Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim yeni kayit oldugumda yazdigim bi topik vardi, onlar simdi dogurmaya basladilar, ben cok alakasiz kaldim aralarinda zaten gelmiyorlar da bu saatlerde.. onlara da durumumu haber veriyorum, sonra kendi diyet topikim var ama bebek icin diyet zor geldi galiba herkesler kacti yani sizi baskalariyla aldatma sansim yok zaten.. beni de yaz o zaman listene sana zahmet olmazsa..

sanirim topikteki gurbetci benim, boslugu doldurmus olurum böylece

tatlim cikmasin erkeklerde bir sey yaa.. sanirim onlarin tedavi sürecleri daha zor oluyor.. allah kimselere saglik sorunu vermesin gerci o ayri..

Son düzenleme:

inşallah canım iyiye işarettir cumartesiydi demi senin test günün

yokkkkkkkkkkk kendimdenmahrum etmiycem aslaaaaaaaaaaaa
sadece bu kadar yoğun kalamam belkiiii geceye doğru gelirim
onların gitmöesini beklersem ohooooooooo yaşlanırım

baya uzun kalacaklar demekki

nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri arada beklemek tek çare işte
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?

kız atkısı ve şapkası ördüm yeğenimin sınıf arkadaşına bugün bitti gönderdim ama resmini çekmeyi unutmuşum

bende özledim canım seni
ama dün ben gelmiştim okadar mesaj yazdım sen geçmişi nerenle okudun bakayım

aa pardon ya şimdik hatırladım evet

neremle okuduysam geçmişi hayy anasını yaaaaaaaaaaaaaaaa

kız bugün epilasyon günü ayyyyyy mıntıka temizliği yapmam gerek kızlarr abovvvvvv

misafirde var.

o zaman ben çıkıyım şimdik işimi bitirip geleyimm

ppaoşa da dua edicem ohhhhhhh

o cıbırları tekrar düşür bengişşş

kuzum düşürürüm merak etme merviş bugün gelemeyebilir onunde eşi benimki gibim genelde bigün var bigün yok kocişi evdedir onun bugün anca uyutunca kaçabilirse kaçar canım benim onuda listeye ekledinmi kız bundan sonra oda bizle olucakta :124:

evet valla bi güzel döktüm kurtlarımı darısı başınızaa

amin cnm aminnnnnnnnnn. tamam senide ekleyelimmm hergün gelip bi ce desen yeter bizeeeee

amin cnm aminnnnnnnnnn. tamam senide ekleyelimmm hergün gelip bi ce desen yeter bizeeeee

aaa evet ya bak unuttum bugün okadar bakmıştım bide topiğe günü nezaman diye hemen benimde yapmam lazım mıntıka temizliği bende işimi halledip geleyimbi koşu

sen fena karısın sen yaparsın
ben arada bozuluo KK derdim arada açıp kaprdım topiği:86::86::86::86::86:
korktun mu:18::18::18: korktun mu?? KORK korkmalısın bence. iyi düşün öle gir listeye
küserim bi dahada gelmem topikinizeeeeeee silin beni listeden
veeee topiğin başına ben geçerim:86::86::86::86::86::86:. topic senin delüü:18:
canımm c.tesi test günü dimi, bu kadar ağrıya adet olmadığına göre kesin hamişsin bak merak etme sen olumlu düşün hep olurmuuu???
evet test günümm:18: adet ggünüm de pazar var zaten dumancım. İNŞALLAHHHH. bi hamiş kalıyım sık sık dua etmeye çalışcam hepinizeeee

sagol canim nerdeydi eglenceniz??? is yerinde mi yoksa dernek felan mi???

tamam canim elimden geldigince hergün ugrayip ce derim sizlere... ayyy tatliyi cok kacirdim midem alt üst oldu yine.. hic ayarim yok yaaaaa

kızz mervişşin bilgilerini görmedim bengicik sen bulda bana yolla annem okiiiiiiiiiiii

ohoo kim bulcak onları ben biliyom onunkileri sen kaydet dediklerimi
1.5 yıllık evli gen bozukluğu yüzünden 2 düşüğü var 26ydi galiba yaşıda :26: yeniden çalışmalara başladı bu ay

girmesem mi acep :26::26::26::26: bi an sey oldum sankim...

basakkkkkkkk tatlim hazir listeyi acmisken ben de söyliim kendimi, 24 yasindayim calisiyom kreste bebelere bakiyom cok sükür su ana kadar bi saglik sorunumuz yok.. bi düsügüm var.. katilan bütün arkadaslara basarilar diliyorum

hıh sende dün kıskandım minnoşumu fıysat buldun ya hemen yapıştıy lafı hemen sen başaktanda kıskanç çıktın kız

hamişlerin duası kabul olur diye düşünüyorumbekleriz valla canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…