Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayrola noldu bisiden haberim yok walla okuyamiom gecmisi evdeyim cunku raporluyum.ceptende zor oluyo malum.

dün dra gitmiştim biraz canım sıkılmıştı ondan

ilk sıradakilerin önceliği vardı o yüzden hemen cazgırlık yapma ama sen kalbimde ilk sıradasın

evet ama yinede kaçırmak istemem hiç bi satırını

kızlar benim biras işim vardı siz niye yasmıyonuzzzzzz

kızzzz deli papoşşşşşşş parmaklarına kramp mı girdiiiiiiiiiiiiiiii

ben gidip dağıttığım mutfağımı temizledim mis gibi oldu kocişime kahve yaptım kendime de rezene çayı yaptım sizede yapayımmı çay yada kahve

semi gelmedi dahainşallah hamiledir

kız sende mi koca totosun spor yaptığına göre

yoğunluğun çok huzur verici bir yoğunluk tatlım kıskandımmm

ben gidip dağıttığım mutfağımı temizledim mis gibi oldu kocişime kahve yaptım kendime de rezene çayı yaptım sizede yapayımmı çay yada kahve

bana yeşil çay iyi olur
bugün misafir vardı yedim içtim artık nefes alacak halim kalmadı zaten kilo almışım bugün yediklerimle heralde 1 kilo daha almışımdır biran önce spora başlayıp aldığım kiloları vermem lazım

selam kardelencim ve nazcim iyiyim ben raporluyum evimdeyim geziyorum daha ne isterim :))) alinti yapmak zor oluyo. o nedenle alinti yapmisken yazdim ikinizede..sizler nasilsiniz

ayırdır seraycım,neden raporlusun?
nazoşcum genel olarak iyi ama mat.berbat yaaa,onu napcesss bakalım

ilk sıradakilerin önceliği vardı o yüzden hemen cazgırlık yapma ama sen kalbimde ilk sıradasın
haa tamam o zaman cazgırlıktan vazgeçtim hemen .bu iltifata uslu olunur

kızz bana bi sütlü kahve yaparmısın ben çok seviyorummmmmiçen varsa buyursunnn hatunlarrrrr

tatlım semicimde bana bakmaya geldiğinde yazmış malesef onunda bugün gelmiş kırmızıları

insllh kuzucummmm hepiniz bir bir bayilalim sonrada göbüsde bebis oldugunu ogrenelim insallahhhh..
yaaa nazemir ben ne kacirdim ne okudunuz noldu o gun :))) ne merkliyim demi

ne demek hemen yaparım yeşil çayını ben geçmişi okumadım nazoşum neden canın sıkkındı doktor ne dedi

başakım canım senin sütlü kahvenide ocağa koydum annem birazdan hazır olur

iyiyim canım dün canım sıkılmıştı bugün geçti gitti
hoşgeldiiindün neye sıkılmıştı nazom??? ben hatırlamıorumm
inşallah bayılırsın bebekim

koca toto yaaa kız sen şişkomusun
evet koca totoluyumm

artık içmiorum ama 5 ay öncesine kadar içiodum. ayyy nsl rahatladığımı hissederdim psikolojik ve pis bişey tabi. . İnşallah saracım İnşallah tatlım yaa. ben hep moralimi yüksek tutardım sonuca kadar ve tüpe başlamadan tüp bebek topiğindeki kızların stres yapmaları ve olumsuzluklarına çok gıcık oluodum ne kadar negatifler diye nsl büyük künuşmuşum nsl nsll anlatamam içimdende kıl olurdum millete ama işte rabbim gösterdi engellenemiomuş bu tüp çok garip bi olay hormonlarıda basıolar beynin kayıyo inan. arada heppp şu işareti yapıorumm kızmayın nolur bana. Allahım da affetsin. ama Rabbimden hep hayırlısını diledim. Rabbimmm İnşallah hiç birinizi bu aşamaya getirmeden sıra sıra hamiş yapar.biraz sıyırıklığımda bu ilaçlardan

sen istediğin kadar sıyrık davran içinden ne geliyosa onu yap burada bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamaz canım rahat ol ama hayatını negatif üşüncelerle doldurma sonucu kötü oluyo çünkü canım menim

ayırdır seraycım,neden raporlusun?
nazoşcum genel olarak iyi ama mat.berbat yaaa,onu napcesss bakalım

belim agrio nineler gibi yuruyodum dayanamadim dr a gittim ama bebek vardir belki dedim dr film cektirmedi hastalanirsan gel cekelim dedi..ben calistirim seni kuzucum matematik

h.b saracım
hayırdır,topiğe baktım bişey yazmamışın,günün falan mı geçti,burdan da geçmişi takip edemedim,çok geçmiş çünkü

evet canım dörtgündür günüm geçiyodu bazı belirtilerde vardı ama bugün test yaptım malesef koca bi sıfır çıktı karşıma eve gelincede kırmızıları gördüm o yüzden moralim çok bozuk

kaçırma tabi tatlım yaaa

hayırrrr diilim ben koca totoluu 53 kiloydum 1 sene önce ama araya 3 tane hamilelik ve kullandığım onca ilaç girince 60 kilo oldummm ama aslında totom filan tam yerine geldi böyyylee dar pantolon filan giyemiyodum çırpı çırpı çıkıyodu bacaklarım filan şimdi güzel oluyoo formumu korumak için gidiyorum bende spora canımm sende yap canım böyle ev işi yemek filan bak ne gerek var kıskanmayaa

tatlım semicimde bana bakmaya geldiğinde yazmış malesef onunda bugün gelmiş kırmızıları
yaa üzüldüm halbuki güzel belirtileri vardı

insllh kuzucummmm hepiniz bir bir bayilalim sonrada göbüsde bebis oldugunu ogrenelim insallahhhh..
yaaa nazemir ben ne kacirdim ne okudunuz noldu o gun :))) ne merkliyim demi
kıss meraksız hatun olmaz ki tabii meraklı olcan

nolmuş nolmuş benim niye haberim yok
ne demek hemen yaparım yeşil çayını ben geçmişi okumadım nazoşum neden canın sıkkındı doktor ne dedi

başakım canım senin sütlü kahvenide ocağa koydum annem birazdan hazır olur
ok tatlım bekliyomm
iyi aksamlar kizlar, kaynanamlardan hepinize selamlar

ııııyyyyyyykk kaynana mıııııı:120::120: a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…