inşallah kıs değildirmi? kız değildirmii? ben bişiicik anlamadıım :26:
bu ay da olmasa gıtcem dok bakalım nasıp kısmet herseyy
bugun neden kımse yok bu kızlar neden saat 11 beklıo yaa
ah bi bilsem canım kimbiliy neyde süytüyolaydııy bu karılay? :26:
sıkıldım ya kocısımde yoruldu erken yattı
basak nerdee ya bı ara gelmıs gıtmıss
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gifevet kaçtı heykes herzamanki gibim bi ben varım topiktee bu gidişle topiği üstüme yapıcam sahibinden çok ben bulunuyom burdaanaaptında yordun kız kocişini bakiim hee?
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gif
makkyaj yaptım suslendım kocıse ama bısı yapmadıkk
gun asırı yaptıgmz ıcın cnmm dun yaapmıstıkk
ıste yorulmuss bebgımm
ahahah dün okadar yordumki kocişi hayla dünün yorgunluğu var diyosun yaanikıs 2günde 1 kere yapmayla yorulurmu insan uyumak için bahane aramıştır oo
canım zten erken uyuyo kıyamam be n ona yaa
eşin ne iş yapıyoki canım? sorma benimkide erkencilerden
işcı canımm
ya neden kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
paposs nedennn gelmedınnmerakdan catlayacmmm
Kesin bizi meraktan çatlatmak içindir canım yaahamişse kutlama falanmı yapıyolaydıy acabaa? hadi benim bu ay geçti ben meyaktan çatlayabilirimde siz çatlamayın kıs yumuytalayınıs çatlasında hamiş kalın inşallaah
ıste canım yukarda kis demıstım kıs yazmısım anlmadın benım yumoslar catlamayınca kis gıbı oluyooagrılarm var ıns yumurtalarımmm catlarrr
canım senden nıye gecsın kırmızı kartı yemeden umudunu kessmee
kesmiyom canım zaten merak etmeekistmi oluyoo nedenki canım adı neymiş hastalığının? pko falan diilsin dimi sende?
canım yumurtar catlmayınca kis oluyomus dok ole dedı sonrad gecıyoo adet3 günü test yapmıstı dk pko dedı ama ıste ılac yazmadııı troıt sorunum oldugu ıcın onun ılaclarını ıc dedı suan adet duzenlı ıyı bı dok bulamadmm
bengicim nasılsınnn
ben çok yorgunummmmm pek kalamıcammm bıcıbıcı yapıp yatarımm
papatyacımm nerelerdesinnnnnn inşallahhhh güzel hbrler getirirsin bizlereee
hah evet işte benimkide pko yaa çok sinir bozucu bi duruum doktoy kontrolünde klomenle yumurtlayacaz ancabende edat oluyum 3.günü gidicem işte kontrole :26: düzenli kullancam bakalım yumurta takibi yaptırcam işte artıkın :26:
benım 6 ldu ıcın dok erken deyıp 1 sene olsun ole gel dıyolarrr sinir oluyorummmm
efet yaa bende sinir oluyom ona benimde kimi doktor 1 yıl olmadan bişii yapamayıs didi başka iyi bi doktor buldum bende hemde devlette8-9 ay oldu diyincede bişii demedi güsel ilgilendiydi yaani kıs sende 10 ay oldu falan diye atsana kıs kim nerden bilcek nekadarlık evli olduğunuu
kızlar idrarımı yaparken yanma oluduğu için bugün doktora gittim.
kadın doğumcu kum döktüğümü söyledi
zırt zırt tüfekhanem geliyor
fakat benim canımı sıkan şuydu
kadın bana çocukun yokmu dedi. bende "2.5 senedir olmadı" dedim
o zaman senin tüp bebek bölümüne gitmen lazım artık
demesin miiiiiiiibide gülerek söylüyordu
moralim bozuldu açıkçası
2.5 sene çocukum olmadı diye hemen tüp bebek mi yaptırılırdaha doğru düzgün yumurtlama tedavisi bile görmemişken. hi. bi şey bilmiyo bu kadın hiç bi şeyy
canım nerelerdesnnnn senle kaç zamndır denk gelemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?