Ay psikolojimiz bozulmuş bence bizim
Bebebk diye diye kafayı yemezsek iyi bir şey valla
AMin canım.ay bebeğim ben çıkayım ya o kadar uykum varki birazdan pcnin başında uyuyacağımAllah yedirtmesin valla ne diyelim :26:
Herkesin kaderi farklı hayatım kendini şartlandırma öyle
Doktorun dedi mi sana artık yumurta takibi yapacağız diye?
İncir suyu ne kız?
Hee biliyorumm canım onu tamamincir kürü kuzum duymadınmı hiiç? kuru incirleri içme suyuyla kaynatıyon sonyada suyunu içiyon yumoşlaya çok faydası oluyomuş adetimle beraber başlamıştım bende bu ay ilk defa güzel adet gördüm vallaahep accık geliyodu ya benim :26: memleketteki doktoy: doktoy kontyolünde klomen kullanman lazım senin ilacın o didi bana :26: yaani yumoş takibi yapılması lazımmış
AMin canım.ay bebeğim ben çıkayım ya o kadar uykum varki birazdan pcnin başında uyuyacağım
Halbuki bugün öğlen 2.5ta uyandım
Canım benim öpüyorum seni yarın görüşmek üzere Allah'a emnaet ol balım benimmm
benim uykumu açtın çık tabiiben naapcam şimdik yaa ne güsel uykum gelmişken yatacaktım seni göyünce gidemediim :26: tamam canım bende yarına tava böreği yapem bari kahvaltıya bugün buzluğa atmak için rengarenk böreğimden malzemem kaldıydı nasılsa neyse hadi bebeğim hoşçakal cici bak kendine öpüldün
Kız bu renkli börek ne oluyor neyse tarfinş alırım senden yarın inş
Gülüm ben çıktım valla dayanamayacağım artık başım dönüyo uykusuzluktan
Yarın bide misafirim gelecek
Tiramisu yaptım peynirli börek yaptım bide makarna salatası yaparım inş
Az mı oldu ne başka ne yapsam yanına neyse hadi çıktım bu sefer Allah'a emanet ol canım
tatlım ben gündüz gelmedim kim dedi:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ben geldımmm
kız basak gunduz geldınde neden yazmadınzaten sıkılmıtım dun gecede gelmedınn
ben arada bozuluo KK derdim arada açıp kaprdım topiği:86::86::86::86::86:
korktun mu:18::18::18: korktun mu?? KORK korkmalısın bence. iyi düşün öle gir listeye
veeee topiğin başına ben geçerim:86::86::86::86::86::86:. topic senin delüü:18:
kızlar bu saatte uyunurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
listeye hatunlar eklendiiiiiiii uğurlu geleeeee
sağol hacerim:)iyiyim:)sen nasılsın:)
işten güçten sık gelemiyorum ya...
bu hafta inanılmaz derecede kuru incire verdim kendimi,hala elimde var:)
kür mür anlamam ama incirden baya bi medet umuyorum:)
bide bu akşam süt buharı yapsam mı?
ahhh neyin bana iyi geleceğini bi bilsem...
hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
aminnnn tatlımmmmmmmmmhayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
Günaydın güseller nasılsınız?
canlarım buarada dra gittim herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma9 haftalık olmuşuz tam :)
canım benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına mercimeğin büyümüş kocaman olmuş :)) arkandan geliyorumm bekle beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?