Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annemmm bunu bılyrm hanı soda kabartma tozu falan koyorlarmıss sutle yumurtayı bılıyrmmm
bı kere yaptımm kabarmadı fos fos oldu tarfsız yapmıstım

evet sodalısını bende yapıyom ne kabartma tozusu kız boş ver onu sodayı sıvı yağ ve 1 yumurtayla karıştırıyosun yufkaların arasına onu sürüyosun o kadar yalancı su böreği gibim oluyo öyle çok güsel oluyo ben bu su böreğini genelde tepsiyi yağlıyom alta bütün bi yufkayı koyuyom sonra biras o sodalı karışımdan döküyom sonra tekrar yufka tekrar soda her katta bunu uygulayacan 3. yufkayıo koyunca harcını koyup tekrar bi 3 kat daha yufka ve soda yap araardaki yufkalarıda kıvır kıvor koyki kabarık olsun en üstede düzgünce koy yufkayı yımırta sarısı sür üstünede çörek otu susam falan serp öle pişir aaynı su böreği gibim oluyo canım harcını neli istersen yaparsın nasılsa

yarın denıyecemmm cnm ıns gusel olrr yalancı su boregını ben makarnalı yapmıstım cook gusel olmustu

hoşbulduk canım nasılsın

teşekküylet bidenesi nasılsın niye canın sıkkın bakim

güzel havada evde durmak canımı sıktı halbuki herzaman evdeyim çok gezen biride değilim ama bugün kendimi dışarılara atasım geldi

kızlar börekten konuşuyosunuz ya ben bimden su böreği yufkası aldım ve aynı su böreği işlemini yaptım çok harika oldu.tepsiye bi kat yufkayı sersim diğer katları kaynar suda haşlayıp soğuk suya attım sonra kurulayıp tepsiye serdim peynir soğan maydanoz karışımlı harçla yaptım çok güzel oldu.herkata biraqz sıvı yağ dökün sadece üzerine de sadece sıvı yağ sürün gerçek su böreğinden farksız.

bgun markette gozume carpmıstı keske alsaydım abla oekı suya koynca dagılıyomuuu

nbrsiniz hatunlarr

hoşgeldin tatlım nasılsın

güzel havada evde durmak canımı sıktı halbuki herzaman evdeyim çok gezen biride değilim ama bugün kendimi dışarılara atasım geldi

anladım canım burada hava kapalıydı bende evde pinekledim bütün gün pek bi iş de yapmadım kendimi halsiz hissediyorum

gel fısıgım gell
kac zaman kalcann hem gelde kocan bırazcık ozlesınnnn anasıyla vakıt gecmeyeccgını anlasınn ne zmn maasaı alıyo ne zman gelcenn

ben alcam maaşımı 10unda inşallah tatlım çekicem restii bakalım öyle düşünceler var kafacığımda

en az 1 ay gelmemeyi düşünüyorum.

sara cıkkkkkkkkk hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımm

moodcummmmmm slm tatlımmmmmmmmmmm

ay karnım acıktı sizler böyle börekten çörekten bahsedince
zaten su böreğinide çok severim olsada yesek:125:

bgun markette gozume carpmıstı keske alsaydım abla oekı suya koynca dagılıyomuuu

suyu kaynatacaksın içine bi miktar tuz atacaksın yufkaların tencereye büyük gelirse bölerek atarsın 2 -3 saniye haşlandıktan sonra çıkar ve soğuk su koyduğun bir leğenin içine at sonra çıkarıp alinle sık yada bi süzgecin üzerine bırakıp kağıt mutfak havlusuyla kurula ve tepsiye ser.böyle yapınca parçalanmıyo yufkalar.bide soğuk suyun ısındıkça değiş su süreki soğuk olsun

kız fazlada kocısını ozletme hem naıl bebek calısması yapcan

haşlanmış makarnayı bol yumurtayla peynirle tavada veya fırınla yapılan böreği demiyon dimi canım nasıl yaptınki sen?
cnm aynı yufkann aralranın peynr haslanmıs makarna sut zetn yag ve yumurtaaa
yalancı su boregı dıye gecyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…