Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi olmana çok sevindim bol bol yat madem ihtimalin yüksek canım

iyiyim tatlım nereye gittin??

kırmızılar mı? yoksa evdeki test mi semicim?

burdayım canımm merak etme kaybolmam biyere sadece evi süpürcem azcık ama az sonra toz aldım etrafı toparladım şimdi dinleniyorummm

burdayım canımm merak etme kaybolmam biyere sadece evi süpürcem azcık ama az sonra toz aldım etrafı toparladım şimdi dinleniyorummm
hamiş hamiş ne çok iş yapıosun ksel yapma tatlım evi de kocan süpürsün gerçi senin kocan süpürürmüydü de beceremezdi mobilyalarımı kırardı heralde tamam sen işine bak ama yorma kendini yani

semi ordamısın canım?

başak ya sen?

başak ve papatya albümmm ekledim bakın bakalım hayalinizdeki gibi patatesmiyim :))

kendimi hiç yormadan yapıyorum zaten dinlene dinlene. kocişim yardım eder bana ama şuanda işte bende ev dağınık olunca rahat edemiyorum o yüzden yavaş yavaş yapıyorum

annem sen ne tatlısın yaaaa Maaaşallahhh. Allah kocana bağışlasınn. patatise benzemesende sen benim patatisimsin yaaa çok masum yüzün bence senin çocuğun bu avatarın gibi patitiss olcak yaaaMaaaşallahhhh

annem sen ne tatlısın yaaaa Maaaşallahhh. Allah kocana bağışlasınn. patatise benzemesende sen benim patatisimsin yaaa çok masum yüzün bence senin çocuğun bu avatarın gibi patitiss olcak yaaaMaaaşallahhhh

pembiş montlu olan varya en son halim ve hatta o gün son bat tarihimdi :)) o yüzden o fotoyu çok seviyorum.ya bende seni mrk ediyorum ama sende foto koysana lütfennnnnnnnn :))

selam kizlarrr nasilsiniz bakaalimm..ben carsidan donuyorum dolmustayim..yollar bitmiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…