bengü buldum seni
ya bacılar bende 2 ci çocuk için beklicem bakalım
nezaman olacak
doktor şimdi yasak
daha sonra tedavini ol bakalım ne sonuç çıkacak dedi
hem kilo da vermem şart bu kiloyla hamile kalırsam çatlarım
hoş geldin nilü abla heheh bizim eskileri yavaş yavaş bu topiğe çekiyom bakalım önce meyve şimdi senkaç kilosunki vercen? neyin vayki tedavi olcan biyasda sen anlat bakalım?
ben geldımmm
paposdan haber yokmu yahuu:44::44:
hayla yok canım gelince bisi bu saate kaday habeysiz bıyaktığı için eğer hamiş diilse totosuna totosuna yapıştıycaam
80 oldum be kuzu hamilelikte de rahat 20 alırım
oğlandada 25 e yaklaşmıştı aldığım kilo yürüyen balon gibiydim eheheh
canım ya bende romatizma vardı
oğlana hamile kalınca kestim iğneleri
bidaha hiç gitmedim doktora şimdi dizim ve el bileyim ayakbileyim aşırı ağrıyla şişti doktora gittim değerler normal ama
karaciğer de değerler yüksek
kardiolojiye git dedi bende fakülteye gidicem kalbin ekgsini felan çekerler kantahlilleri röntgenler felan bakalım işallah korkulcak bişey çıkmaz
hayırlı haberle gelır inş canım yaa
rabbım ıns dualrımı kabul edrde bebgi paposladrr
sen nasılsın annemm
kızlar idrarımı yaparken yanma oluduğu için bugün doktora gittim.
kadın doğumcu kum döktüğümü söyledi
zırt zırt tüfekhanem geliyor
fakat benim canımı sıkan şuydu
kadın bana çocukun yokmu dedi. bende "2.5 senedir olmadı" dedim
o zaman senin tüp bebek bölümüne gitmen lazım artık
demesin miiiiiiiibide gülerek söylüyordu
moralim bozuldu açıkçası
2.5 sene çocukum olmadı diye hemen tüp bebek mi yaptırılırdaha doğru düzgün yumurtlama tedavisi bile görmemişken. hi. bi şey bilmiyo bu kadın hiç bi şeyy
benim bebekimi niye düşünmüyonus hiiç belkim bende hamişimdiiy 32.günüm bugün hayla gelen giden yook bendeeama bütün ilgi papoşda kıskandım valllaa kimse beni sormuyoo test falan yaptımmı diyee bende oturuyom işte kuzum cazibeyi izliyom
ben düşünmüyorum ama kocişte öyle diyorinşallah nilü abla yaa yaş kaç oldu senin şimdi? aman sağlık ihmale gelmes bak niye bıraktınki sen ardadan sonra iğneleriniibiran önce yapta tedavini ikinciyi doğur hemen malum yaş ilerledikçe zor olur bebiş ardaya kardeş lazım inan tek çocuk iyi diil bende tekim oyüsden 2-3 tane istiyom kardeş gibisi varmı yaa?
benim bebekimi niye düşünmüyonus hiiç belkim bende hamişimdiiy 32.günüm bugün hayla gelen giden yook bendeeama bütün ilgi papoşda kıskandım valllaa kimse beni sormuyoo test falan yaptımmı diyee bende oturuyom işte kuzum cazibeyi izliyom
oyy kıyamam gel sen yanımabi öpemm canım sen daha gunum var dıye bılıyolaz ıından sormadık paposs bugun test yapcaktı ve sancılı gecıyo oyuzden onu merak edyrzz bebgım sen neden test yapmıyosunn:44::44::44::44:
ben düşünmüyorum ama kocişte öyle diyor
kardeşsiz olurmu bak biz herzaman başında olmucaz sen nasıl ablan kardeşin gidip geziyosun dertleşiyosun oğlumuz tek nasıl olcak diyor benim yaş32 canım
ay hadi bakalım işallah hamilesindir
kaç günde bir oluyodun hasta benim düzensizleşti
geçen ay
1 hafta arayla hastalandım hemde öyle böyle değil
yok kuzum satım 8 şubattı yumurtladıysam 22.günümde yumurtladım geç yumurtladım diye varsada daha çıkmaz diye acelede etmek istemiyom bikaç gün daha bekliycem yaa geçen ayda 33.günümde geldiydi acele etmiyom test için hele bi 34 35. gün olsun gelmezse öyle yaparım bu arada bi kaç gün önce benimde kasıklarımda batalar vardı ama geçti sonra acaba bebişimmi mücadele ediyo içimde diye umutluydum kesildi şimdi ağrılarda yaa nolldu anlamadım :26: neyse hadi tamam öpde barışalıım
Eki Görüntüle 365004 inşşşşşşşşşşş böyle olursunnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 365004 Eki Görüntüle 365004
benımde sag kasıgımda bı sancı varr bısey batyoo sıkıyo sankıııadetımde yneı bıttı ne agrısı acabaa:44::44:
hmm neden acabaa bilemedim bak şimdii? :26:
cok rahatsıs edıyoinşş kıs degıldrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?