Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

jel bebek unutulması mümkün olmayan bişi zaten canım

fkirlerin için sağol canım umarım daha cix şeyler de çıkar.

ama düşün bakalım bu haftanın hatunu neye göre seöilmeli

hımmmm onuda bi düşünelim bakalım. neye göre seçsek aceppp

ahh kıyamammmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

genelde çakii dir zati bunlar

niye korkuyosunki kaynanadan??? napıyo sana???
bana da bikaç kez iğnesi yapılmıştı ama hatırlamıyorum uyku yapmışmıydı.... ne çok şey biliyosun sen öyle maşallahh:26::26:

hımmmm onuda bi düşünelim bakalım. neye göre seçsek aceppp

evet bence deee

kızlar sizde düşünün lütfen haftanın hatunu neye göre seç,lmeliiiiiiiiiiiii

hangi performansa göreeee

cici kızlığa göre mii

hanım efendiliğe göremi

cazgırlığa göre mii

mesaj performansına göre mi

veeee herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr hepinizi öpüyorum canlarım Allaha emanet olun

msj annem kım topıkle ılgılenıyosa en cokk

tüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmm yaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii

ahh kıyamammmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

genelde çakii dir zati bunlar
türleri öle Ya ALLAH bizleridi kaynana yapsın damat yada geline biz öle olmayalımm
niye korkuyosunki kaynanadan??? napıyo sana???
bana da bikaç kez iğnesi yapılmıştı ama hatırlamıyorum uyku yapmışmıydı.... ne çok şey biliyosun sen öyle maşallahh:26::26:
ayyyyy anlatsam sabahı ederis. ama kısa kısa dipnot vermeden geçemiycemm mesela sürekli laf sokar, hakaret eder özellikle oğlu yokken, işkence tam. mesela birinde kayınbabama arada döv gelini dediğini duydum daha anlatıım mı
altın yoldan geçtim sonundaaaa

tüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmm yaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii

kız sen biraz kıyakçıya benziyon abovvvvvvvvvv bide hanımefendliğimle aday olcam diyoooo

aaaaa cadıya bak sen gelini döv ne demekmiş gelinler kovalasın onu emi... terbiyesiz kadınnn.....

kız sen biraz kıyakçıya benziyon abovvvvvvvvvv bide hanımefendliğimle aday olcam diyoooo
hanımefendiyim tabeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…