hoş geldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl?
bende iyiyim canım bi yandan oturmuş çay içiyom mama yiyom bi yandanda geçmişi okudum işte
hoş geldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl?
bende iyiyim canım bi yandan oturmuş çay içiyom mama yiyom bi yandanda geçmişi okudum işte
afiyet olsun canımmmmmm
hoşbuldum tatlım ben iyiyim bebiş te iyi. bugün evde temizlik falan yaptım şimdide kocişi bekliyorum gelsinde yimek yiyelim çokkk acıkıyorum artıkın :)) sen nasılsın canım
bende iyiyim canım benim 32.günüm bugün hayla gelen giden yok bakalım gene beklemedieyim anlıycağın geçen ayda 33.günümde geldiydi o yüsden test için bikaç gün daha bekliycem :26: kasıklarıma sancılar giriyodu bi iki gün öncesine kadar oda geçti yaa nooldu acep? :18: benimde canım tatlı istiyo bu aralar tahin pekmeze düştüm 2-3 gündür yiyip duruyom ıyy pekmezide hiç sevmezdim üstelik ama tahinle güsel oluyomuş doğrusukız hamişsin niye yorun kendini çok ağır şeyler kaldırıp indirmedin umarım canım
selamlar nasılsısınız...
bende papatyayı merak ettim inşallah güzel haberdirde kutlamaktan gelememiştir
bende kardeşime gidicem merak etmiştim ama gelince artık haberini alırım:26:
hoşgeldin canımm iyiyiz bizde papatyadan haber bekliyoruzzz. inşallah güzel haberlerle gelir.
ya canımm attt kafandan acaba adet olacakmıyım düşüncesini. inşallah hamişsindir canım benimm. ben yormadım kendimi yavaş yavaş yaptım. ağır hiçbişeyde kaldırmadım.
selamlar nasılsısınız...
bende papatyayı merak ettim inşallah güzel haberdirde kutlamaktan gelememiştir
bende kardeşime gidicem merak etmiştim ama gelince artık haberini alırım:26:
yok canım zaten bebişe göre hiç bişey yapmıyom adet olacakmış gibim davranıyom bebiş olcak gibim davransam kadınlar günü eğlencesinde o kadar oynamazdım hamşamışım demekki oynamaya oynamaya çiğ oldum resmen kalçamın yanlayı göbek atmaktan zor yürüyom kız ağrıyo haylaakuzum sen bi belirtilerini bidaa yazarmısın yaa nezaman ne hissettin özelliklede adet zamanı yaşadıklarını falan?
canım bende sadece adet belirtileri vardı onun dışında hiç bi belirti yoktu. ben test yaptığmda adetime 2 gün vardı öylesine yapmıştım testi.kociş geldiii bu arada görüşürüz sonra
canım akşamları oğlişle ilgilenmekten çok vaktim olmuyor geç saatte yatamıyorum oğlan sabahçı sabah erkenden kalkmam gerekiyor. Bide bu aralar geçmiş olsuna gelen gelene gece de gündüzde yoruldum artık ya bu kız toparlansında öyle gidelim diyen yok
kızlar idrarımı yaparken yanma oluduğu için bugün doktora gittim.
kadın doğumcu kum döktüğümü söyledi
zırt zırt tüfekhanem geliyor
fakat benim canımı sıkan şuydu
kadın bana çocukun yokmu dedi. bende "2.5 senedir olmadı" dedim
o zaman senin tüp bebek bölümüne gitmen lazım artık
demesin miiiiiiiibide gülerek söylüyordu
moralim bozuldu açıkçası
2.5 sene çocukum olmadı diye hemen tüp bebek mi yaptırılırdaha doğru düzgün yumurtlama tedavisi bile görmemişken. hi. bi şey bilmiyo bu kadın hiç bi şeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?