Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah yedirtmesin valla ne diyelim :26:
AMin canım.ay bebeğim ben çıkayım ya o kadar uykum varki birazdan pcnin başında uyuyacağım
Halbuki bugün öğlen 2.5ta uyandım
Canım benim öpüyorum seni yarın görüşmek üzere Allah'a emnaet ol balım benimmm

Herkesin kaderi farklı hayatım kendini şartlandırma öyle
Doktorun dedi mi sana artık yumurta takibi yapacağız diye?
İncir suyu ne kız?

incir kürü kuzum duymadınmı hiiç? kuru incirleri içme suyuyla kaynatıyon sonyada suyunu içiyon yumoşlaya çok faydası oluyomuş adetimle beraber başlamıştım bende bu ay ilk defa güzel adet gördüm vallaa hep accık geliyodu ya benim :26: memleketteki doktoy: doktoy kontyolünde klomen kullanman lazım senin ilacın o didi bana :26: yaani yumoş takibi yapılması lazımmış

Hee biliyorumm canım onu tamam
Hadi bakalım dedrdine derman olsun bu kloamen inşallah

benim uykumu açtın çık tabii ben naapcam şimdik yaa ne güsel uykum gelmişken yatacaktım seni göyünce gidemediim :26: tamam canım bende yarına tava böreği yapem bari kahvaltıya bugün buzluğa atmak için rengarenk böreğimden malzemem kaldıydı nasılsa neyse hadi bebeğim hoşçakal cici bak kendine öpüldün

Gülüm ben çıktım valla dayanamayacağım artık başım dönüyo uykusuzluktan
Yarın bide misafirim gelecek
Tiramisu yaptım peynirli börek yaptım bide makarna salatası yaparım inş
Az mı oldu ne başka ne yapsam yanına neyse hadi çıktım bu sefer Allah'a emanet ol canım

Kız bu renkli börek ne oluyor neyse tarfinş alırım senden yarın inş

Kız bu renkli börek ne oluyor neyse tarfinş alırım senden yarın inş

tamam kuzum sonra veririm tarifini harika bişii oluyoo ama bayaa uğraştırıyoo ben yapıp 2ye bölüp buzluğa atıyom sonrada dilim dilim kesiyom toplam 20 dilim falan çıkıyo bayaa 2 seferde pişiriyom misafirlerime günümde yapmıştım çok beğendilerdi yeter canım yaa noolcek sankim önceden mozaik pasta falan yapıp buzluğa atsaydın onuda çıkarıverirdin ben geçen öle yaptıydım 6 çeşit olduydu benim tam neysem bende böyeğe başladıydım zaten hadi görüşürüz tatlım çok öpüyorum senii hoşçakaal

ben geldımmm

kız basak gunduz geldınde neden yazmadın zaten sıkılmıtım dun gecede gelmedınn
tatlım ben gündüz gelmedim kim dedi:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

valla sen benim ayağımı bilem kaydırırsın:44::44::44:

kızlar bu saatte uyunurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

listeye hatunlar eklendiiiiiiii uğurlu geleeeee

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

AMİN

kızlar bu saatte uyunurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

listeye hatunlar eklendiiiiiiii uğurlu geleeeee

hiç dimi ama gece saat 3 te uyunurmu hiç ne ayıııp ne ayıp insan derki yatıp uyuyup dinleneceğime bi topike bakayım belkim başakın uykusu yoktor iki laflarız der dimi canım

Hayırlı cumalar kızlar ne güzel fıkır fıkır geldiniz bana .Ben karalar bağlamıs hayattan bezmiş berduşlar gibi hissederken enerjinize hayran kaldım .YAş 36 3 yıllık evlıyım eşimin ilk evlılıgı benım 2 malesef cocuk olmuyor tüp bebek denememiz oldu 1 yumurtam oldu tutmadı .Ücra bir köşedeyiz hastane yok en yakın Ankara hayırlısı hakkımızda enerjinize hayran kaldım malesef burda ne dostum ne arkadsım var aranıza alırsanız benıde sevınırım ha bu arada buraların acemısıyım

kız dolunay bende incir suyu içtim bikaçkez bıraktım onuda ammaaan stres yapıyoz, bende süt buharımı yapsammıkine içine maydonozda koyuluyomuş şekerim hhahaha

canlarım buarada dra gittim herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma 9 haftalık olmuşuz tam :)

canım benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına mercimeğin büyümüş kocaman olmuş :)) arkandan geliyorumm bekle beni :))

evet canım büyüyor çok şükür bekliyorum kuzum arka arkaya doğurcaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…