kızlar börekten konuşuyosunuz ya ben bimden su böreği yufkası aldım ve aynı su böreği işlemini yaptım çok harika oldu.tepsiye bi kat yufkayı sersim diğer katları kaynar suda haşlayıp soğuk suya attım sonra kurulayıp tepsiye serdim peynir soğan maydanoz karışımlı harçla yaptım çok güzel oldu.herkata biraqz sıvı yağ dökün sadece üzerine de sadece sıvı yağ sürün gerçek su böreğinden farksız.
ben alcam maaşımı 10unda inşallah tatlım çekicem restii bakalım öyle düşünceler var kafacığımda
en az 1 ay gelmemeyi düşünüyorum.
sara cıkkkkkkkkk hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımm
moodcummmmmm slm tatlımmmmmmmmmmm
ksel ve duman uyudu sanırsam
suyu kaynatacaksın içine bi miktar tuz atacaksın yufkaların tencereye büyük gelirse bölerek atarsın 2 -3 saniye haşlandıktan sonra çıkar ve soğuk su koyduğun bir leğenin içine at sonra çıkarıp alinle sık yada bi süzgecin üzerine bırakıp kağıt mutfak havlusuyla kurula ve tepsiye ser.böyle yapınca parçalanmıyo yufkalar.bide soğuk suyun ısındıkça değiş su süreki soğuk olsun
ay karnım acıktı sizler böyle börekten çörekten bahsedince
zaten su böreğinide çok severim olsada yesek:125:
hmm evet su böreği yufkası olsa olabilir aslında varmıymış bimde yufkasından yav daha kalındır dimi o normal yufkadan :26:
valla gidiyom mutfağa dün poğaça yapmıştım ondan yiyim bari su böreğinin yerini tutmaz ama acayip canım çekti
kız fazlada kocısını ozletme hem naıl bebek calısması yapcan
cnm aynı yufkann aralranın peynr haslanmıs makarna sut zetn yag ve yumurtaaa
yalancı suboregı dıye gecyoo
valla gidiyom mutfağa dün poğaça yapmıştım ondan yiyim bari su böreğinin yerini tutmaz ama acayip canım çekti
haa evet onu diyosun hşç denemedim onu ben normal makarnası yumurtalı peynirlisini denemiştim ama hem yufka hem makarna nasıl olur bilemedim yaa :26:
kıyamam yaaa yarın yapacam gel beraber yiyelim
NAZOCUM 1. SAYFAYI FARK ETTİN Mİ BİLMEEM AMA ÇOK GÜZEL OLDUU OH İNSANIN İÇİ AÇILIYOR MAAŞALLAHHH
listeyi de temizledim gelmeyenlerden arındırdım
üzülme kuzum yaa bi dahaki aya inşallahçoksa sancın dayanamıyosan bi minoset falan iç canım menim
tamam canım hoşçakaalyine gel olurmu topiğimizi kendi topiğin bil aramızdasın artık öpüldün
İnşallahhhhh dumancım ama bu sancı öle tutunma sancısı gibi değil baya adet sancısı gibiydicanım yaa belki tutmuştur onun ağrısıdır, insan hamile oluncada adet belirtilerini yaşıyo biliyosundur sende... olumsuz düşünme lütfen...
benım bı pogacm bıle yokkk
valla cnm begenılmıstı hata hıc kalmamtı
gel canım vereyim ben sana çok yapmıştım ve beklenen misafirlerin hepsi gelmedi çok kaldı
ben bide poğaçaya kabartma tozu koymayı unutmuşum hadi tekrardan bir tepsi daha yaptım ama kabartma tozu olmayan poğaçada güzel olmuş
tsk edeım ablammm be bı tabak nestle nesfıt yemıstım doyurucu dıyolar gece cok acıkıyrm dıye aldım ama faydası olmayacak sanırımm kendımı zor tutuyrm yemek yememek ıcınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?