kselciiimmmmmmm sen nasilsin peki?? karsilasamiyoruz ne zamandir
hoşgeldiiin saçaklııııben deldimmm
nbr kızlarrr
ya bugün benim maşallahım var sabah bişey yiyememiştim öğlende açıldım hala kapanmadı açlığım öğlen köftecik yedim. akşamüstü havuçç sonra akşam yemeğindede anneme gittik taze fasülye salata bulgur yoğurt yedim az öncede hıyar çekti çanımm onu yedimmm veeeeeeee sana gelelimmmmmmm canımm o tatlı canını hiç sıkma sen ben senin için dua ediyorum canım herşey güzel olacak sen herkeşi mutlu ediyosun bizimde seni etmemiz lazımmmm. o yüzden pozitifff düşüncelerimizi sana gönderiyoruzz bebeğimmmm. herşeyyy gönlünce olucak yawyum benimm
hoşgeldinn canımmm. uçtu gitti dimi sıkıntıların canımm
hoşgeldiiin saçaklıııı
AmanMAAŞALLAH hep de sağlıklı şeyler yemişsin. afiyet bal şeker olsun yarasın patitisin patitisineeee
İNŞALLAHHH ALLAHHH hepinizden razı olsuuun gerçekten. ALLAH o dua eden yüreklerinizi bu dünyada ve öbür dünyada taçlandırsın.bu ağlama dugulandığım içindii. yrn arıycam doktorumu karar aldım anlaşılır gibi değil çünkü.
sağol canım işte bol bol meyve falan tüketmeye çalışıyorum sen naptın canım?yesilcim sen nasilsin??? gecmis olsun canim dikkat et ikinize de
aaa dikkat et kendine canımmm bol limon tüket bence hatta limonu sık içine bal koy bide ılık su koy içine hem boğazına ii gelir hemde vitamin. ben bugün öğleden sonra düzeldimmm şimdi çok iyiyim şükürler olsunnn
iyiyim canım saol bu ara miğde bulantılarıyla geçtiii o yüzden fazla kalamadım buralarda canımm ama şimdi çok şükür iyiyim. şimdi morale ihtiyacı olan arkadaşlarımın yanında olma zamanııı. ben herkeşi çok seviyorummm yawww. herkes mutlu olsun istiyorum. allah herkesin gönlüne göre versinnnn
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi besleninben biraz grip gibiyim canım ama idare ederim işte geçtimi senin bulantılar ?
Allah duysun canim cok cok cok tesekkürler bu güzel dileklerin icinbenim de oldu canim adet erken gelcek galiba dedim, gelmediler.. bakalim bu cumartesiyi ben de bekliyorum malum bat geliyo... bekleyelim birlikte ama sonunda cooook güzel haberler verelim insaallllllaaaaahhhhhh.... tabi önce sen sen zaten yari hamissin, benim durumum belli olmaz belki kirmizilar geliverir...
gıttı cnmm kocısle konustumm dıyo bı gun denıyelım yesım bı gun denemıs ya sut buharınııı acele etme dedı cook gusel tesellı ettı
bi da kı ayda preseed sıpars verelım dedııı suan bırzcık rahatım
ben sacaklı degılmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm papaoşşşş
seni yerimmm yaaaaakıyamammmm ağlamakkkk yokkkkk patitis kafa çok kızar sana bakk.mucuksssssssssssss öpem senideee rahatla kuzummm
gıttı cnmm kocısle konustumm dıyo bı gun denıyelım yesım bı gun denemıs ya sut buharınııı acele etme dedı cook gusel tesellı ettı
oyyyy ne de güzel dileklerin var öyle allah razi olsun cnaim benimtabiki herkes mutlu olsun canim insallah yaa... herkesler de seni seviyordur eminim, tabiki ben de isteyen herkes kavussun bebegine ve mutlu olsun bak yine icim kabardi
sağol canım işte bol bol meyve falan tüketmeye çalışıyorum sen naptın canım?
aman canım iyi ol kötü bişi mide bulantısı zaten... senin enerjin bizede geçti bak maşallah sana
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi beslenin
ole yapcm annem artık fındık bol bol tuketyrzzz rabbım ıns ızın verrde bebgım gelırhee şöyle rahat ol arkadaşımmm olumsuz şeyler düşüneceğine yapabileceklerine bak canım. yumurtlama testide al bence gününü kaçırmamak için öünkü her zaman aynı olmuyo tatlım. düzenli beslenin eşine fındık fıstık yedir sen incir ye ne bilem aklına gelebilecek zararsız olan şeyleri yap derimmm
seni yerimmm yaaaaa
tamam tamam walla şaka yapıyorummm sana takılmak hoşuma gidio en minik sensin ya
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi beslenin
bilgilerini ver eklesin artık seni listeye başaks. geldin mi burdan gitmek yok amaa
sağol canım işte bol bol meyve falan tüketmeye çalışıyorum sen naptın canım?
aman canım iyi ol kötü bişi mide bulantısı zaten... senin enerjin bizede geçti bak maşallah sana
iyi aksamlar bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?