afiyet olsun canım havuç neysede ben salatalık tüketmiyorum hormonlu diye sende fazla tüketme canım
nazoş belinay merhaba sizede nasılsınz?
hu huuuuuuuu
hu huuuuuuuu
afiyet olsun canım havuç neysede ben salatalık tüketmiyorum hormonlu diye sende fazla tüketme canım
a.s hoşbulduk
sen nasılsın bakalım hayırlı olsun maydonoz buharı inşallah vesile olur
ekşi kızmıydı erkek mi?acaba kız patitismi?erkek patitis mi olcak?
merhaba canım nasılsın görüşemiyoruz artık
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun öncelikle nasıl oldun ağrıların devam ediyormu
ekşi kızmıydı erkek mi?acaba kız patitismi?erkek patitis mi olcak?
herkese iyi geceler
nbr kuzum nasıl oldunn ıyısın demıı
ıyım tatlım sen nasılınnn
inş abla yaa fazla sıcak tutmadım inş zarar olmaz:18::18::18::18:
3 gun denesemmı kararsızımm:44::44::44::44:
sağol Allah razı olsun nazom. daha iyi gibiyim şükür. senden naber?
ne çabuk gidiyon daha yeni geldiydik
nasıl canın isterse öyle yap...çok sıcak değilse zararı olmaz zaten hem halvetede faydası olur canın fazla acımaz
herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda
iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acırnbr kuzum nasıl oldunn ıyısın demıı
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı
doğru söylüyosun canım ama ben mevsiminde yetişen sebze ve meyvelerinde hormonlu olduğunu düşünüyorum.naparsak yapalım bundan kaçış yok.
a.s hadi gözün aydın olsun sende artık bi ev hatunusun
iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır
rapunzelllvayyy
cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır
rapunzelllvayyy
cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnnbana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?