Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sana sonucu söyleyeyim kızda olsa erkekte olsa patitis olucak :))) hoşgeldin bu arada iyiymisin canım
orası kesin tombik yanaklı avatar kibimMAŞALLAHHHHHHHHH
herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda
aman paranı alda, maaşını almadan çıkma..
iyi olmana sevindim canım inşallah çektiğin acının sonu mutluluk olur
bende daha iyiyim bugün az bişey kaldı boynumun ağrısı yarına tamamen geçmiş olur...
İNŞALLAH nazomm İNŞALLAH hepimiz için kas gevşetici merhem sürmüşmüydün bilmiorum ama yoksa vix de ii gelebilir
ohhh geçmiş olsunnn ne pistir diş ağrısı kurtulmuşsun şükür
cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
1 sene oldu mu ilişkiye girebileli? bide bu işin gerçekten kuralı biraz rahat olmakmış. ayyyyy hatırlıorum işkence gibiydi benim içinbi yandan acı,stres pöffff berbattı. ama hala bile kayganlaştırıcı olmazsa stres yapabiliorum acıycakmı diye ama artık nohut kadar yetio.

canım kullan tabiki kayganlaştırıcı bu işde hep acıyla olmazki sonra tahriş olur daha kötü

merhaba canım ben iyiyim sende iyisin maşallah ALLAH daim etsin

canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniii. ama benim belki alıştım bilmiorum eskisi kadar akmıo. ama dışarıda çıkması seni panikletmesin. çatlama günün olma ihtimali varmı ki belinay? daha yeni adet olmadınmıydı tatlım :44:

annem eylul ayında tedavı gordum daha bı sene olmadı kayganlastrcı kulannca rahatım ıstemesemde canım acımıyooo

ama bugun kullanmadımm ana gırmedıı sankı yenı gerdeg gryomm ooo acıdı bızde bırazcık surdukkk bu kadınların işi ne zor yaaa

demi nazemır ablaa kullanmayıncada tahrıs olurr kullanmadanda olmyokı

eskıler ne yapıyomus acabaa

ben yatar kizlarr cok uykum var ij geceler hepinize opuldunuz

iyi geceler canım

söylemeyin zaten. bu sizin aranızda. doktorlardan ve burdan yardım al tatlım. ama birine bi sölesen püüüüü dedikodu,laf,panik hiç gerek yok. ama emin ol geçecek. parmak egzersizi yaptın mı hiç?

söylemeyin zaten. bu sizin aranızda. doktorlardan ve burdan yardım al tatlım. ama birine bi sölesen püüüüü dedikodu,laf,panik hiç gerek yok. ama emin ol geçecek. parmak egzersizi yaptın mı hiç?

cnm yok hala parmmagımı dokunduramam dok 3 seansla yendımm kaygınlastrcı kullnnca cok rahtımdaa :26::26:

kımseye soylermıyım ya allah gostemesn ayrılmamıza sebep olur ozmanda yıkılrm
kaynanm borumce bı bılse resıllık dız boyuu butun

Selam canlarım ben geeeldiim çok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:

aynen kilitli gibi ne kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir

ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım

kuzum erken gelipte gitmişsin yaa kocişim evde ya bugün o yüzden 11den sonra gelirim demiştim zaten anca oldu işte umarım geri gelirsin
Uyuttun mu kız eşini:)
Benimki yok zaten acıkmıştım bir şeyler atıştırdım geldim valla ohh

parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?
Selam canlarım ben geeeldiim çok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:

hoşgeldiiinnn görmedim miinnoşu. nerden bilsin burdakiler hep sindirella

evet cook köötü bı durum rabbim kımseye vermesın yaa insan kendını suclu hısedıyo

aslında adet bıtımınden 3 gun snra baslıyomdaaa süt buharı ıcın acle ettık bıde kocıs ıstedı adet gunu sayıyo zatıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…