Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben hepinizin patitisiyim :)) ya inşaallah güzel haberlerle gelir papatya

meyaba kızlar napıyonuz papatyayı merak ettim yaa naptı acaba

mrb cnm nasılsınn
paposs ıns gusel haberlerle gelırrr

kolay gelsin cnm nasıl gidiyo?
tşk edrm cnmm ıyı gıdıyo sen nasılın

mrb cnm nasılsınn

iyiyim gülüm bende bittimi temizlik kısss?yardım edeyimmi gelemmi ?çok severim temizliği ohhhh misss gibi temizlik gibi varmı be:128:

ben hepinizin patitisiyim :)) ya inşaallah güzel haberlerle gelir papatya
evet evet patitis :) inşallah canım
iyiyim cnm kardeşim kürtaj oldu alındı işte malesef
Allah yardımcısı olsun canım ki olacakta zaman herşeyin ilacı olacak üzülmesin
sende gün gün geziyosun maşallah benide götürsene günlere evde çok sıkılıyorum :)
mrb cnm nasılsınn

canım inşallah seninde en kısa zamanda olurda halsizim iş yapamıyorum kızlar dersin

sağol cnm doğru sölüon herşey zaman .Gel kuzum senide götüreyim takıl bana benim adımı gezentiye çıkardılar yane ama yalanda deil sanki

anam kahvaltı günüdemi var ilk defa duydum. ben çalıştığım için uzak kalıyorum böyle şeylerden.

bende günlere gıderımde kahvaltı gununu yenı duydum ayy:44::44::44::44:
iyiyim gülüm bende bittimi temizlik kısss?yardım edeyimmi gelemmi ?çok severim temizliği ohhhh misss gibi temizlik gibi varmı be:128:

yaptım cnm bende cook severım evım temiz olunca huzurlu oluyrm ama genel bı temızlık yaocmm ozman gele bılırsınn

ayy cnm ınss yaa ama benım kocıs benden cekecegı var parmagımı oynatmam halsızım dıyee

gelirim cnm nolcak yaparız evelllallah misssss gibi ohhhhhhhhhsen yorma kendini fazla

hoşgeldin kızzz nasılsınnn
karnımın sancılarıyla uğraşıyorum gülümm sen nasılsın bekem

moodcum kuzum hoşgeldin nassın cnm ?

kuzummm nasıl geçti günün ...bende sancılar giriyo onlarla mücadele ediyrm...sen nasılsınnn ablacmm

merhaba canım oturuyom napim sen napıyosun ?

oyyy yeşil kuzumuda çok özledim ben cnmmm görüşemiyoruz artık yaa iyisin dimii bebemm

paptya gelmemiş kızlar nasıl oldu acaba :26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…