görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deeeayy çok ağrıyo dişim canım yaa ama birsürü ilaç kullanıyorum coraspin folbiol ve biosteron bide ağrı kesini eklenmesn diye dayanmaya çalışıyorum rakımı içsemkiii
teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...
gülme kızzz bende kocası sayesinde oldu sandımdı
ksel bi görürse saçımı başımı yolcak
kızzzzz kselii jel mi hamile bırakmışşşşşşşş abovvvvvvvvvvv
inşallah güzel haberler verirsin bize tatlım
canım fazla bişi yiyemiyorum zaten hatta 2 kilo vermişim tabi sonra katıyla alacam :) meyveyide portakal yiyorum bide kivi yedim 2 tane okadar bol dediğim o yani normal sağol düşündüğün için canım
oyy tombik bebişlim ben seni yerimdüşünme canım düşünmeyince azalıyor gerçketen başka şeyler düşünüp başka şeylerle uğraşınca unutuyosun iyi oluyor.. bende seningibi bazen çok iyi bazen çok kötü hissediyorum bişeyin yok yani tamemen hamişlikten kaynaklı
napayim kuzum burnumla gözüm arasinda bi agri var onunla ugrasiyorum iste kocacim yeni geldi isten onun yemegini verdim hazir o laptopu birakmisken size bakayim tekrardan dedim.. persembeyi bekliyorum iste sonuc alcazya esmin test sonuclarini... öyle iste kuzum.. sen nasilsin?? gezmelerdesin galiba
kııız akşamcılar kırmızı olamıyomu??? eee ben gündüz çalışıyorum girememkii öyle sizin gib bol bolllrica ederimmm kuzummmmmm tez zmaanda kırmızı olman dileği ileeee
ayyy yazık sarıları da seçin yazık bizedeeebasak bence haftanın elemanı seçelim bol kırmızılı ve nazar bncuklu olsunnn
basak bence haftanın elemanı seçelim bol kırmızılı ve nazar bncuklu olsunnn
bende kocasından kaldı bılıyom jelde yardımcı olduu ayy off basak ya sımdı kafanı kırcamm
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:sen topike dalar dalmaz kırmızı oldunn:13::13::13::13::13:
Ay kimmiş o kaynana kiminmişşş eli öpülesi anaaynen cnm iyi hatırlıyorsun
kaynanası diyordu ki" kızım sen arkadaşlarınla konuş ben yıkarım bulaşıkları"
topikimizin saygıdeğer kayınannesiiiiiii
yok tatlım evdeyimde çay içmeye çağırıyorlar üst kata oraya gidip geliyorm.
inşallah hayırlı haberler alırsınnnnn
kızz artık insalık masa üstü pcleri bıraktı sanırsam
çoğu kişi laptp kullanıyor
laptop kulllananların ellerini göriyiiiimmmmmmm
beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen cnm iyi hatırlıyorsun
kaynanası diyordu ki" kızım sen arkadaşlarınla konuş ben yıkarım bulaşıkları"
topikimizin saygıdeğer kayınannesiiiiiii
kız kafamı niye kırıyonnn jelin kafasını kırrrr
namussuzzzzz jelllllll
beeeende bendeeeeeeeeeeyok tatlım evdeyimde çay içmeye çağırıyorlar üst kata oraya gidip geliyorm.
istemiyoruuummm RABBİMMM duy dualarımıprogesteron varsa evde yut inan sarhoş edip 10 dakika içinde uyutur çok ciddiyim bak ama sonuçta zararı olmaz heralde dimi yumurtlama öncesi mi sonrasındamısın?
nar hamişken yasak biliorum REGEN diğer meyveler neden???
erenaycım bana laf atıyordu artık sen hamişsin ya gelmezsin hatta başka topiklerde gezer buraya uğramazsın diyekız eroşun çok işleri var bu ara sanırsam ama 2 dakka damı fırsat bulamıyo yaaaaaaaa
yanlis anlama canim olur mu??? seker sonucta fazlasi zarar.. ben minik yegenimiz icin söylüyorumayyy resimlerini görcekmiyiz peki???
ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum
ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladisimdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra
kııız akşamcılar kırmızı olamıyomu??? eee ben gündüz çalışıyorum girememkii öyle sizin gib bol bolll
ayyy yazık sarıları da seçin yazık bizedeee
hah işte yaaaaaaa böyle fikierler istriyorum sizden tatlım yaa
öyle sıradan topik olmayalım atraksiyonlarımız olsun istiyorummmm
fikirleri olan olursaa sunsun lütfennn
haftanın hatunu olabilir evet
o jel bizi de hamile biraksin yaaaaaa
ee hadi kolay gele o zaman ama bu saate mısır yemesen çok kalori kilo yapar vallaaaa...ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum
ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladisimdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra
yok annem akşamcılar kırmızı olamıyo diye bişi yok
zaten aha bu hatunlarda hep akşam geliyo ama çatır çatır yazıyolar ama artık senin ilginden dolayıda sende hak ediyosun benceee kırmızıyıııııııııııı
duyar duyaaar sen içten istemeye devam etyok cnm yaa progesteron uykumu yapıyomuş o? zararı olmaz hamileyken yapılıyo sonuçta dimi.... ben bu ay korunuyorum cnm takip etmedim yumurtlama dönemimi..
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
Ay kimmiş o kaynana kiminmişşş eli öpülesi ana
aama bunda çok girince insanın elleri yanıo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?