Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoş geldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl?

bende iyiyim canım bi yandan oturmuş çay içiyom mama yiyom bi yandanda geçmişi okudum işte

hoşbuldum tatlım ben iyiyim bebiş te iyi. bugün evde temizlik falan yaptım şimdide kocişi bekliyorum gelsinde yimek yiyelim çokkk acıkıyorum artıkın :)) sen nasılsın canım

hoşbuldum tatlım ben iyiyim bebiş te iyi. bugün evde temizlik falan yaptım şimdide kocişi bekliyorum gelsinde yimek yiyelim çokkk acıkıyorum artıkın :)) sen nasılsın canım

bende iyiyim canım benim 32.günüm bugün hayla gelen giden yok bakalım gene beklemedieyim anlıycağın geçen ayda 33.günümde geldiydi o yüsden test için bikaç gün daha bekliycem :26: kasıklarıma sancılar giriyodu bi iki gün öncesine kadar oda geçti yaa nooldu acep? :18: benimde canım tatlı istiyo bu aralar tahin pekmeze düştüm 2-3 gündür yiyip duruyom ıyy pekmezide hiç sevmezdim üstelik ama tahinle güsel oluyomuş doğrusu kız hamişsin niye yorun kendini çok ağır şeyler kaldırıp indirmedin umarım canım

selamlar nasılsısınız...
bende papatyayı merak ettim inşallah güzel haberdirde kutlamaktan gelememiştir
bende kardeşime gidicem merak etmiştim ama gelince artık haberini alırım:26:

ya canımm attt kafandan acaba adet olacakmıyım düşüncesini. inşallah hamişsindir canım benimm. ben yormadım kendimi yavaş yavaş yaptım. ağır hiçbişeyde kaldırmadım.

selamlar nasılsısınız...

hoşgeldin canımm iyiyiz bizde papatyadan haber bekliyoruzzz. inşallah güzel haberlerle gelir.

hoşgeldin canımm iyiyiz bizde papatyadan haber bekliyoruzzz. inşallah güzel haberlerle gelir.

inşallah bende onun için girdim ama hala haber yok neyse geldiğimde inşallah yazmış olur ben çıkıyorum şimdi iyi akşamlar sizlere görüşürüz

ya canımm attt kafandan acaba adet olacakmıyım düşüncesini. inşallah hamişsindir canım benimm. ben yormadım kendimi yavaş yavaş yaptım. ağır hiçbişeyde kaldırmadım.

yok canım zaten bebişe göre hiç bişey yapmıyom adet olacakmış gibim davranıyom bebiş olcak gibim davransam kadınlar günü eğlencesinde o kadar oynamazdım hamşamışım demekki oynamaya oynamaya çiğ oldum resmen kalçamın yanlayı göbek atmaktan zor yürüyom kız ağrıyo haylaa kuzum sen bi belirtilerini bidaa yazarmısın yaa nezaman ne hissettin özelliklede adet zamanı yaşadıklarını falan?

selamlar nasılsısınız...

hoş geldin nazo ablacım bisde onu bekliyos bakalım gelicek umarım :26: bi cee diyip insan habey veyiydi yaa meyaktan çatlatcak bizi bu haatun geldiğinde himaiş diilse eğer dötüne dötüne çakmak lazım bizi meyak ettiydiği için

SEVEL YAPODİN kızlar siz niye öyle alttan alttan bakıyonuz kız yazsanıza? kimsiniz necisiniz siz söyleyin bakem yok öyle bedavadan yazışmalarımızı okuyup kaçmak

canım bende sadece adet belirtileri vardı onun dışında hiç bi belirti yoktu. ben test yaptığmda adetime 2 gün vardı öylesine yapmıştım testi.kociş geldiii bu arada görüşürüz sonra

canım bende sadece adet belirtileri vardı onun dışında hiç bi belirti yoktu. ben test yaptığmda adetime 2 gün vardı öylesine yapmıştım testi.kociş geldiii bu arada görüşürüz sonra

hmm tamam kuzum bende sankim adet belirtiside yok gibim yaa kaçtı sankii :26: ama şişlik başladı gene geliy heyalde adetim yakında yaa? :26:

aynen tatlım çok haklısın bide bu halinle misafir ağırlamak zorunda kalıyorsun

kızlar idrarımı yaparken yanma oluduğu için bugün doktora gittim.
kadın doğumcu kum döktüğümü söyledi
zırt zırt tüfekhanem geliyor
fakat benim canımı sıkan şuydu
kadın bana çocukun yokmu dedi. bende "2.5 senedir olmadı" dedim
o zaman senin tüp bebek bölümüne gitmen lazım artık
demesin miiiiiiiibide gülerek söylüyordu
moralim bozuldu açıkçası
2.5 sene çocukum olmadı diye hemen tüp bebek mi yaptırılırdaha doğru düzgün yumurtlama tedavisi bile görmemişken. hi. bi şey bilmiyo bu kadın hiç bi şeyy

ben oturuyom yatakımın içindeeeeeeeeee gelen gelsinnnnnn

bencede kıs doğru düzgün çalışmıyoz bile totomuzu kaldırıpta olmaması normal hemen ne tüp bebeği diyeydin du bismilllah bence başka doktorada görün canım sen bebiş için ne bozuyon kız moralini bunda üzülcek ne var ayrıca ben varım ya len topiktee beni beğenmiyomusun seen

bengü buldum seni
ya bacılar bende 2 ci çocuk için beklicem bakalım
nezaman olacak
doktor şimdi yasak
daha sonra tedavini ol bakalım ne sonuç çıkacak dedi
hem kilo da vermem şart bu kiloyla hamile kalırsam çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…