türleri öleYa ALLAH bizleridi kaynana yapsın damat yada geline biz öle olmayalımm
destekliorummmmmtüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmmyaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii
oki tatlımm yazdım bunuu yokmuu fikri olannnnn
ilk desteğimi aldım bende seni aday göstermek istiyorum o zamandestekliorummmmm
bence herkes kendi dışında birine oy versin oyları toplayalımbelli olsun. ben ilk aday söylüyorum PATİTİSSSS
destekliorummmmm
bence herkes kendi dışında birine oy versin oyları toplayalımbelli olsun. ben ilk aday söylüyorum PATİTİSSSS
destekliorummmmm
ilk desteğimi aldım bende seni aday göstermek istiyorum o zamanpatitis kim kııız?????
aa sevdim bu fikriiiii
ama neden pattis sana para mı verdi
oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy :))) ne manyağız biz yaa geldim 32 yaşına hala içim 18 yaşında
önemli olan ruh zaten hayatımmoleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy :))) ne manyağız biz yaa geldim 32 yaşına hala içim 18 yaşında
evet güzel bi soru neden patitis ne kadar aldın doğru söyleee??aa sevdim bu fikriiiii
ama neden pattis sana para mı verdi
paposs kızzz ne dıdı kgelini dövmu dıdı
sen bu insanlarla görusuyomusun ya esın nedıyoo
öpücük verdim ben ona ondandır :))))
wuuuuuwwwww valla cadıymış berabermi yaşıyosunuz?? ayyy benim kaynanamda melek gibidir valla nazar değmesinn böyle duydukça daha çok seviyorum, ben onlara gidince hiç iş yaptırmaz millet tv izler o beni izler özlediğinden bana bakarmış meğerrreşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama
böyle olmasan nası hamile kalcaktın kızımmmmmmm için coşuyo senin ondan
ilk desteğimi aldım bende seni aday göstermek istiyorum o zamanpatitis kim kııız?????
şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinaydaönemli olanruh zaten hayatımm
evet güzel bi soru neden patitis ne kadar aldın doğru söyleee??
eşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama
bilmiyodummmmmevet patitis o zaman naptın da bu kız seni seçti sen anlat bakalım
patitis ksel
şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinaydabirkişiye oy vermek zorundamıyız çoğaltalımm sayıyı.
bilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?