sagol canimnerdeydi eglenceniz??? is yerinde mi yoksa dernek felan mi???
tamam canim elimden geldigince hergün ugrayip ce derim sizlere... ayyy tatliyi cok kacirdim midem alt üst oldu yine.. hic ayarim yok yaaaaa
girmesem mi acep :26::26::26::26: bi an sey oldum sankim...
kizlar kimse fatmagülü felan izlemiyor mu yaa??? masallah epeyce kalabaligiz.. esim gelsin ben kacarim, malum dizileri anca netten izliyoruz, türk kanalimiz olmadigi icin...
ben geldımmm
kız basak gunduz geldınde neden yazmadınzaten sıkılmıtım dun gecede gelmedınn
beldemizin düğün salonundaydı canım ooh bi güzel rahat rahat döktürdük
resmini neden çekmedinkız atkısı ve şapkası ördüm yeğenimin sınıf arkadaşınabugün bitti gönderdim ama resmini çekmeyi unutmuşum
bence iyi düşün regengirmesem mi acep :26::26::26::26: bi an sey oldum sankim...
hıh sende dün kıskandım minnoşumu fıysat buldun ya hemen yapıştıy lafı hemensen başaktanda kıskanç çıktın kız
ben hem izleyip hem yazışıyorum ama şimdi mıntıka temizliğine başlamam lazım eşim gelmeden bitsin
korkma canım adam yemeyiz valla biz yemeyiz ama başoşumu bilememyiycek oluysada saklan aykamıza bis korurus senii
ben hem izleyip hem yazışıyorum ama şimdi mıntıka temizliğine başlamam lazım eşim gelmeden bitsin
resmini neden çekmedinnsl örüosun mrk ettim
bence iyi düşün regen
saçını başını yolarım o minnoşunun:88::88::88:
etmem mi hemde nsl içeten ederimhamişlerin duası kabul olur diye düşünüyorumbekleriz valla canımmm
beldeniz neresi cicim?beldemizin düğün salonundaydı canım ooh bi güzel rahat rahat döktürdük
kizlar kimse fatmagülü felan izlemiyor mu yaa??? masallah epeyce kalabaligiz.. esim gelsin ben kacarim, malum dizileri anca netten izliyoruz, türk kanalimiz olmadigi icin...
bence iyi düşün regen
bugün toplu temizlik günüm? başakda mıntıka temizliycekmiş.... kolay gelsin o zaman :) kızlar maşallah hızınıza bugün yetişemiyorumm yavaşşşşş olun yahuuuu.... neyse ben kaçarım zaten yazık bana erkenden kalkıcam siz uyursunuz ne güzel ohhhiyi geceler öpüyrum hepicinizi
hoş geldin tatlişkom
Ay zaten sorma yaa bi yandan döktürüyom bi yandanda bebiş varsada gitti diye üzülüyom ama genede fırsatını bulmuşken oynamadan edemedimgecen de burda yakinlarda bir yerde kadinlar matinesi vardi, esim götürmedi.. ne isin var bensiz diyeyani adi üstünde kadinlar matinesi dimi neyse... tamam döktürdün yeter artik bebis icin dinlenmelisin..
bence iyi düşün regen
bitince çekecektim unutmuşum bende ne yapsamda resmini çeksem diyorum artık okulda kızın resminimi çekmeli ne yapmalı
canım biz dolunaya göre tüylerimizi alıyoruz bir tane topik var tüy sorunumuza bibe bu pencereden bakalım diye orada tarihler veriliyo dolunayda aldıkça azalıyormuş bizde deniyoruz
tamam canim, o zaman cok köseye sIkIsIrsam bengisuuuuuuuuuu diye seslenirim yetis imdadima olur mu
esim gec mi geliyor canim??? benimki annesine gitti yazik yavrum cok özlemis sanirsamnapsin en son sabah kahvaltida gördü gelse de baksak su filme merak ediyorum ne oluyo yaa
sey yaaa o zaman ben joker hakkimi kullanayim
hos bulduk cnm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
regen, Bengisu87+, nazemir
nbr kızlarrr
etmem mi hemde nsl içeten ederim: İNŞALLAHH olurumdaa ederimmm
beldeniz neresi cicim?
yok ben karamel tv diye bi kanalda çizgi film isliomm
tamam canim, o zaman cok köseye sIkIsIrsam bengisuuuuuuuuuu diye seslenirim yetis imdadima olur mu
esim gec mi geliyor canim??? benimki annesine gitti yazik yavrum cok özlemis sanirsamnapsin en son sabah kahvaltida gördü gelse de baksak su filme merak ediyorum ne oluyo yaa
sey yaaa o zaman ben joker hakkimi kullanayim
hos bulduk cnm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
regen, Bengisu87+, nazemir
nbr kızlarrr
aaaa çok ilginç.... ama mutlaka vardır bi gerçeklik payı... hadi bakalım hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?