canım yaa belki tutmuştur onun ağrısıdır, insan hamile oluncada adet belirtilerini yaşıyo biliyosundur sende... olumsuz düşünme lütfen...kızlar sanırım adet olucamm
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
kızlar sanırım adet olucamm
çok sancım var çoooooooooooooooooooooooooooookkk offfffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
canım yanlış hatırlamıyosam papatyac tüp bebek yaptırmamışmıydı ? onun sonucunu bekliyodu diye hatırlıyorum ben amaaüzülme kuzum yaa bi dahaki aya inşallahçoksa sancın dayanamıyosan bi minoset falan iç canım menim
tamam canım hoşçakaalyine gel olurmu topiğimizi kendi topiğin bil aramızdasın artık öpüldün
canım yanlış hatırlamıyosam papatyac tüp bebek yaptırmamışmıydı ? onun sonucunu bekliyodu diye hatırlıyorum ben amaa
o papoşmuydu yaa mood diilmiydi tüp bebiş yaptıran yoksa nazomuyduu bak benimde kafam karıştıı kimdi yaptıran:26:
papoş diye hatırlıyorum ya hani dün akşam da yazmıştı zaten banyo yapamıyorum tutunmayı engelliyomuş diye...
ben dün giyemedimki hiiç :26: bilmiyom ondan ay engelliyomuymuş bıcı yaa a hiç duymamıştım tüp bebişde engellediğiniiilişkiden sonra hemen bıcı alınmayac ağını biliyom en az 2-3 saat geçmeliymiş bide su çok sıcak olmamalıymış okaday yaani
ay ne güsel hadi inşallah gerçek olur bizide hamiş gör rüyanda
oh ne güzel vallaa bende misafirlerle uğraştım bugün önce günüm vardı onları savdım sonrada 2 komşum geldi onlarla oturduk onlarada ikram ettim pastalarımdan yeni rahata erdim artıkın tembellik zamanıbelkilim yarın akşam çayada misafirim gelebilirmiş oh neyseki pastalarım var daha rahatım yaani çok beğendiler pastalarımı heheyt çok marifetliyim tabi güsel yaparım ne yaptıysam hağur hupur yendi vallaa :125:
valla tatlım ben ilişkiden sonra banyonun hamile kalmayı engelleyeceğine de inanmıyorum, ziraa her ilişkiden sonra koşa koşa banyoya giderim hamile kalmamı da engellemez yani,,, yok ayakları havaya dik yok sağa sola dön bilmem ne bence hepsi boş tutunacaksa tutunuyo o bebiş.
bencede canım yaa banyo niye engelliyo diyolar bende anlamadım :26:
Huu milleeet niye yazmıyonuuuz uyudunuzmu ayol pc başındaa
Hayvana benziycek halin yok heyalde bizde biliyos insana benzediini tipinizi meyak ediyos heyalde
:
inşallah nazoo dualarımız o zatennbenim 28 mart inşallah gelmez
canımmm belli olunca haber etbenim bat daha belli değil geçen hafta kürtaj oldum hala devam kanamalar tarih belli olunca onuda söylerim sultanlar ağalar
evet pozitif enerjinizi resmen hissettim bana iyi geldi moralim sıfırdı biraz toparladım sağolun arkadaşlar..
slm kzılarr ben gelmıstım kımse yoktuusnra hepınz gelmıssınız yaaa
bengısuu tatlım neler yaptımmm bende mısfr cagrcmda hamur ıs yapmaya usenyrmm
basak sen neden ankara ya gelmıyosun hıı
tamam tamam anlatmaaa acıktım yahuuuu bi tarafım şişcekvalla çok güsel rengarenk bi börek yaptım bayıla bayıla yidi herkes
Meşhur yaş pastamdan yaptım
Kısır yaptım
Mozaik pasta yapıp attıydım önceden buzluğa onu çıkardım
Bide çörek otlu tuzlu kurabiye yaptım bu kadaaay
yarınada kısıy yerine sarma pişircem belkim böyek yerinede pizza yaparım diycem ama vaz caydım buzluktaki kalan böyekimi kesip buzluğa gene onu pişiyiyim heyalde
valla çok güsel rengarenk bi börek yaptım bayıla bayıla yidi herkes
Meşhur yaş pastamdan yaptım
Kısır yaptım
Mozaik pasta yapıp attıydım önceden buzluğa onu çıkardım
Bide çörek otlu tuzlu kurabiye yaptım bu kadaaay
yarınada kısıy yerine sarma pişircem belkim böyek yerinede pizza yaparım diycem ama vaz caydım buzluktaki kalan böyekimi kesip buzluğa gene onu pişiyiyim heyalde
oldum bebgım sana da yazmıstım gozunden kactı dmekkıduman kuzum naber annnem inşallah bugün geç kalkmışındırrr geç yatıcaz çünküü
belinayım annem sen regl oldunmu
duman kuzum naber annnem inşallah bugün geç kalkmışındırrr geç yatıcaz çünküü
belinayım annem sen regl oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?