhhhh bende bigün öyle olcam görcen annem o zamans enle akşama kadar takılırık ama hamiş hamiş

Ayyyy evet ya hamişş olalımda hep evde olalımmm ya. İnşallah sen de ayırırsın kaynananla evini yok mu hiç ihtimal başağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…