evet canım büyüyor çok şükürbekliyorum kuzum arka arkaya doğurcaz inşallahhh
kselim senin nekadar oldu şimdi?
e başka ne dedi doktor vitamin falan verdimi
canım progestan kullanıyordum artık bırak dedi bi tek folic iç dedi 12. haftada verecekmiş demir vitamin falan
aslında ayda 1 gelsende olurda dedi sen korkuyosun o yüzden bu aralar 2 hafta da bi gel dedi
canım progestan kullanıyordum artık bırak dedi bi tek folic iç dedi 12. haftada verecekmiş demir vitamin falan
aslında ayda 1 gelsende olurda dedi sen korkuyosun o yüzden bu aralar 2 hafta da bi gel dedi
sat la aynımı gidiyor canım senin ?benimki 7+5 canımm
slm kızlarrr...nasılsınızzz bakalımmm cici annelerrr
oyy serayım kıssböle güzel haberler duydukça mutlu oluorummm...Allah ım tamamına erdrsin cnmm....sağlıklı güzel bi şekilde geçsin hep böle hamileliğin...
ben sadece folic kullanıyorum progestan ne ki ne işe yarıyo
slm kızlarrr...nasılsınızzz bakalımmm cici annelerrr
sat la aynımı gidiyor canım senin ?
oyy serayım kıssçok özledim seni tatlım yaaa nerelerdesin kuzum geçen sen çıkmışsın ben girdim kk ya yetişemedim sana nasılsın tatlım işten çıkıyomuşsun ?
evet canım benim satla aynı gidiyo
sat la aynımı gidiyor canım senin ?
oyy serayım kıssçok özledim seni tatlım yaaa nerelerdesin kuzum geçen sen çıkmışsın ben girdim kk ya yetişemedim sana nasılsın tatlım işten çıkıyomuşsun ?
desene seni özlemey devam edeczevet canım çıkıorum çok iyiyim walla mutluyummm....hele sizlerden ii haberler alınca dahada mutlu oldummm...fazla giremem artık 1 hafta iş öğretecem burdakilere sonrada evde net yok cepten girebildiğim kadar girmeye çalışıcam...
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz. kocişimi özledim yanina gideyim yimek ısmarlasın bana :))
selam canım iyiyiz sen nasılsın
aminnnn tatlımmmmmmmmm
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın?
canlarım buarada dra gittim herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma9 haftalık olmuşuz tam :)
benimki 7+5 canımm
hiç dimi ama gece saat 3 te uyunurmu hiç ne ayıııp ne ayıp insan derki yatıp uyuyup dinleneceğime bi topike bakayım belkim başakın uykusu yoktor iki laflarız der dimi canım
canlarım buarada dra gittim herşey yolunda dedi çok şükür Allahıma9 haftalık olmuşuz tam :)
aynen saracımm
biliyosunda sen niye gelmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?