ben sana sonucu söyleyeyim kızda olsa erkekte olsa patitis olucak :))) hoşgeldin bu arada iyiymisin canım
aman paranı alda, maaşını almadan çıkma..herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda
İNŞALLAH nazomm İNŞALLAH hepimiz içiniyi olmana sevindim canım inşallah çektiğin acının sonu mutluluk olur
bende daha iyiyim bugün az bişey kaldı boynumun ağrısı yarına tamamen geçmiş olur...
merrrhabaaaaaaaa ben geldiiim nasılsınız canlarvalla geç satte kaldım diye bi bakıp çıkacaktım ama size bi ceeee diyemeden gidemedim hepiniz iyisinizdir inşallahhhh...bugün iyim ben çok şükür en azından ağrılarım geçti dişim de bacağımda ağrımıyoo birde cuma bitseydi süper olacaktı vallaa yaaa:26::26: neyse haydee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın size bol sohbetlerr
1 sene oldu mu ilişkiye girebileli? bide bu işin gerçekten kuralı biraz rahat olmakmış. ayyyyy hatırlıorum işkence gibiydi benim içincnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
abla halvetı hıc sormaa
10 surmustr heralde hem stres yaptım bıde kuru kuru olmadııcok acıdı yaa
az bısey su bazlı kayganlatrcı kulandım artkk:18::18::18::18::18::18:
bıde cogu dısarı cıktıı :18::18:
inş tutumustr bırzcık streslı gectı yaa
merrrhabaaaaaaaa ben geldiiim nasılsınız canlarvalla geç satte kaldım diye bi bakıp çıkacaktım ama size bi ceeee diyemeden gidemedim hepiniz iyisinizdir inşallahhhh...bugün iyim ben çok şükür en azından ağrılarım geçti dişim de bacağımda ağrımıyoo birde cuma bitseydi süper olacaktı vallaa yaaa:26::26: neyse haydee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın size bol sohbetlerr
iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır
rapunzelllvayyy
cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
canım sen öncelikle ilişkinin daha az acıyla olmasına öncelik ver bebek zaten olacaksa olur ben vajiyi yendikten 8..9 ay sonra hamile kalmıştım ve krem kullanıyordum, yani olacaksa her şekilde oluyor. biz ne kadar herşeyi kusursuz olsun diye uğraştıkça sanki inadına olmuyor en iyisi kendi akışına bırakmak
canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniiiabla halvetı hıc sormaa
10 surmustr heralde hem stres yaptım bıde kuru kuru olmadııcok acıdı yaa
az bısey su bazlı kayganlatrcı kulandım artkk:18::18::18::18::18::18:
bıde cogu dısarı cıktıı :18::18:
inş tutumustr bırzcık streslı gectı yaa
tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnnbana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım ...
ben bir kayganlaştırıcı bağımlısıyımmhadi kızlarrr benim uykum geldi kaçıyorum ben. öptümmmcanım bazen hakkaten banimde kupkuru ve canımda istemiosa onsuz açılması oramın imkansız. oyüzden işlem başlamadan yatağın başucunda duruo
tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnnbana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım ...
annem sendemı vajıydın:44::44::44: kullanmyıncada cok acıyoo:18::18::18::18::18::18:
1 sene oldu mu ilişkiye girebileli? bide bu işin gerçekten kuralı biraz rahat olmakmış. ayyyyy hatırlıorum işkence gibiydi benim içinbi yandan acı,stres pöffff berbattı . ama hala bile kayganlaştırıcı olmazsa stres yapabiliorum acıycakmı diye ama artık nohut kadar yetio.
ben yatar kizlarr cok uykum var ij geceler hepinize opuldunuz
insan utanıyor böyle şeyleri konuşurken hatta yazarken bile ama buda bi sorun aslında
bencede doğru söylüyosun doğal haline bırakmak gerekiyor yavaş yavaş sonra zaten düzeliyor.. banada sprey vermişti dr ama ben bitirdim aynısınıda bulamadım ona benzer başka bi ilaç vermiştiler eczaneden bende çekindim kullanamadım onu öylelikle bıraktım yoksa öyle devam ederdi
hadi kızlarrr benim uykum geldi kaçıyorum ben. öptümmm
iyi geceler canım
canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniii. ama benim belki alıştım bilmiorum eskisi kadar akmıo. ama dışarıda çıkması seni panikletmesin. çatlama günün olma ihtimali varmı ki belinay? daha yeni adet olmadınmıydı tatlım :44:
ben bir kayganlaştırıcı bağımlısıyımmcanım bazen hakkaten banimde kupkuru ve canımda istemiosa onsuz açılması oramın imkansız. oyüzden işlem başlamadan yatağın başucunda duruo
annem yumutlama günümmu bılmıyorumm:44::44::44::44:
süt buharı yaptımm ve adet bıtıgın gun 5 gunu yapılıyomuss aklım karıstı genede yaptımmm
daha dun bıtmstıı
kocıs bugun acamdıbasucu cekmecemıde hazır bızımde hemn kullndık acıcıkk yaa
iyi geceler canım
insan utanıyor böyle şeyleri konuşurken hatta yazarken bile ama buda bi sorun aslında
bencede doğru söylüyosun doğal haline bırakmak gerekiyor yavaş yavaş sonra zaten düzeliyor.. banada sprey vermişti dr ama ben bitirdim aynısınıda bulamadım ona benzer başka bi ilaç vermiştiler eczaneden bende çekindim kullanamadım onu öylelikle bıraktım yoksa öyle devam ederdi
bende cok utanıyorum abla ama kımseye soramıyorumm
sen sımdı kullanmadan mı yapıyosun ayy ne gusell
bu utanmadam kımsecıklere soyleyemedmm 1.5 senem zehır oldu omuzlarımdaa oyle yuk vardı kı kendımden artık supe etmeye baslamıstımmmmm halanda kımse bılmıyooo
eşimle benım aramda sırrımızz
bu utanmadam kımsecıklere soyleyemedmm 1.5 senem zehır oldu omuzlarımdaa oyle yuk vardı kı kendımden artık supe etmeye baslamıstımmmmm halanda kımse bılmıyooo
canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniii. ama benim belki alıştım bilmiorum eskisi kadar akmıo. ama dışarıda çıkması seni panikletmesin. çatlama günün olma ihtimali varmı ki belinay? daha yeni adet olmadınmıydı tatlım :44:
ben bir kayganlaştırıcı bağımlısıyımmcanım bazen hakkaten banimde kupkuru ve canımda istemiosa onsuz açılması oramın imkansız. oyüzden işlem başlamadan yatağın başucunda duruo
benimde öyleydi ben istemiyorsam ve krem kullanmazsam kesinlikle olmuyordu sanki kilitli mubarek
annem eylul ayında tedavı gordum daha bı sene olmadı kayganlastrcı kulannca rahatım ıstemesemde canım acımıyooo
ama bugun kullanmadımm ana gırmedıı sankı yenı gerdeg gryomm ooo acıdı bızde bırazcık surdukkkbu kadınların işi ne zor yaaa
demi nazemır ablaa kullanmayıncada tahrıs olurrkullanmadanda olmyokı
eskıler ne yapıyomus acabaa
eskiden vaji diye bişey varmıydı acaba :44:
tahriş olur çünkü sen daha yeni yenmişin bide
bence öncelikle ilişkini düşün canın acımasın diye kayganlaştırıcı kullanacaksan kullan
ama hamile kalmaya engel diye kafana takma bırak bir kaç ay geç olsun
söylemeyin zaten. bu sizin aranızda. doktorlardan ve burdan yardım al tatlım. ama birine bi sölesen püüüüü dedikodu,laf,panik hiç gerek yok. ama emin ol geçecek. parmak egzersizi yaptın mı hiç?
Bengisuu minnoşum nerelerdesin?
ben geldim sen yoksun
benimde öyleydi ben istemiyorsam ve krem kullanmazsam kesinlikle olmuyordu sanki kilitli mubarek
bence öncelikle ilişkini düşün canın acımasın diye kayganlaştırıcı kullanacaksan kullan
benımde bugun acılmadı sankı yenı yapıyozzzz snra krem kullndıkk :26::26::26:
abla annmın teyzesı 7 sene olmamıss sanırsam hala vajı nerdr bılen yokkı takı benım basıma gelene kadar ben de bılmydumm
snra hoalara gtmslerr zorla yapaya calısmlarr olmamıss hoca aymı ne demıs baska eslere gıdın dıye ayrılmıslar snrakı esıyle ılıskye grmıss bı cok kısı hocalık bılıyoo
Selam canlarım ben geeeldiimçok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:
hos geldın askımm bı ara geldı merve slm vermıstm sanırsm gerı cıktı:44:
iyi geceler canım
benimde 7 senem zehir oldu ben bi ablama söylemiştim önce sonradan kardeşimde öğrenmişti
yendikten sonrada bütün ablamalar ve kardeşlrime söyledim hatta en yakın arkadaşıma
ilk zamanlar bebek istemiyoruz diyorduk ama yıllar geçtikçe dra gitmiyormusunuz hocaya gidin bilmem ne bir sürü şeyler söyleniyordu etrafımda ama artık sorana dra gidiyorum olmuyor diyorum en azından kafamı şişirmiyorlar
Uyuttun mu kız eşini:)kuzum erken gelipte gitmişsin yaa kocişim evde ya bugün o yüzden 11den sonra gelirim demiştim zaten anca oldu işte umarım geri gelirsin
parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?cnm yok hala parmmagımı dokunduramam dok 3 seansla yendımm kaygınlastrcı kullnnca cok rahtımdaa :26::26:
kımseye soylermıyım ya allah gostemesn ayrılmamıza sebep olur ozmanda yıkılrm
kaynanm borumce bı bılse resıllık dız boyuu butun
Selam canlarım ben geeeldiimçok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:
aynen kilitli gibine kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir
ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?