- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım benim ablam taşındı daha geçen hafta ona gelicez artık onlar nerelere yakınsa oraları gezeriz
sizinde bartın çıkarsa tayin amasra var denize gitmek için güzel biyer biz sık sık gidiyoruz yazın gittiğimizde
selam kızlar,sanırım papatya haber veremedi sonucu
inşallah mutluluktandır bu gecikme
inşallah canım bakalım bekleyip görcees dahada ne kadar bekliyceksek artıık off bekle bekle sıkıldım valla tüm gün burdaydım
Bengisuuu bebeğimm minnoşum naber
Nedn canın sıkıldı kuzum hayırdır?:26:
topik bugün çok sakindi 6dan beride burdaydım bekle bekle sıkıldım vallaaasen naaptın canım nasıl geçti gezmen? yok kız uyumadım merak etme bu saatte uyunurmuu
Yoo uyunmazz
Hııı bende ne oldu dedim
Gzel geçti işte accık lafladık oturduk işte çay içtik geldim şimdide
Sen ne yaptın görüşmeyeli
Burada beklemek haricinde:)
meviş posta kutunu boşalt len..postacı mesajı iletemiyo....Ne sıkıcı bir gece yahı?
Ne sıkıcı bir gece yahı?
annemlerdeyim ama 1 geceliğinede olsa koçişkomu özledim ben yaaaaaaaaaynen valla bende çok sıkılıyom kuzum uykum olsa uyuycam valla ne güselhiç diilse çabuk biterdi günüm gidip kitabımı okumaya devam etsem naapsam acabaa? :26:
meviş posta kutunu boşalt len..postacı mesajı iletemiyo....
annemlerdeyim ama 1 geceliğinede olsa koçişkomu özledim ben yaaaaaaaa
meviş posta kutunu boşalt len..postacı mesajı iletemiyo....
ayyyyyyy yakalndımmmmhoş geldin kuzum nasılsın özelden niye mesaj atıyon bakem sen mervişe bizden gizli söyliceklerinmi vaydıaa bu ne güsel bi hamişlik takvimiymiş öyle ayrıntılıcana hamiş kalırsam bende yaparım nasıl yapılıyo bu arada kıs? :26:
Bende özledim kocişkomuu benimkide işte ya uff
ya ben naapiim kocişimi bi gün görüyoom bigün göremiyom çok siniy bozucu biy durum yaa
Gerçekten bizim düzen düzen değil yani berbat vallaya ben naapiim kocişimi bi gün görüyoom bigün göremiyom çok siniy bozucu biy durum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?