Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar siz burda durun ben bi kaç dakkaya geliyommmmmmm

ayy yazıkk gördün mü bebeğini Allahh şifalar versinn

annem göstermedi üzülürüm diye ama erkekmiş onu söylediler bazen diyorum keşke görseydim diye ama bu defa gözümün önünden hiç gitmezdi görmeyincede nasıl bişiydi diye kuruyor insan çok zor bir durum rabbim beterinden esirgesin.

yok canım yasıodu kalbi atıyodu gösterdiler hatta...12,5 saat sancı çektim ondan sonra düştü...çok zordu o sancılarrr offff offff Allahım yasatmasın bidaha hiçkimseyeee....sebebi belli olmadı otopside hala...o ayrı bi konu zaten 23 ağustosta düştü ama hala sonuc yok...arıyorum 2 senede sürebilir diolar...pes ettim istemiom sonuc falan dedim ama insan merak edio yinede nedenini...senin belli oldumu?

aynen tatlım boşver

aslında işten çıkmak biraz zordur ben hep zorlanırım ne diycem diyee

ama geçiyo gidiyo tatlımmm sen rahat olcan bundan sonraaaaaaaaaaaaaaaa
bu seferde olmadı tatlımmm kocişi kendi dr.uma gitmek istediğimi söledim bakalım kısmet ben tedawiye razıyımm yoruldum artıkın kuzum yaaa şimdide başım tuttu üzüntüden kesinn
anladım tatlım Allah şifa versin cnm benim inşallahhh daha fazla üzülmezsinn

ama sen bize takılmayı ihmal etmeeee
haklısınn bilemedim şimdii
biras köşeme çekiliyom

canım ben çıkıyorum çay yapacam sonra gelebilirsem gelirim yine
kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz kocamı kızdırmıyım 2 dakika kalsam 2 saat kalıyon diyor bi ilgimi şefkatimi göstereyim koca bebeğe

evet tatlım bizim burda bir arkadaş var 20 haftalıkmış sanırım bebeği ölmüş karnında

almışlar bide eline vermişler yazıkkk avucum kadardı demiştiii

ama yüzüne bakmamışşş

zor olur unutması

sara hoşgeldin canım nasılsın?

hoşbulduk canım naslsın

saracım hayırlı akşamlar ebebğimmmmm

keyfin nasılll

keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım

selam hatunlar nasılsınız

geçmiş olsun nazoşum nazarmı değdi kuzum sana

geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 haftalık düşük yapmıştım benimki çok küçüktü ama unutamıyorum işte

ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız

canım benim yaaa yok daha geçen hafta gitti bebeğim 2 hafta sürer dediler bende kendim için araştırma yaptıracağım 3. oldu bu

çok saol canımmmm...sanada geçmiş olsun...kısmet artık yeni ay yeni umut hepimize inşallahhh....

inşallah nazcımmmmm cok saoll

aynennn bende ne dicemin derdindeyim zatenn...ama sonrasındaki rahatlıgımı düşününce süper olcak diomm...rahatlıom birazz...bölee bi cesaret gelioooo

yok dışarı çıkmıyomki pek kimin nazarı deyecek belki kocamın nazarı değmiştir geçen gece biraz üzdü beni sonrada dün akşam işten gelmiş şirinlik yapıyo halen küsmüyüz diye pişman oldu bide yaptığından

canım benim yaaa yok daha geçen hafta gitti bebeğim 2 hafta sürer dediler bende kendim için araştırma yaptıracağım 3. oldu bu

hiçbirinde nedenini sölemedilermi cnm...zor yaa Allahım bidaha yaşatmasın inşallahhh....

ben çıkıyorum kızlar..bilgisayara bağladım cebi çok gitmesin kotam gelebileyin en azından hergün öpüldünüz kendinize çok ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…