Selam canlarım ben geeeldiimçok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:
aynen kilitli gibine kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir
ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım
abla annmın teyzesı 7 sene olmamıss sanırsam hala vajı nerdr bılen yokkı takı benım basıma gelene kadar ben de bılmydumm
snra hoalara gtmslerr zorla yapaya calısmlarr olmamıss hoca aymı ne demıs baska eslere gıdın dıye ayrılmıslar snrakı esıyle ılıskye grmıss bı cok kısı hocalık bılıyoo
hos geldın askımm bı ara geldı merve slm vermıstm sanırsm gerı cıktı:44:
demkki ilk eşiyle bi sorunu vardı belkide kaba davranıyordu yoksa ikinci eşiylede aynı sorun olurdu
Uyuttun mu kız eşini:)
Benimki yok zaten acıkmıştım bir şeyler atıştırdım geldim valla ohh
çooookkk geçmiş olsuuunn canım ya. Allah bebişlerinle geriye dönüp baktığında anı olarak bıraktırsın gülerek İNŞALLAH.benimde 7 senem zehir oldu ben bi ablama söylemiştim önce sonradan kardeşimde öğrenmişti
yendikten sonrada bütün ablamalar ve kardeşlrime söyledim hatta en yakın arkadaşıma
ilk zamanlar bebek istemiyoruz diyorduk ama yıllar geçtikçe dra gitmiyormusunuz hocaya gidin bilmem ne bir sürü şeyler söyleniyordu etrafımda ama artık sorana dra gidiyorum olmuyor diyorum en azından kafamı şişirmiyorlar
hoşgeldin minnoşUyuttun mu kız eşini:)
Benimki yok zaten acıkmıştım bir şeyler atıştırdım geldim valla ohh
iyi geceler canım
benimde 7 senem zehir oldu ben bi ablama söylemiştim önce sonradan kardeşimde öğrenmişti
yendikten sonrada bütün ablamalar ve kardeşlrime söyledim hatta en yakın arkadaşıma
ilk zamanlar bebek istemiyoruz diyorduk ama yıllar geçtikçe dra gitmiyormusunuz hocaya gidin bilmem ne bir sürü şeyler söyleniyordu etrafımda ama artık sorana dra gidiyorum olmuyor diyorum en azından kafamı şişirmiyorlar
ya evt bı kere dok gttım dıyo evlısın dedım ben beceremedım seyııaltan muane etmek ıstyolar zehır gıbı gunlerdıı
parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?
annem sendemı vaıydınn ben acıyo sanıydm ılskınn
canım ben burayı bılmyodumm dok gıttım ıste ılk muane ettı vajımıyım dıyee dok parmagını ucunu degdrmedn ben aglamaya basladımm
ertesı gun gıttık ıste soyun dedıı yattım yataga masaj yapcaz dedıı kremler getrdıı hava ay bak dedı benı lafa tutu ana bık baktım seyımde bısey varr seye benzıyı aparat ısteee bak bısey yokmus dedı sokk oldum kendım soktum cıkardım falannn her seansda aparatlar buyuduu eve geldım 2 denemde ınanmdm acımadan ılıskye gırıyomm
abla annmın teyzesı 7 sene olmamıss sanırsam hala vajı nerdr bılen yokkı takı benım basıma gelene kadar ben de bılmydumm
snra hoalara gtmslerr zorla yapaya calısmlarr olmamıss hoca aymı ne demıs baska eslere gıdın dıye ayrılmıslar snrakı esıyle ılıskye grmıss bı cok kısı hocalık bılıyoo
hos geldın askımm bı ara geldı merve slm vermıstm sanırsm gerı cıktı:44:
gördüm canım geçmişe baktım bi hemen neyseki 7 sayfacık konuşmuşsunuz ben yokken heheh hiç bişii kaçırmamışım
yok canım kitep okuyo yanımda şuan birasdan uyur amasen nerelerdesin erken gelmişin iyiki bidaa geldin vallaa
çooookkk geçmiş olsuuunn canım ya. Allah bebişlerinle geriye dönüp baktığında anı olarak bıraktırsın gülerek İNŞALLAH.
hoşgeldin minnoş
Hoşbulduk şekerimçooookkk geçmiş olsuuunn canım ya. Allah bebişlerinle geriye dönüp baktığında anı olarak bıraktırsın gülerek İNŞALLAH.
hoşgeldin minnoş
parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?
hoşgeldiiinnngörmedim miinnoşu. nerden bilsin burdakiler hep sindirella
Hoşbulduk şekerim
demkki ilk eşiyle bi sorunu vardı belkide kaba davranıyordu yoksa ikinci eşiylede aynı sorun olurdu
Tamam canım.Hala aynı çalışma saatlerine devam ediyormu?
Uff ben sıkıldım ya baya düzensizleşti keşke değişse çalışma saatleri
Ne gecem var ne gündüzüm
canım evlendiğim ilk 6 ay vajiydim bendeya evt bı kere dok gttım dıyo evlısın dedım ben beceremedım seyııaltan muane etmek ıstyolar zehır gıbı gunlerdıı
annem sendemı vaıydınn ben acıyo sanıydm ılskınn
canım ben burayı bılmyodumm dok gıttım ıste ılk muane ettı vajımıyım dıyee dok parmagını ucunu degdrmedn ben aglamaya basladımm
ertesı gun gıttık ıste soyun dedıı yattım yataga masaj yapcaz dedıı kremler getrdıı hava ay bak dedı benı lafa tutu ana bık baktım seyımde bısey varr seye benzıyı aparat ısteee bak bısey yokmus dedı sokk oldum kendım soktum cıkardım falannn her seansda aparatlar buyuduu eve geldım 2 denemde ınanmdm acımadan ılıskye gırıyomm
hoşgeldin aramıza senin hikayen neydi anlatmışmıydın acaba daha önce
bılmıyorum kı abla yanı eskıden gıremeyenler hocalık buyuluk sanıyolar ben de kaynama ne desydım hocaya gotrrlerdıı hayatta dok o kadar para verdrmezlerdı:26::26::26::26::26:
Ya benim kasıklarım felan çok ağrıyor
Acaba üşüttüm mğ korkmaya başladım iyice 2 günden beri ağrıyo zonkluyor hatta
Kist felan yoktur inş
Bu dönem gidecek misiniz yoksa canım bizimki seneyeymişaynen canım yaa bizimki sürekli nöbete devam bende bi ara düzene soktuydum uyku düzenimi ama gene bozuldu yaa ah keşke değişse canım yaa inşallah tayin olduğumuz yerde ddaha iyi olur çalışma şartları bu arada samsun nevşehir kayseri malatya ve bartını seçti kocişim tayin için ben en çok nevşehiri istiyom inşallah ora çıkar
canım evlendiğim ilk 6 ay vajiydim bendesonra işte internet, kadınlar kulübü falan taaa o zaman keşvettim ben burayı baya bi çalışma yaptımm işte aparatla, kayganlaştırıcıyla ne dualar okudummm Allahım şükürler olsun kurtuldum. ama wayyy be doktora 3 seansda harika bence sen doktorunun adını vajinismus topiclerine ver de yaşayan kızlar kurtulsun. acı 1 sene sonra geçio ama zaman istio işte ne yazıkki. rahat olmak çok önemli
canım evlendiğim ilk 6 ay vajiydim bendesonra işte internet, kadınlar kulübü falan taaa o zaman keşvettim ben burayı baya bi çalışma yaptımm işte aparatla, kayganlaştırıcıyla ne dualar okudummm Allahım şükürler olsun kurtuldum. ama wayyy be doktora 3 seansda harika bence sen doktorunun adını vajinismus topiclerine ver de yaşayan kızlar kurtulsun. acı 1 sene sonra geçio ama zaman istio işte ne yazıkki. rahat olmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?