ahhh cnm içimimi okudun yavrummmm geliyorum yakında sana söylediğim mahallede olucam yakın olucazzzzzz
kız ben çıkınca burda sohbet mohbet kalmıyo anam yaaaaa
valla kusura bakmayın kıslar beni çağıdılar hemen çıkmak zorunda kaldımdı
ama geldimmmmmmm canlarımmmm
papoşş nereye gittiii kız bengi
benımde pızzam pek mesurdur cnm yaaa hamur ısını yapayı cok sevymmm bu aralar usuegeclıgım tututu
oldum bebgım sana da yazmıstım gozunden kactı dmekkı2 nisan yenı battt
off gelemz olasıcaaaa yaaaaaaaaoldum bebgım sana da yazmıstım gozunden kactı dmekkı2 nisan yenı battt
sen niye korunuyodunkiiayy erken kalktım bugün cnm zaten midem bulanıp duruyo yarım saate bayılırım herhalde yemek koydum da onun pişmesini bekliyorum beklerken de midem bulanıyo hani korunmasam hamilemiyim dicem o kadar bulanıyorum yaaaa:26::26:
bırakcam merak etmee yavrum abim askere gittii babamda şehir dışında çalşıyor annem yalnızannem mutlakaa bulusalım
bak anacında senı cok ozlemıss
bırak kaynanaıda gelll
geçmiş olsun kuzum kocan yokmu seni accık pışpışlasa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ben haylaa buydayımda millet kaçtı yaabiy başıma bıyaktılay beni ühüde ühüü hasta olcam zaten galibaa boğazım acıyoo buynum tıkanıyoo ühüki ühüüü..
ksel sen şu çocuku bi doğurr totosuna totosuna yapıştırcam haaaaben yine geldimmm kendimi biraz daha ii hissediyorum. haber vermeden çıkmıştım kusura bakmayın yazacak halim yoktu.
geldimyarım saatcik ablamla konuştukda anca gelebildim
ben yine geldimmm kendimi biraz daha ii hissediyorum. haber vermeden çıkmıştım kusura bakmayın yazacak halim yoktu.
hoşgeldiniz kızlar.... ben kaçıyorum iyi diilim bugün bebişlerim geldi aklıma gidip biraz ağlarken ütü filan yapayımgeldimyarım saatcik ablamla konuştukda anca gelebildim
geldimyarım saatcik ablamla konuştukda anca gelebildim
canım yaa daha ocakta düşük yaptım ya ben biraz rahim toparlansın diye korunuyorum işteoff gelemz olasıcaaaa yaaaaaaaa
sen niye korunuyodunkii
korunmak ne demek ben hiç bilmiyom hiç korunmadımmmmmmmm
bırakcam merak etmee yavrum abim askere gittii babamda şehir dışında çalşıyor annem yalnız
bi süre kalmayı düşünüyorum ankaraya bi adım atsammmmmmm hayırlısıileeee
geçmiş olsun kuzum kocan yokmu seni accık pışpışlasa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ksel sen şu çocuku bi doğurr totosuna totosuna yapıştırcam haaaa
hiç rahat vermiyoki sana sohbet edek
heheh bende haayika yapayım pizzayııı kocişim oturum yarım tepsiyi yir yaani iştahı fazla olmadığı haldeeeşööle bol mantarlı biberli soslu falan ooh yapiim ben yarına yaa canım istedi bak acaba böyeğim dursun buzluktada mantay vayken pizzamı yapsamkii
hoşgeldiniz kızlar.... ben kaçıyorum iyi diilim bugün bebişlerim geldi aklıma gidip biraz ağlarken ütü filan yapayımkendinize iyi bakın öpüyorum sizi
off gelemz olasıcaaaa yaaaaaaaa
sen niye korunuyodunkii
korunmak ne demek ben hiç bilmiyom hiç korunmadımmmmmmmm
bırakcam merak etmee yavrum abim askere gittii babamda şehir dışında çalşıyor annem yalnız
bi süre kalmayı düşünüyorum ankaraya bi adım atsammmmmmm hayırlısıileeee
geçmiş olsun kuzum kocan yokmu seni accık pışpışlasa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ksel sen şu çocuku bi doğurr totosuna totosuna yapıştırcam haaaa
hiç rahat vermiyoki sana sohbet edek
yarım saat misevglilinle konşsan anlıycam da
ne konştun yarım saatt
sen mi bişi kullanıyosun:26:canım yaa daha ocakta düşük yaptım ya ben biraz rahim toparlansın diye korunuyorum iştemart sonunda bırakıcam bakalım inşallahh...korunmak hiç güzel bişi diil zaten hiiç üüzlme korunamıyorum diye bende sevmedim (
gelicem kuzum inşalllah kocadan izin çıktı vallaagelll basagımm geldeee bulusalım anacıgını yanlız koymaa buralarda yazzık
nazemır ablammm hos geldınnn
napalım canım bebiş için katlanıcaz herşeye. yeterkim bebişim rahat vermesin bana ben onun için herşeye razıyım.
benımde cnm su sıgara boregı gıbı yufkaırz fırını suruyz yaa ama tarıfı yok sen bılıyomusun cnmm:44::44:
gelll basagımm geldeee bulusalım anacıgını yanlız koymaa buralarda yazzık
sen mi bişi kullanıyosun:26:
gelicem kuzum inşalllah kocadan izin çıktı vallaa
maaşını alınca yollayım didi
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tabii cnm muhakkakkk
kimbilir annelik nasıl bir duygu
ohaa yaani nazoo niye bekletiyon bizi bu kadaay benide yalnıs bıyaktınıs topikte sıkıldıım ühü işteegene naslanasım vay milletee hastalancam bademcikleyim şişcek uf yaa... adetimede 5 gün falan vay noymal tayihi ama yine geç geliy heyalde bakalım ama takmıyom bu ay olmas nasılsa diyom yumurtadığım bilem meçhul nasılsa kesin yımıytlayamadım
benımde cnm su sıgara boregı gıbı yufkaırz fırını suruyz yaa ama tarıfı yok sen bılıyomusun cnmm:44::44:
gelll basagımm geldeee bulusalım anacıgını yanlız koymaa buralarda yazzık
kız onu yapmada ne vaay bilgiğin sigaya böyeyi gibim sar yumurta sarısı sür üstüne tepsiyide yağla fırına vey önemli olan içine ne koyduğun patatesli soğanlı harç yapabiliysin kıymalı yapabiliysin pastıyma varsa paçanga böreği tarzında yapabiliysin ıspanaklı yapabiliysin peynirli yapabilirsin her çeşit vay yaani sana tavsiyem pırasa varsa patatesli pırası börekte güsel oluyo neli yapmayı istediğini söyle ona göre veriim tarifi bu arada börekleri sararken süt 1 yumurta ve sıvıyağla yufkalara gezdirip gürmeyide unutma tamammı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?