Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eveeettt ama bi dizi başladı ya yeni suskunlar onu izlemeye daldı :) o bitsin sonra uykum gelmezse izliycez artık...bu arada ben senin memleketinde okuduuuummm bi baktım stv ye aaaa eski günler geldi aklımaa

ayyyy konusu çok kötüü çocuklara tecavüz falan dayanamam ben o diziyi izlemeye

eveeettt ama bi dizi başladı ya yeni suskunlar onu izlemeye daldı :) o bitsin sonra uykum gelmezse izliycez artık...bu arada ben senin memleketinde okuduuuummm bi baktım stv ye aaaa eski günler geldi aklımaa

bizde dün akşam izledik o diziyi güzele benziyo
ne güzel memleketimin havasını almışın neresinde okudun

yok tatlım tatar diilim. kuzumm

ihtimal var tatlım mormalde üst katı yaptırıyorduk az kalmıştı amabazı durumlardan dolayı kiraya çıkmayı öneriyorum eşime kabul etmiyor

ama ben asla burda oturmayı düşünmüyorum inşallah olmaz.

o yüzden durumum muallakta

ankaraya annemin yanına gitmeyi düşünüyorum bi süre
yok kız ne uyumasıııı
iyi yaptın kızzzzzz ohhhhhhhh uykun gelmesindde

canım ben ekledim bile yer imlerine tarifini
ama şuan kafamda ne yapsam diye geçiyor yarın misafir gelecek ya kaltımda ufak tefek işleri hallediyorum şimdide toz alacam ama arada bakıyorum buraya

sende basitinden bi böyek yap yanına patates salatası kısır vs bişii yap kolay tarif arıyosanda afyon lokumu diyolar prensen tatlısı diyolar o çok güsel oluyo vallaa bak veriim tarifini yap sende

1 bardak un
4 bardak süt
1,5 bardak şeker
1 adet damla sakızı bunları pişir güselce sonra altına bolca hindistan cevizi serpilmiş tepsiye yay ince bi şekilde soğumaya bırak
Bi kenardada 1 bardağa yakın sütle 1 paket krem şantiyi çırp tavuk göğsü soğuyunca üstüne çırptığın şantisini sür soyduğun muzu 4e böl rulo şeklinde sar veya bütün muzu koyup komple rulo pasta şeklindede sarabilirsin çok güzel ve hafif oluyo çokda kolay

dudaklarımmm çok kötü çatladı çatladı çok acıooo dudak koruyucu krem mirem yok banamısın demedi acıo

kocan nasıl öpçek seniiiiiiiiii:120::120::120::120:

benm de vajide bugün mantar oldu

acıyoooooooooo

benm koca napçaaaakkkkkk

hangi şehirdeydin sen istanbulmu???*

uyumak istemiyorummm bende yaa

ay iyi bari çok sevindim canım aranızda sorun yaratmamış olmasına sende kociş yönünden şanslıymışsın desenee seni çok seviyo ve güveniyoki belliki ondan aklına bilem getirmemiş demekkii aalkııış

yok benzemiyorum profilime bak bitane resmim var yüklemeyi becerebildiğim benziyormuyum bak

ayyyy konusu çok kötüü çocuklara tecavüz falan dayanamam ben o diziyi izlemeye

evet çok kötü konusu bende izlemem zaten eşim evdeydi o izlerken bende izledim

merkezde cnm çook özledim valla oraları yaaaa...

gezmeye gidersiniz biz ramazanda ordayız gelin misafirimiz olun

iyi geceler kızlar
nasılsınız
saradan haber varmı
test yaptımı acaba:26:

adını hatırlayamıorumm ama dizi boyunca yani istismar diye diye geçer temel konu o çünkü. etkileniosan izleme
ıyyyy öyleymiş gerçekten yaaa çok tuhaf oldu içim

ist evet cnmmmmmm

sevmedğim şehirrrrrrrrrrr

kocan napıyo zorla yataka götürürmü seni
istanbul gezmelik bi şehir zaten yaşamak istemezdim bendee yok cnm yaa tv izliyo o da

bnece taşınabiliosan uzaklaş hemen annenin yanına ankara istanbuldan iidir şahsen bilmem alışabildin mi ama?
kremaya nişasta atılmıo mu canım?
kocan nasıl öpçek seniiiiiiiiii:120::120::120::120:

benm de vajide bugün mantar oldu

acıyoooooooooo

benm koca napçaaaakkkkkk

yanıma yaklaşması yasak:113: tüp bebekte tedavi süreci ve sonuç alana kadar yasak dediler yaniii zavallımın öpmesi anlam ifade etmiycekk bide annemlerdeyiz öpmüo beni
krem sürelim geçer der kesin

tabii tatlım yaa zaten aklına ööle bişi gelecek biriyle evlenilmez karakterssizdir bence,,

zati biz çıkmaya başladığımızda ben 17 yaşındaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…