Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm evet su böreği yufkası olsa olabilir aslında varmıymış bimde yufkasından yav daha kalındır dimi o normal yufkadan :26:

hoşbulduk canım sen işten izinmi alyosun canım bir ay seninle görüşemeyecekmiyiz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

valla gidiyom mutfağa dün poğaça yapmıştım ondan yiyim bari su böreğinin yerini tutmaz ama acayip canım çekti

ıns yapa bılırım ablaaa cunkumm cok sevyom su boregını gercegını yapamm sahtesını yapayım barıı

ay karnım acıktı sizler böyle börekten çörekten bahsedince
zaten su böreğinide çok severim olsada yesek:125:

bende acıktımmmmm canım cok cektııı

kız fazlada kocısını ozletme hem naıl bebek calısması yapcan

cnm aynı yufkann aralranın peynr haslanmıs makarna sut zetn yag ve yumurtaaa
yalancı su boregı dıye gecyoo

haa evet onu diyosun hşç denemedim onu ben normal makarnası yumurtalı peynirlisini denemiştim ama hem yufka hem makarna nasıl olur bilemedim yaa :26:

NAZOCUM 1. SAYFAYI FARK ETTİN Mİ BİLMEEM AMA ÇOK GÜZEL OLDUU OH İNSANIN İÇİ AÇILIYOR MAAŞALLAHHH

listeyi de temizledim gelmeyenlerden arındırdım

valla gidiyom mutfağa dün poğaça yapmıştım ondan yiyim bari su böreğinin yerini tutmaz ama acayip canım çekti

benım bı pogacm bıle yokkk

haa evet onu diyosun hşç denemedim onu ben normal makarnası yumurtalı peynirlisini denemiştim ama hem yufka hem makarna nasıl olur bilemedim yaa :26:

valla cnm begenılmıstı hata hıc kalmamtı

başak hatun erenayefe ne zamandır yok ama onun yıldızları hala kırmızı torpil yapıyosun hııııı

kıyamam yaaa yarın yapacam gel beraber yiyelim

çok sağol canım teşekkürler hep hazırını alıyorum ben hiç yapmadım

NAZOCUM 1. SAYFAYI FARK ETTİN Mİ BİLMEEM AMA ÇOK GÜZEL OLDUU OH İNSANIN İÇİ AÇILIYOR MAAŞALLAHHH

listeyi de temizledim gelmeyenlerden arındırdım

1 saat önce bakmıştım canım eline koluna sağlık

ne minoseti
canım yaa belki tutmuştur onun ağrısıdır, insan hamile oluncada adet belirtilerini yaşıyo biliyosundur sende... olumsuz düşünme lütfen...
İnşallahhhhh dumancım ama bu sancı öle tutunma sancısı gibi değil baya adet sancısı gibiydi ayağıma sıcaksu tobası koydu annem biraz daha iyi oldum

benım bı pogacm bıle yokkk

valla cnm begenılmıstı hata hıc kalmamtı

gel canım vereyim ben sana çok yapmıştım ve beklenen misafirlerin hepsi gelmedi çok kaldı
ben bide poğaçaya kabartma tozu koymayı unutmuşum hadi tekrardan bir tepsi daha yaptım ama kabartma tozu olmayan poğaçada güzel olmuş

tsk edeım ablammm be bı tabak nestle nesfıt yemıstım doyurucu dıyolar gece cok acıkıyrm dıye aldım ama faydası olmayacak sanırımm kendımı zor tutuyrm yemek yememek ıcınn

başak ben 28 mart demiştim sen 27 yazmışın gerçi bu ayda 3 gün erken olmuştum bakalım önümüzdeki adetimiz nasıl olacak

tsk edeım ablammm be bı tabak nestle nesfıt yemıstım doyurucu dıyolar gece cok acıkıyrm dıye aldım ama faydası olmayacak sanırımm kendımı zor tutuyrm yemek yememek ıcınn

bende gittim bi poğaça yedim geldim çünkü akşam yemeğinide az yemiştim burdada yemek muhabbeti dönünce dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…