canım şükür gelmediselam kızlaarrr nasılsınz bakem_??? papatyac canım aklım sendeydi regl olmamışsın çok sevindim olma sakın olurmumood canım tanımıyorum seni ama tutmadığını yazmışsın çok üzüldüm hayırlısı olsun
benim bugün dişim çok ağrıyo kızlar yaabaşımı da ağrıtıyo bu diş ağrısı napsam da geçse...
bide başak listeyi yazmışsın yeniledim filan diye,yıldızlar varya onları soracaktım renkleri niye bi kısmı sarı bi kısmı kırmızı? ben neden sarıyım merak etttim yahuuuuuuu
canım iki kez hamiş kaldım düşürdüm ya ondada sancım olmuştu ama böle değildi. bu beni kıvrandırıyo resmensağol tatlım
papatyam senin sancılar bebişten galiba benim 10 gün karnım sancıdı hatta dra gidecem dedim bu ne diye meğerse bebiştenmiş
ole yapcm annem artık fındık bol bol tuketyrzzz rabbım ıns ızın verrde bebgım gelır
kızmıyom zaten sana
evet en kucukgunuz benım sevın benı
selam kızlaarrr nasılsınz bakem_??? papatyac canım aklım sendeydi regl olmamışsın çok sevindim olma sakın olurmumood canım tanımıyorum seni ama tutmadığını yazmışsın çok üzüldüm hayırlısı olsun
benim bugün dişim çok ağrıyo kızlar yaabaşımı da ağrıtıyo bu diş ağrısı napsam da geçse...
bide başak listeyi yazmışsın yeniledim filan diye,yıldızlar varya onları soracaktım renkleri niye bi kısmı sarı bi kısmı kırmızı? ben neden sarıyım merak etttim yahuuuuuuu
keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım
ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız
al sanaaaa
evet evet papoş sana saçaklı cazgır bengil cadı falan dedi hepsini işittimmmmm:18::18::18::18:
evet evet papoş sana saçaklı cazgır bengil cadı falan dedi hepsini işittimmmmm:18::18::18::18:
inşallah güzel haberler verirsin bize tatlımnolsun canim benim, bi bat bekliyorum, bir de esimin test sonuclarini iste yakin tarihlere denk geliyor.. su hafta bi bitseydi diyorum.. insallah güzel sonuclar aliriz yaa artiksen bilirisin canim en iyisini tabiki ama fazla meyve fazla seker demek dikkatli tüket canim olurmu, aklima geldi söylemek istedim canim sakin yanlis anlama beni
canımsınnnnnnnnnnn senide kocaman öpüyorummmmmm . ya sürekli miğdeme odaklanırsam miğdem bulanıyo ama kafayı dağıtmak lazımmm başka şeylerle ilgilenince unutuyo insan tamam bulaıyo ama daha az oluyo. dün evdeydimmm koca gün yattımm hep aklım miğdemdeydi. aman neyse şu miğdeyiii kenera attımmmmmmmmmmmmmm unuttummmmm sende unutttttttttttttttt güzel şeyler düşünnnnn.yaaa bana ne oldu bu gece
regenn
annem preseed bı jelmıs hamıs kalmak ıcın kselde bu sekılde hamıs kalmıs net satılıyomus dok alakası yok fıyatıda 75 tl annem
hıı sen bu lafları duyarken neden benı korumadın hıı
yaa bu arada erenayefe nırde o neden gırmıyo:44::44::44::44:
ben onu özledımmmm
kuzum eşim bu gece gelmeyecek teeeeeeeeeeee yarın geceeeeee
off poffffff off pofffffffffff
o yüzden canım sıkkınnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kız saracım haklısın geçende 15dk dedim 1 saat gelmedimm
hatunların dilinden düşmüyo maaşlahh.
görümcemde misafir var da beni çağırıyorlar oturup çay içiyoruzz
sevdiğim insanlar o yüzden kıramıyorumm.
offf birasdan yine gitçemmmmmmmmmmm
ama gece burdayımmm bir an önce gelmeye çalşıcam
kızzzzz kselii jel mi hamile bırakmışşşşşşşş abovvvvvvvvvvv
daha önce sölemiştin o yüzden sormadımm. ben kırmızıyımmmcanım sorduğun için öncelikle saygıyla selamlıyorum seni
çünkü papoş hatuın merak edipte sormamıştı bilem
kırmızı yıldızlı hatunlar topike çok ilgili hergün uğrayan çatır çatır msj yazannn hatunlar cnmmmmmm
sarı yıldızlılarda topike elinden geldiğince uğramaya çalışan açtır çatır olmasa da mesajlarını eksik etmeyen hatunlarrrrrr
yıldzısızlarda topikimizi ihmal etmeyen ama pek fazla katılamayan saygıdeğer hatunlardırrrrr
ha kabul ediyosun yani söylediğiniii
kızzzzz kselii jel mi hamile bırakmışşşşşşşş abovvvvvvvvvvv
korudum korudum korumamm mı annem
kız eroşun çok işleri var bu ara sanırsam ama 2 dakka damı fırsat bulamıyo yaaaaaaaa
görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deeecanım şükür gelmedive görmek istemiyorummm:18:
canım çürükse mecbur dişci ama 20lik diş apsesiyse kafein sakın alma ağrıyı artırıo, ağrı kesiciden baaşkada çare gelmio aklımaa
canım iki kez hamiş kaldım düşürdüm ya ondada sancım olmuştu ama böle değildi. bu beni kıvrandırıyo resmenyoğun muydu senin sancında??
teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...canım sorduğun için öncelikle saygıyla selamlıyorum seni
çünkü papoş hatuın merak edipte sormamıştı bilem
kırmızı yıldızlı hatunlar topike çok ilgili hergün uğrayan çatır çatır msj yazannn hatunlar cnmmmmmm
sarı yıldızlılarda topike elinden geldiğince uğramaya çalışan açtır çatır olmasa da mesajlarını eksik etmeyen hatunlarrrrrr
yıldzısızlarda topikimizi ihmal etmeyen ama pek fazla katılamayan saygıdeğer hatunlardırrrrr
nereye gıdyon sen gene hıııı
heheh
regenn
annem preseed bı jelmıs hamıs kalmak ıcın kselde bu sekılde hamıs kalmıs net satılıyomus dok alakası yok fıyatıda 75 tl annem
iyi akşamlar hatuncummmmmmm nbr kuzummmm
sen neler yapıyorsunnnn
daha önce sölemiştin o yüzden sormadımm. ben kırmızıyımmmharemin gözdelerinden ayanızı denk alın gözdeler katı:87:
hakettin alll
yogun olsada gelırdı kaynansı bulasıları yıkardıı oda net gelırdı ole degılmıydı yaaaa
:44::44::44::44::44::44::44::44:
görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deeeayy çok ağrıyo dişim canım yaa ama birsürü ilaç kullanıyorum coraspin folbiol ve biosteron bide ağrı kesini eklenmesn diye dayanmaya çalışıyorum rakımı içsemkiii
teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...
sen topike dalar dalmaz kırmızı oldunn:13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?