kıyamaaaammmmm senin yerinde olsam topiği 2 günlüğüne kapatırdım kimse konuşamasınnn
oh ne güzel canim bütün stresi kurtlari atmissin üzerindendinlen bakalim biraz
ah kuzum sağol annemm
snde topikimizi sevdin heralde:13:
bizi aldatmayacağına sös verirsen seni listeye ekliyelim
listemizi şereflendir
yıldızlarını alıyoruz elinden:86:
mervişle maviay nereye kayboldunuz kııız hee? insan habersiz çıkarmı yaa pat diye bıraktınız beni burda ama olmadıkiiyoksam başak gelince ondanmı korkup kaçtınız kız başoş kaçırdın kızları yaa ne güzel yeni cıbırlar düşürdüydüm topiğenee neyse ben size sorarım ama hıh bende didiyom bi başıma kaldım gene topikte hoşçakalıın
karılarrrrrrrr
karılar günümüz kutlu olsunnnnnnn
memleketten halamlar geldiiiiiiii
offffffffffff fırsat bulupta gelemiyorummmmmmm
merhaba bayanlaaarrrr.Allah anneler gününü yaşatır İNŞALLAH hepimize sağlıkla, hayırla
Selam kuzularım ben geldiiimooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:
hemde ne stres attımooh ohh yandan yandaan hayla oynayasım vaay :124: şimdide kendime meyve hazıyladım ve papatya çayı yaptım onu içiyom rahatlatıy biyas diye bağıymaktan boğazımda tahriş olduda accık :26:
o kadar mı oynadın kız baldırların ağrıyana kadarSelam kuzularım ben geldiiimooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:
papoşummmmmmm sevgilimmmm nasılsınnnnn
nazommmmm özledim sizi beeeeee
bengicimmm
dumoşummmmmmmmmmmmm
sanki aylardır görüşmemiş gibiyimmmmmmm nedense:44::44::44:
dün ben yoktum sohbet tıkanmış kalmışşşşşş
nazo dün sende yokmşun kuzum
sen fena bağlanmışsınnn kocanı görmesen 2 gün bu kadar etkilenirmisin merak ettimpapoşummmmmmm sevgilimmmm nasılsınnnnn
bengicimmm
dumoşummmmmmmmmmmmm
bi sor canım yaa napcan aklın burda kalacağına kapat gitsin yahuuuu bende sinir oluyorum zaten erkenden yatmak zorunda kaldığım içinnevet güzel fikir. acaba yetkim var mı buna
hemde ne stres attımooh ohh yandan yandaan hayla oynayasım vaay :124: şimdide kendime meyve hazıyladım ve papatya çayı yaptım onu içiyom rahatlatıy biyas diye bağıymaktan boğazımda tahriş olduda accık :26:
aldatmaktan kastin nedir basakcim??? firsat uldukca yazdigim bikac topik var hepsini ziyaret ediyorum, malum calisinca zor oluyor, hatta su an basim agriyor tabiki listeye girmek isterim ama sana zahmet vermek istemem fistigim hem sevmesem topiki, gelince hemen test sonuclarimi size yazmazdim... benim test sonucundan haberin yok dimi??? misafirlerden okuyamamissindir.. esimin sonuclari cok iyi cikti canim sayi hareketlilik felan
papoşummmmmmm sevgilimmmm nasılsınnnnn
bengicimmm
dumoşummmmmmmmmmmmm
kaç gün kalacaklar kaç gün mahrum edeceksin kendinden bizi
canımmmmm canımmmmiyi sayılırım şu sancılar İnşallah iyidir diye dua ediyorumm, ve hepinize dua ediyorummm
kaç gün kalacaklar kaç gün mahrum edeceksin kendinden bizi
hoşgeldiniz hanımlar papatya nasıl oldun canım varmı bi değişiklik
tamam sana dua edicem şimdi inşallahh iyi sancılardır
sen fena bağlanmışsınnn kocanı görmesen 2 gün bu kadar etkilenirmisin merak ettim
bi sor canım yaa napcan aklın burda kalacağına kapat gitsin yahuuuu bende sinir oluyorum zaten erkenden yatmak zorunda kaldığım içinn
sen nerde kaldın bakiim onu bi hesap ver öncee valla nazo yıldızlarını silicekti az daha topiiğine gelmiyon diye benden söölemesii didi yaani silmek lazım bu başağın yıldızını didiniye bulunmuyon bakiim sen topiğinde hee mervişimide kaydedeceksin dahaa kız verdiydi bilgilerinii geçmişde bulda kaydet bari yarın ok? hadi yiy geceler canım sana hoşçakaal
canımm c.tesi test günü dimi, bu kadar ağrıya adet olmadığına göre kesin hamişsin bak merak etme sen olumlu düşün hep olurmuuu???nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri aradabeklemek tek çare işte
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?