bitince çekecektim unutmuşum bende ne yapsamda resmini çeksem diyorum artık okulda kızın resminimi çekmeli ne yapmalı
canım biz dolunaya göre tüylerimizi alıyoruz bir tane topik var tüy sorunumuza bibe bu pencereden bakalım diye orada tarihler veriliyo dolunayda aldıkça azalıyormuş bizde deniyoruz
ıyyyy ben kendim alamıyorum zaten utana utana gidiyorum ağdacıyaaaadet dönemleri yaklaşınca çoook acıo bilginize kıslar, adet bitsin sonra yapın acısı daha az oluoo, böle gözlerim berelmio
şimdiden alıştırıyonmu bebişi
1 gibi geliyor ama bazende yarım saat 45 dakika erken geldiğide oluyor
hoşgeldin canım ama ben bir süreliğine kapsama alanı dışında olabilirim
hoşgeldinnnn topicin miniki
yeter akşamları hiç gelmiyor anladığım kadarıyla
şimdiden alıştırıyonmu bebişi
1 gibi geliyor ama bazende yarım saat 45 dakika erken geldiğide oluyor
hoşgeldin canım ama ben bir süreliğine kapsama alanı dışında olabilirim
aaaa çok ilginç.... ama mutlaka vardır bi gerçeklik payı... hadi bakalım hayırlısı:)
merhaba kızlar akşamdan beri temizlik yapıyorum evim mis oldu şimdi gidip uyuyacam ama size bi bakayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah özellikle papatyam seni merak etmiştim şükür iyisin bol bol dinlen canım hepiniz Allaha emanet oluniyi geceler tatlı rüyalar
hos bulduk bebgım nasılınn varmı agrın sızınnn
heheh kolay gelsınn ozman bıde ben ada yapa bılsem keskem
bende bugun sut buharnn 2 gunuydu ama yapmadm cıp cıp yaptım otryomm
Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmak için uğraşıyorum benim 1.5 yıl oldu. ilk kez bu ay ovulasyon testi ve sasmar hamilelik jeli ile denedik. Yumurtlama günlerimi gördüm şimdi 14 mart adet tarihim fakat ben forumlarda ovulasyon testi de gebeliği gösteriyor diye okuyunca merakımdan biraz önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 22. günüm yani adete 6 günüm var acaba erken mi yaptım? yoksa silikte çıksa hamilelik belirtisimi? lütfen bi yorum yapın 6 gün varken bu zaten normal birşey mi yoksa hamilemiyim? Yumurtlama olmadığında tek çizgi mi çıkıyor bu testler?
Eki Görüntüle 363531
adet dönemleri yaklaşınca çoook acıo bilginize kıslar, adet bitsin sonra yapın acısı daha az oluoo, böle gözlerim berelmio
evet bende göymüştüm o topiği ilgimi çekmişti bugünmüymüş bu ayki günü canım? amaan bu yoygunluğun üstüne hiiç uğyaşamam şimdi tüyleyle falan pekde çıkmadı zaten
merhaba kızlar akşamdan beri temizlik yapıyorum evim mis oldu şimdi gidip uyuyacam ama size bi bakayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah özellikle papatyam seni merak etmiştim şükür iyisin bol bol dinlen canım hepiniz Allaha emanet oluniyi geceler tatlı rüyalar
ovulasyon testleri gebelik testi değildir ve hamileliği belirlemez yumurtalamya 48 gün kala iki çizgi koyu olur yumurtlama bitincede ikinci çizgi çok silik çıkar ancak hamileyseniz eğer gününüz geçtikten sonra ovulasyon testi iki çizgiyide koyu çıkarabilirmiş yani tek çizgi silikse biraz daha bekleyin gününüz geçsin gebelik testi yapın
eskiye göre daha iyi canım şükür, sen nasılsın tatlım geç geldin yaa
güle güle dumancımmmm, Allah rahatlık versinnn
sara gelmişşşşş
Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmak için uğraşıyorum benim 1.5 yıl oldu. ilk kez bu ay ovulasyon testi ve sasmar hamilelik jeli ile denedik. Yumurtlama günlerimi gördüm şimdi 14 mart adet tarihim fakat ben forumlarda ovulasyon testi de gebeliği gösteriyor diye okuyunca merakımdan biraz önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 22. günüm yani adete 6 günüm var acaba erken mi yaptım? yoksa silikte çıksa hamilelik belirtisimi? lütfen bi yorum yapın 6 gün varken bu zaten normal birşey mi yoksa hamilemiyim? Yumurtlama olmadığında tek çizgi mi çıkıyor bu testler?
Eki Görüntüle 363531
merhaba canım oh ne güzel güle güle otur mis gibi evinde hadi iyi gecelr tatlı rüyalar
OhhhhhAllah sağlıkla, mutlulukla oturtsun İNŞALLAH. şükür iyiyim kanama falan da yok saracımmm, Allah razı olsunnn.
aaa evet ya bak unuttum bugün okadar bakmıştım bide topiğe günü nezaman diye hemen benimde yapmam lazım mıntıka temizliği bende işimi halledip geleyimbi koşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?