Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sikma canini kuzucum gecmis gitmis takma hicbiseyi kafana

ayırdır seraycım,neden raporlusun?
nazoşcum genel olarak iyi ama mat.berbat yaaa,onu napcesss bakalım

yardım edecek birisi yokmu seni çalıştırsa

insllh kuzucummmm hepiniz bir bir bayilalim sonrada göbüsde bebis oldugunu ogrenelim insallahhhh..
yaaa nazemir ben ne kacirdim ne okudunuz noldu o gun :))) ne merkliyim demi

ne demek hemen yaparım yeşil çayını ben geçmişi okumadım nazoşum neden canın sıkkındı doktor ne dedi

başakım canım senin sütlü kahvenide ocağa koydum annem birazdan hazır olur

bende yapıcam canım inşallahhhhh. fısstık gibisin yanii hatuncummm

belim agrio nineler gibi yuruyodum dayanamadim dr a gittim ama bebek vardir belki dedim dr film cektirmedi hastalanirsan gel cekelim dedi..ben calistirim seni kuzucum matematik
çok geçmiş olsun canım,bel ağrısı zor bişey

hayırlısı be saracım,inşallah yeni aya ümit olsun,rahim hazırlanıyodur diyelim

kızlar ben bi çay içip geleyim,görüşürüzzzzzz

ben gidip dağıttığım mutfağımı temizledim mis gibi oldu kocişime kahve yaptım kendime de rezene çayı yaptım sizede yapayımmı çay yada kahve
ohhhhhhkkk ben de bi melisa alabilrim mümkünse:128:

Allah razı olsun sizlerdenn. aynı şehirde olsak gelip kucaklıycam seni bennn haklısın tatlım sizle konuşunca uçup gidio zaten

canım yaaa kolay diilki böyle beklemek, ben korunmadığım dönemlerde ilişkiden sonra 2 haftayı zor beklerdim hemen test yapardım acaba varmı bişey diye, senin durumun bundan da ciddi inşallah suan bebeğin oluşuyodur içerde öyle düşün, olumsuz hiç düşünme yaa ne bileyim kötüyede hazırla filan derler ama bence olmayacak gibi düşünme bebeğin orda diye düşünmeye çalış sen ne olursa olsun...

kıss meraksız hatun olmaz ki tabii meraklı olcan

nolmuş nolmuş benim niye haberim yok

ok tatlım bekliyomm

ııııyyyyyyykk kaynana mıııııı:120::120: a.s

walla bi cvp gelmedi ki catlayacam burda zatennn :))) kislarrr nazemir ve dumannnn nolduki hangi sayfayi okudin nazcim alüüü duyuyonuzmu beniiiiiiii

benimde aşılamada koca bi sıfır dedim hiçmi bişey yazmaz düşükte olsa bi rakam yoktu işte
aman sonuç bebek yoksa düşükte olsa bi değer neye yarayacaksa

iyi aksamlar kizlar, kaynanamlardan hepinize selamlar
a.s hoşgeldin

walla bi cvp gelmedi ki catlayacam burda zatennn :))) kislarrr nazemir ve dumannnn nolduki hangi sayfayi okudin nazcim alüüü duyuyonuzmu beniiiiiiii

2141. sayfayı bi türlü açamadım dün akşam onu okuyabildim az öncede onu demiştim

ııııyyyyyyykk kaynana mıııııı:120::120: a.s

İnşallah İnşallahhhhh inan bazende teste nasıl gitcem diyorum bakmayasım bile var ama mecbur yaptırcam

çatlama sen kuzuuuum nazemir dün açamamıştı bi sayfayı site hata vermiş orayı okumuş da onu söylüyoo meraklııı
sağol canım sen nasılsın
iim cnm bende keyif yapıyorum

İnşallah İnşallahhhhh inan bazende teste nasıl gitcem diyorum bakmayasım bile var ama mecbur yaptırcam

koşa koşa gidicen valla sabah gözüne uyku girmeyecek hastanedekiler gülecek sana merakın yüzünden :)) sonrada güzel haberleri alıp geliceksiiin benimde hamile kalasım geldi şimdiiiiiiiiiii:26::26:

kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??

çatlama sen kuzuuuum nazemir dün açamamıştı bi sayfayı site hata vermiş orayı okumuş da onu söylüyoo meraklııı
iim cnm bende keyif yapıyorum

ivet 2141 inci sayfaymis :)) meraklandim iste napayimm hem ne zamandir gecmisi okuyamiom maasallahlari var hatunlarinda ii cene yapiolar nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…