merhaba papatyacim.. nasilsin bakalim???
bir iyiyim bi kötü. buldun mu malu wilzi??
hiçbirinde nedenini sölemedilermi cnm...zor yaa Allahım bidaha yaşatmasın inşallahhh....
ben çıkıyorum kızlar..bilgisayara bağladım cebi çok gitmesin kotam gelebileyin en azından hergünöpüldünüz kendinize çok ii bakın
yok canim magazada bulamadim, dedigim gibi internetten de siparis vermem. bosver onu da sen neden bi iyi bi kötüsün?? hep iyi ol kuzum, hep birlikte her zaman iyi olalimtamam zor ama denemeye deger
iyi akşamlarrr kızlarrr
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?
canım ben tüp bebek yaptırmıştım duymayan kalmadısancım var çok kötü dünden beri gelio gidio çok yoğun o canımı sıkıo. ama onun haricinde iyiyim sen nasılsın?
ben iyiyim yeşilim sen nasılsın canım
patitisim bugün bi sancı bi sancııı çok kötü oldum yine yaaa(( ama şimdi iyiyim. sen naılsın neler yedin bugün??
canim malum ben yeniyimsimdi bekleme asamasinda misin yani?? sanci da iyidir yani her zamana kötüye yorma.. icin rahat etmezse druna danis hemen, mesela iki tane arkadasim da ayni seyleri anlattilar hep adet sancisi yasadim diye, normal olabilir hani ben daha bilmiyorum tam olarak insallah kismet olur da yasarsak bu duygulari anlatiriz gerektigi zamanlarda..
ben biraz grip gibiyim canım ama idare ederim işte geçtimi senin bulantılar ?
ben biraz grip gibiyim canım ama idare ederim işte geçtimi senin bulantılar ?
ya bugün benim maşallahım var sabah bişey yiyememiştim öğlende açıldım hala kapanmadı açlığım öğlen köftecik yedim. akşamüstü havuçç sonra akşam yemeğindede anneme gittik taze fasülye salata bulgur yoğurt yedim az öncede hıyar çekti çanımm onu yedimmm veeeeeeee sana gelelimmmmmmm canımm o tatlı canını hiç sıkma sen ben senin için dua ediyorum canım herşey güzel olacak sen herkeşi mutlu ediyosun bizimde seni etmemiz lazımmmm. o yüzden pozitifff düşüncelerimizi sana gönderiyoruzz bebeğimmmm. herşeyyy gönlünce olucak yawyum benimm
ben deldimmm
nbr kızlarrr
tutunma için adet sancısına benzer sancı oluyor ama bunlar baya baya adet gelio hissiyle beni kıvrandırdılar ne yazıkkiaman tüp bebek kısmet olmasın gerek kalmadan hamiş olun hepiniz. çok teşekkürederimm bakalım nolcak cumartesi belli olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?