Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

papoşummmmmmm sevgilimmmm nasılsınnnnn

nazommmmm özledim sizi beeeeee

bengicimmm

dumoşummmmmmmmmmmmm

sanki aylardır görüşmemiş gibiyimmmmmmm nedense:44::44::44:

dün ben yoktum sohbet tıkanmış kalmışşşşşş

nazo dün sende yokmşun kuzum

oh ne güzel canim bütün stresi kurtlari atmissin üzerinden dinlen bakalim biraz

hemde ne stres attım ooh ohh yandan yandaan hayla oynayasım vaay :124: şimdide kendime meyve hazıyladım ve papatya çayı yaptım onu içiyom rahatlatıy biyas diye bağıymaktan boğazımda tahriş olduda accık :26:

ah kuzum sağol annemm

snde topikimizi sevdin heralde:13:

bizi aldatmayacağına sös verirsen seni listeye ekliyelim

listemizi şereflendir

aldatmaktan kastin nedir basakcim??? firsat uldukca yazdigim bikac topik var hepsini ziyaret ediyorum, malum calisinca zor oluyor, hatta su an basim agriyor tabiki listeye girmek isterim ama sana zahmet vermek istemem fistigim hem sevmesem topiki, gelince hemen test sonuclarimi size yazmazdim... benim test sonucundan haberin yok dimi??? misafirlerden okuyamamissindir.. esimin sonuclari cok iyi cikti canim sayi hareketlilik felan

o cıbırları tekrar düşür bengişşş

karılarrrrrrrr

karılar günümüz kutlu olsunnnnnnn

memleketten halamlar geldiiiiiiii

offffffffffff fırsat bulupta gelemiyorummmmmmm

kaç gün kalacaklar kaç gün mahrum edeceksin kendinden bizi

merhaba bayanlaaarrrr. Allah anneler gününü yaşatır İNŞALLAH hepimize sağlıkla, hayırla

hoşgeldiniz hanımlar papatya nasıl oldun canım varmı bi değişiklik

ayyy iyi eglenmissin yani oh nazar degmesin.. bi firsat olsa da, dügün felan ben de döksem kurtlarimi gerci cocuklarla her gün dans ederekten döküyorum ben komik komik dans etmekten düzgün dans etmeyi unuttum ben de... fotolarin varsa göstersene bize yani senin icin de sakincasi yoksa

o kadar mı oynadın kız baldırların ağrıyana kadar bence gece5e kadar minnoşunla yazışmak hamlattı seni

canımmmmm canımmmm iyi sayılırım şu sancılar İnşallah iyidir diye dua ediyorumm, ve hepinize dua ediyorummm

sen fena bağlanmışsınnn kocanı görmesen 2 gün bu kadar etkilenirmisin merak ettim

evet güzel fikir. acaba yetkim var mı buna
bi sor canım yaa napcan aklın burda kalacağına kapat gitsin yahuuuu bende sinir oluyorum zaten erkenden yatmak zorunda kaldığım içinn

ohhhhh paşalar gibi bak kendine maşallahhhh

maaşallah zaten bu erkek milletini süpermenleri iyi çıkıyo hepp

ne varsa bizde var benim eşimde test yaptırdı bi haltı yok dedi doktor

kuzum aldatmaktan kastım tamda buuuu biz burdayken başka topiklerde fink atmak yokkkkkkkkk

en çok bizi seveceksin en çok bizi özliceksinnnn

en çokk bizi öpeceksinn

kalbinde en büyük yer bizim olcaakkkkkk

bende özledim canım seni
ama dün ben gelmiştim okadar mesaj yazdım sen geçmişi nerenle okudun bakayım

yokkkkkkkkkkk kendimdenmahrum etmiycem aslaaaaaaaaaaaa
sadece bu kadar yoğun kalamam belkiiii geceye doğru gelirim
onların gitmöesini beklersem ohooooooooo yaşlanırım

hoşgeldiniz hanımlar papatya nasıl oldun canım varmı bi değişiklik

nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri arada beklemek tek çare işte
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?

kızımmmmmm muhabbetleri kaçırınca sonradan okuması zor oluyor hemde eğlenceli olmuyorrr

ama kocamıda görmesemm daha çok etkilenirim

kızz mervişşin bilgilerini görmedim bengicik sen bulda bana yolla annem okiiiiiiiiiiii

nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri arada beklemek tek çare işte
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?
canımm c.tesi test günü dimi, bu kadar ağrıya adet olmadığına göre kesin hamişsin bak merak etme sen olumlu düşün hep olurmuuu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…