maaşallah zaten bu erkek milletini süpermenleri iyi çıkıyo hepp
ne varsa bizde varbenim eşimde test yaptırdı bi haltı yok dedi doktor
kuzum aldatmaktan kastım tamda buuuubiz burdayken başka topiklerde fink atmak yokkkkkkkkk
en çok bizi seveceksin en çok bizi özliceksinnnn
en çokk bizi öpeceksinn
kalbinde en büyük yer bizim olcaakkkkkk
o kadar mı oynadın kız baldırların ağrıyana kadarbence gece5e kadar minnoşunla yazışmak hamlattı seni
canımmmmm canımmmmiyi sayılırım şu sancılar İnşallah iyidir diye dua ediyorumm, ve hepinize dua ediyorummm
yokkkkkkkkkkk kendimdenmahrum etmiycem aslaaaaaaaaaaaa
sadece bu kadar yoğun kalamam belkiiii geceye doğru gelirim
onların gitmöesini beklersem ohooooooooo yaşlanırım
nazcımm eskiye göre daha iyiyim ama hala sancıyla uyanıyorum geceleri aradabeklemek tek çare işte
sen nasılsınn? örgü var mı ? ne örüyosun?
bende özledim canım seni
ama dün ben gelmiştim okadar mesaj yazdım sen geçmişi nerenle okudun bakayım
o cıbırları tekrar düşür bengişşş
farklı bi cevap duymak istemezdim zatennnn
kızımmmmmm muhabbetleri kaçırınca sonradan okuması zor oluyor hemde eğlenceli olmuyorrr
ama kocamıda görmesemm daha çok etkilenirim
ayyy iyi eglenmissin yani oh nazar degmesin.. bi firsat olsa da, dügün felan ben de döksem kurtlarimigerci cocuklarla her gün dans ederekten döküyorum ben komik komik dans etmekten düzgün dans etmeyi unuttum ben de... fotolarin varsa göstersene bize yani senin icin de sakincasi yoksa
canim yeni kayit oldugumda yazdigim bi topik vardi, onlar simdi dogurmaya basladilar, ben cok alakasiz kaldim aralarinda zaten gelmiyorlar da bu saatlerde.. onlara da durumumu haber veriyorum, sonra kendi diyet topikim var ama bebek icin diyet zor geldi galiba herkesler kacti yani sizi baskalariyla aldatma sansim yok zaten.. beni de yaz o zaman listene sana zahmet olmazsa..
sanirim topikteki gurbetci benim, boslugu doldurmus olurum böylece
tatlim cikmasin erkeklerde bir sey yaa.. sanirim onlarin tedavi sürecleri daha zor oluyor.. allah kimselere saglik sorunu vermesin gerci o ayri..
ayyy iyi eglenmissin yani oh nazar degmesin.. bi firsat olsa da, dügün felan ben de döksem kurtlarimigerci cocuklarla her gün dans ederekten döküyorum ben komik komik dans etmekten düzgün dans etmeyi unuttum ben de... fotolarin varsa göstersene bize yani senin icin de sakincasi yoksa
canim yeni kayit oldugumda yazdigim bi topik vardi, onlar simdi dogurmaya basladilar, ben cok alakasiz kaldim aralarinda zaten gelmiyorlar da bu saatlerde.. onlara da durumumu haber veriyorum, sonra kendi diyet topikim var ama bebek icin diyet zor geldi galiba herkesler kacti yani sizi baskalariyla aldatma sansim yok zaten.. beni de yaz o zaman listene sana zahmet olmazsa..
sanirim topikteki gurbetci benim, boslugu doldurmus olurum böylece
tatlim cikmasin erkeklerde bir sey yaa.. sanirim onlarin tedavi sürecleri daha zor oluyor.. allah kimselere saglik sorunu vermesin gerci o ayri..
aa pardon ya şimdik hatırladım evet
neremle okuduysam geçmişi hayy anasını yaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bugün epilasyon günü ayyyyyy mıntıka temizliği yapmam gerek kızlarr abovvvvvv
misafirde var.
o zaman ben çıkıyım şimdik işimi bitirip geleyimm
ppaoşa da dua edicem ohhhhhhh
inşallah canım iyiye işarettir cumartesiydi demi senin test günün
baya uzun kalacaklar demekki
ben arada bozuluo KK derdim arada açıp kaprdım topiği:86::86::86::86::86:sen fena karısın sen yaparsın
korktun mu:18::18::18: korktun mu?? KORK korkmalısın bence. iyi düşün öle gir listeyealdatmaktan kastin nedir basakcim??? firsat uldukca yazdigim bikac topik var hepsini ziyaret ediyorum, malum calisinca zor oluyor, hatta su an basim agriyor tabiki listeye girmek isterim ama sana zahmet vermek istemem fistigim hem sevmesem topiki, gelince hemen test sonuclarimi size yazmazdim... benim test sonucundan haberin yok dimi??? misafirlerden okuyamamissindir.. esimin sonuclari cok iyi cikti canim sayi hareketlilik felan
veeee topiğin başına ben geçerim:86::86::86::86::86::86:. topic senin delüü:18:küserim bi dahada gelmem topikinizeeeeeee silin beni listeden
evet test günümm:18:canımm c.tesi test günü dimi, bu kadar ağrıya adet olmadığına göre kesin hamişsin bak merak etme sen olumlu düşün hep olurmuuu???
İNŞALLAH nazocum. cumartesi sabahtan vericem kanı öğleden sonra alıcam sonucu akşama yazarım mrk etmeyin:18:
kız atkısı ve şapkası ördüm yeğenimin sınıf arkadaşınabugün bitti gönderdim ama resmini çekmeyi unutmuşum
aa pardon ya şimdik hatırladım evet
neremle okuduysam geçmişi hayy anasını yaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bugün epilasyon günü ayyyyyy mıntıka temizliği yapmam gerek kızlarr abovvvvvv
misafirde var.
o zaman ben çıkıyım şimdik işimi bitirip geleyimm
ppaoşa da dua edicem ohhhhhhh
evet valla bi güzel döktüm kurtlarımı darısı başınızaa
amin cnm aminnnnnnnnnn. tamam senide ekleyelimmm hergün gelip bi ce desen yeter bizeeeee
kızz mervişşin bilgilerini görmedim bengicik sen bulda bana yolla annem okiiiiiiiiiiii
ben arada bozuluo KK derdim arada açıp kaprdım topiği:86::86::86::86::86:
korktun mu:18::18::18: korktun mu?? KORK korkmalısın bence. iyi düşün öle gir listeye
veeee topiğin başına ben geçerim:86::86::86::86::86::86:. topic senin delüü:18:
evet test günümm:18:adet ggünüm de pazar var zaten dumancım. İNŞALLAHHHH. bi hamiş kalıyım sık sık dua etmeye çalışcam hepinizeeee
o kadar mı oynadın kız baldırların ağrıyana kadarbence gece5e kadar minnoşunla yazışmak hamlattı seni
canımmmmm canımmmmiyi sayılırım şu sancılar İnşallah iyidir diye dua ediyorumm, ve hepinize dua ediyorummm
hamişlerin duası kabul olur diye düşünüyorumben arada bozuluo KK derdim arada açıp kaprdım topiği:86::86::86::86::86:
korktun mu:18::18::18: korktun mu?? KORK korkmalısın bence. iyi düşün öle gir listeye
veeee topiğin başına ben geçerim:86::86::86::86::86::86:. topic senin delüü:18:
evet test günümm:18:adet ggünüm de pazar var zaten dumancım. İNŞALLAHHHH. bi hamiş kalıyım sık sık dua etmeye çalışcam hepinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?