Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldımmm

kız basak gunduz geldınde neden yazmadın zaten sıkılmıtım dun gecede gelmedınn

sagol canim nerdeydi eglenceniz??? is yerinde mi yoksa dernek felan mi???

tamam canim elimden geldigince hergün ugrayip ce derim sizlere... ayyy tatliyi cok kacirdim midem alt üst oldu yine.. hic ayarim yok yaaaaa

beldemizin düğün salonundaydı canım ooh bi güzel rahat rahat döktürdük

kizlar kimse fatmagülü felan izlemiyor mu yaa??? masallah epeyce kalabaligiz.. esim gelsin ben kacarim, malum dizileri anca netten izliyoruz, türk kanalimiz olmadigi icin...

kizlar kimse fatmagülü felan izlemiyor mu yaa??? masallah epeyce kalabaligiz.. esim gelsin ben kacarim, malum dizileri anca netten izliyoruz, türk kanalimiz olmadigi icin...

ben hem izleyip hem yazışıyorum ama şimdi mıntıka temizliğine başlamam lazım eşim gelmeden bitsin

gecen de burda yakinlarda bir yerde kadinlar matinesi vardi, esim götürmedi.. ne isin var bensiz diye yani adi üstünde kadinlar matinesi dimi neyse... tamam döktürdün yeter artik bebis icin dinlenmelisin..

kız atkısı ve şapkası ördüm yeğenimin sınıf arkadaşına bugün bitti gönderdim ama resmini çekmeyi unutmuşum
resmini neden çekmedin nsl örüosun mrk ettim
girmesem mi acep :26::26::26::26: bi an sey oldum sankim...
bence iyi düşün regen
hıh sende dün kıskandım minnoşumu fıysat buldun ya hemen yapıştıy lafı hemen sen başaktanda kıskanç çıktın kız

saçını başını yolarım o minnoşunun:88::88::88:

ben hem izleyip hem yazışıyorum ama şimdi mıntıka temizliğine başlamam lazım eşim gelmeden bitsin

bugün toplu temizlik günüm? başakda mıntıka temizliycekmiş.... kolay gelsin o zaman :) kızlar maşallah hızınıza bugün yetişemiyorumm yavaşşşşş olun yahuuuu.... neyse ben kaçarım zaten yazık bana erkenden kalkıcam siz uyursunuz ne güzel ohhh iyi geceler öpüyrum hepicinizi

korkma canım adam yemeyiz valla biz yemeyiz ama başoşumu bilemem yiycek oluysada saklan aykamıza bis korurus senii

tamam canim, o zaman cok köseye sIkIsIrsam bengisuuuuuuuuuu diye seslenirim yetis imdadima olur mu

esim gec mi geliyor canim??? benimki annesine gitti yazik yavrum cok özlemis sanirsam napsin en son sabah kahvaltida gördü gelse de baksak su filme merak ediyorum ne oluyo yaa

bence iyi düşün regen

sey yaaa o zaman ben joker hakkimi kullanayim

hamişlerin duası kabul olur diye düşünüyorumbekleriz valla canımmm
etmem mi hemde nsl içeten ederim: İNŞALLAHH olurumdaa ederimmm
beldeniz neresi cicim?

yok ben karamel tv diye bi kanalda çizgi film isliomm

bence iyi düşün regen

bitince çekecektim unutmuşum bende ne yapsamda resmini çeksem diyorum artık okulda kızın resminimi çekmeli ne yapmalı

canım biz dolunaya göre tüylerimizi alıyoruz bir tane topik var tüy sorunumuza bibe bu pencereden bakalım diye orada tarihler veriliyo dolunayda aldıkça azalıyormuş bizde deniyoruz

gecen de burda yakinlarda bir yerde kadinlar matinesi vardi, esim götürmedi.. ne isin var bensiz diye yani adi üstünde kadinlar matinesi dimi neyse... tamam döktürdün yeter artik bebis icin dinlenmelisin..
Ay zaten sorma yaa bi yandan döktürüyom bi yandanda bebiş varsada gitti diye üzülüyom ama genede fırsatını bulmuşken oynamadan edemedim

bence iyi düşün regen

yolduymam sana minnoşumuu o benim koyumam altında bi keye taammııı? Ben detirdim onu bu topiğee ne güsel yeni cıbır düşürdüm işte size ne istiyonus

aaaa çok ilginç.... ama mutlaka vardır bi gerçeklik payı... hadi bakalım hayırlısı:)

tamam ben hepinisi hepinisden korurum zaten meyak etmeyin

etmem mi hemde nsl içeten ederim: İNŞALLAHH olurumdaa ederimmm

beldeniz neresi cicim?

yok ben karamel tv diye bi kanalda çizgi film isliomm

şimdiden alıştırıyonmu bebişi

1 gibi geliyor ama bazende yarım saat 45 dakika erken geldiğide oluyor

hos bulduk cnm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
regen, Bengisu87+, nazemir

nbr kızlarrr

hoşgeldin canım ama ben bir süreliğine kapsama alanı dışında olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…