Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar,sanırım papatya haber veremedi sonucu
inşallah mutluluktandır bu gecikme

iyi geceler ben çıkıyorum eşim geliyormuş görüşürüz çok öpüyorum

bakalım canım kısmet ben nevşehiride merak ediyom samsunda düzel malatyayla kayseriyi pek istemiyom zaten ama bakalım nere çıkcak :26: mayısda belli olcakmış pee hazirandada hangi ilçe olcağı falan belli olcak ohoo biz ne ara ev bulucaksaak yandık vallaa haziran sonu temmuz başı gibim taşınmış oluruz artıkın kısmetse :18:

topik bugün çok sakindi 6dan beride burdaydım bekle bekle sıkıldım vallaaa sen naaptın canım nasıl geçti gezmen? yok kız uyumadım merak etme bu saatte uyunurmuu

Yoo uyunmazz
Hııı bende ne oldu dedim
Gzel geçti işte accık lafladık oturduk işte çay içtik geldim şimdide
Sen ne yaptın görüşmeyeli
Burada beklemek haricinde:)

Yoo uyunmazz
Hııı bende ne oldu dedim
Gzel geçti işte accık lafladık oturduk işte çay içtik geldim şimdide
Sen ne yaptın görüşmeyeli
Burada beklemek haricinde:)

valla hiiç bişii yapmadım bugün tembelliğim üstümdeydi anlıycağın sıkıldım oyüsdende :18: oof off içim sıkılıyo yaa kocişimi öslediim been

meviş posta kutunu boşalt len..postacı mesajı iletemiyo....

hoş geldin kuzum nasılsın özelden niye mesaj atıyon bakem sen mervişe bizden gizli söyliceklerinmi vaydı aa bu ne güsel bi hamişlik takvimiymiş öyle ayrıntılıcana hamiş kalırsam bende yaparım nasıl yapılıyo bu arada kıs? :26:

ayyyyyyy yakalndımmmm
yaa aramızda kalsında senden gizli seni çekiştirecektim mervişe
canım merviş kuzu bişey merak etmiş de onu cvplayayım didimdikız inşallah sen gebe kalşda bana haber ver bizzat ellerimlen yaparım sana takvim...
canım kullanıcı profilinde bebeğimin doğum tarihi diye bi yazı var oraya doğum tarihini yazıyosun bebişin oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…