Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam canlarım ben geeeldiim çok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:

a.s canım hoşgeldin kocişini uyutup kaçtınmı yine bize

amin kimsenin başına vermesin RABBİM
papatyacım ben boynumun tutulması için spreyim var benim onu kullanıyorum o iyi geliyor az bişey kaldı ağrı yarına hiç kalmaz

çooookkk geçmiş olsuuunn canım ya. Allah bebişlerinle geriye dönüp baktığında anı olarak bıraktırsın gülerek İNŞALLAH.
Uyuttun mu kız eşini:)
Benimki yok zaten acıkmıştım bir şeyler atıştırdım geldim valla ohh
hoşgeldin minnoş

yok canım kitep okuyo yanımda şuan birasdan uyur ama sen nerelerdesin erken gelmişin iyiki bidaa geldin vallaa

Tamam canım.Hala aynı çalışma saatlerine devam ediyormu?
Uff ben sıkıldım ya baya düzensizleşti keşke değişse çalışma saatleri
Ne gecem var ne gündüzüm

çooookkk geçmiş olsuuunn canım ya. Allah bebişlerinle geriye dönüp baktığında anı olarak bıraktırsın gülerek İNŞALLAH.

hoşgeldin minnoş

inşallah canım gerçi ben şimdidende gülerek bakıyorum geriye ama durumu yaşarken ağlanacak halimiz oluyordu ama şükür geçti gitti

parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?

hoşgeldiiinnn görmedim miinnoşu. nerden bilsin burdakiler hep sindirella

hepimis sindirelayıs zaten ama gece 12de değişmiyeninden

demkki ilk eşiyle bi sorunu vardı belkide kaba davranıyordu yoksa ikinci eşiylede aynı sorun olurdu

bılmıyorum kı abla yanı eskıden gıremeyenler hocalık buyuluk sanıyolar ben de kaynama ne desydım hocaya gotrrlerdıı hayatta dok o kadar para verdrmezlerdı:26::26::26::26::26:

Ya benim kasıklarım felan çok ağrıyor
Acaba üşüttüm mğ korkmaya başladım iyice 2 günden beri ağrıyo zonkluyor hatta
Kist felan yoktur inş

Tamam canım.Hala aynı çalışma saatlerine devam ediyormu?
Uff ben sıkıldım ya baya düzensizleşti keşke değişse çalışma saatleri
Ne gecem var ne gündüzüm

aynen canım yaa bizimki sürekli nöbete devam bende bi ara düzene soktuydum uyku düzenimi ama gene bozuldu yaa ah keşke değişse canım yaa inşallah tayin olduğumuz yerde ddaha iyi olur çalışma şartları bu arada samsun nevşehir kayseri malatya ve bartını seçti kocişim tayin için ben en çok nevşehiri istiyom inşallah ora çıkar

canım evlendiğim ilk 6 ay vajiydim bende sonra işte internet, kadınlar kulübü falan taaa o zaman keşvettim ben burayı baya bi çalışma yaptımm işte aparatla, kayganlaştırıcıyla ne dualar okudummm Allahım şükürler olsun kurtuldum. ama wayyy be doktora 3 seansda harika bence sen doktorunun adını vajinismus topiclerine ver de yaşayan kızlar kurtulsun. acı 1 sene sonra geçio ama zaman istio işte ne yazıkki. rahat olmak çok önemli

hoşgeldin aramıza senin hikayen neydi anlatmışmıydın acaba daha önce

Hoşbulduk canım yok anlatmamıştım
Anlatayım hemencicik
Evleneli 1.5 yılı geçti işte
2 Tane düşüğüm var ikiside 6 haftalıkken
Araştırıldı testler yapıldı
Neden düşük oluyor diye
Bende gen bozukluğu çıktı
Bizimde sorunumuz bu işte
Malesef umutsuz vakayım

bılmıyorum kı abla yanı eskıden gıremeyenler hocalık buyuluk sanıyolar ben de kaynama ne desydım hocaya gotrrlerdıı hayatta dok o kadar para verdrmezlerdı:26::26::26::26::26:

doğru verdirmezlerdi ve daha çok strese sokarlardı seni aman bilmemeleri iyi olmuş

Ya benim kasıklarım felan çok ağrıyor
Acaba üşüttüm mğ korkmaya başladım iyice 2 günden beri ağrıyo zonkluyor hatta
Kist felan yoktur inş

sorma adet dönemim geldi 29.günüm ya 2 gündür akşam vakti benimde kasıklarıma batmalar girer oldu hele az önce halvette ani harekette bi sancı saplandı içimden ahanda bebiş varsada oda gitti didim nooluyo anlamadım senin kaçıncı günün? :26:

Bu dönem gidecek misiniz yoksa canım bizimki seneyeymiş
Ay hadi bakalım siz gidin seneye belki biz yanınıza geliriz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

keşke benimde böyle bi şansım olsaydı 7 sene çekmezdim zaten dr da bir kez oldu sonra 2 ay yine bende bişey olmadı ve ben sonra kendi kendime yendim aparatlar ve egzersizlerle boşuna okadar para verdik bide dra

Canım vajınısmus muydun?
Atlatabildin mi peki şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…