iyi geceler kızlar
nasılsınız
saradan haber varmı
test yaptımı acaba:26:
bizde dün akşam izledik o diziyi güzele benziyo
ne güzel memleketimin havasını almışın neresinde okudun
gördüm senii küçük gösteriyosun baya...yok benzemiyorum profilime bak bitane resmim var yüklemeyi becerebildiğim benziyormuyum bak
evet çok kötü konusu bende izlemem zaten eşim evdeydi o izlerken bende izledim
gezmeye gidersiniz biz ramazanda ordayız gelin misafirimiz olun
kızz gelir gelmez sarayı sormuş bu hatundaiyi geceler kızlar
nasılsınız
saradan haber varmı
aynen cnm yaşanaacak şehir değil gezilecek şehirristanbul gezmelik bi şehir zaten yaşamak istemezdim bendeeyok cnm yaa tv izliyo o da
,bnece taşınabiliosan uzaklaş hemen annenin yanına ankara istanbuldan iidir şahsen bilmem alışabildin mi ama?
kremaya nişasta atılmıo mu canım?
yanıma yaklaşması yasak:113: tüp bebekte tedavi süreci ve sonuç alana kadar yasak dedileryaniii zavallımın öpmesi anlam ifade etmiycekk bide annemlerdeyiz öpmüo beni
krem sürelim geçer der kesin
dudaklarımmm çok kötü çatladı çatladı çok acıooo dudak koruyucu krem mirem yok banamısın demedi acıo
yok tatlım tatar diilim. kuzumm
ihtimal var tatlım mormalde üst katı yaptırıyorduk az kalmıştı amabazı durumlardan dolayı kiraya çıkmayı öneriyorum eşime kabul etmiyor
ama ben asla burda oturmayı düşünmüyorum inşallah olmaz.
o yüzden durumum muallakta
ankaraya annemin yanına gitmeyi düşünüyorum bi süre
iyi yaptın kızzzzzz ohhhhhhhh uykun gelmesindde
sende basitinden bi böyek yap yanına patates salatası kısır vs bişii yap kolay tarif arıyosanda afyon lokumu diyolar prensen tatlısı diyolar o çok güsel oluyo vallaa bak veriim tarifini yap sende
1 bardak un
4 bardak süt
1,5 bardak şeker
1 adet damla sakızı bunları pişir güselce sonra altına bolca hindistan cevizi serpilmiş tepsiye yay ince bi şekilde soğumaya bırak
Bi kenardada 1 bardağa yakın sütle 1 paket krem şantiyi çırp tavuk göğsü soğuyunca üstüne çırptığın şantisini sür soyduğun muzu 4e böl rulo şeklinde sar veya bütün muzu koyup komple rulo pasta şeklindede sarabilirsin çok güzel ve hafif oluyo çokda kolay
iyi geceler kızlar
nasılsınız
saradan haber varmı
kızz gelir gelmez sarayı sormuş bu hatunda
yirim seniiiiiiiii ben hoşgeldin annemm
dün gece pattıdanak çıktım sen vardın burda kusura bakma kocam gelmişti
aynen cnm yaşanaacak şehir değil gezilecek şehirr
insan istanbulda niye yaşarki halbuki insan kaynıyo burası
susuzluktandır fazla su tüketmiyosan ondan oluyodur canım ama hasta grip falan oluncada insanın dudakları kuruyo bazen
bırakıyom nazommmmişi bırakıyonmu yoksa t
sende mi ankaramdaydın kızzzzzzzzzz kıymetini bil haaaaaaevet orda yaşamayı istemeyen kadarda isteyen insan varr vazgeçemeyen,alışmak demekki önemli olan..ben ankaramı çoook seviyorummmm
son sayfaya geçemiyorum takıldım kaldım
tabii tatlım yaa zaten aklına ööle bişi gelecek biriyle evlenilmez karakterssizdir bence,,
zati biz çıkmaya başladığımızda ben 17 yaşındaydım
bnece taşınabiliosan uzaklaş hemen annenin yanına ankara istanbuldan iidir şahsen bilmem alışabildin mi ama?
kremaya nişasta atılmıo mu canım?
yanıma yaklaşması yasak:113: tüp bebekte tedavi süreci ve sonuç alana kadar yasak dedileryaniii zavallımın öpmesi anlam ifade etmiycekk bide annemlerdeyiz öpmüo beni
krem sürelim geçer der kesin
sen de mi ankaradasın? ne çokuzzevet orda yaşamayı istemeyen kadarda isteyen insan varr vazgeçemeyen,alışmak demekki önemli olan..ben ankaramı çoook seviyorummmm
semicim hadi İnşallah senden de sağlıkla,hayırla güzel haberler alırız yrn. değilsede sağlıkla, hayırla kısa sürede gelsin semim hiçç canını sıkmaa. belirti var mı peki sen de hiç?evet neredeyse tüm gebelik belirtilerini yazmış
o yüzden merak ettim
bugün test yapacak diye aklımda kalmış
neyse birgün daha bekleriz,inşallah hamiştir
valla arkasından konuşacam ama
süper hatundur sara..ok isterim hamiş olsun
bende yarın alıcam test
ama heyecandan titrememi durdurabilirsem yapıcam bakalım
son 1 haftada 4.kişide bu akşam aradı seni hamişl gördüm diye
rüyalarla havalara giridk işallah çok sert çakılmayız
aa evet ben topiğine gelmiştim sen beni bıraktın gittin
küstümmmmmmmmm
bırakıyom nazommmm
sende mi ankaramdaydın kızzzzzzzzzz kıymetini bil haaaaaa
yoksaM kkmı seni geçirmiyo
ayyy işimi bırakıyoosuun ne güzelllbırakıyom nazommmm
sende mi ankaramdaydın kızzzzzzzzzz kıymetini bil haaaaaa
yoksaM kkmı seni geçirmiyo
bazen oluyo cnm banada öyle,cevap yazınca görüyorum ancak yeni sayfayı...2141. sayfaya giremedim bi türlü sizede oldumu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?