ben çıkıom kızlarrrr...anca toparlanirim... tüfekhaneye gidimmm...sizleri çok seviom ...fazla uğrayamıom buaralar...kusuruma bakmayın...öptüm kocamannnnn anneler bebişlere ii bakın oluymuuuu .....bengisucummm ben soğan kürü yapcam bu ay ...sen bişi yapcanmı?
ben gene incir kürüne başladım canım bugün adetimlesoğan kürüne sen ne zaman başlıycam 15.gününde falanmı? yaa kararsızım açıkçası haylaa soğan kürümü yapsem diye :26:
selam hanımlar nasılsınız bende okudum tüp bebek topicindeki tartışmaları yalnız bulmuşlar papişi en hassas gününde canını sıkmışlar bazen insanlar özellikle arayıp buluyorlar bam teline basıyorlar dicek bişi bulamıyorum isteyen istediği topic e takılır okur bilgi alır ne bilim öyle bir kuralmı var sadece tek bir yere takılmak gibi hayret valla.
adete 15 gün kala başlanıomuş..sabah akşam 1 bardak suya 1 orta boy soğanı koycam onu kaynatıp içcem...bide bunu deneyim bakimmm...
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz eve gitme vakti geldi. daha doğrusu ilk önce kayınvalideciğime yemeğe sonra eve :)) bu ara evde yemek yapmıyorum. bi annemde bi kayınvalidemde yiyiyoz iyi oluyooo bu arada kociş aradı 15 dk sonra geliyomuşşş acıkın daha sizinleyim :))
anammmmm başakkk gelmişşş kızım bu saatte ne işin var senin bakem :)))
kuzucum sonunda bu saattte benim burda ne işim olduğuna şaşıran oldu nihayet
sağol annem
2 gündür işe gitmiyom kocam salmadı. doktor üşütme dikkat et demişti bende 2 gündür 40kat giyinmiş şekilde evde oturuyom
aa teybiyesize bak sen o zaten bizim papoşumuzdu buyaya geliyo diye kızmaya ne hakkı vaykii isteyen istediği yeyde takılıy bak sende bise kızıyon geziyos diye ama ne o öle tehdit falan sen vey bakem bi şu topiğin linkini meyak ettim ben ay çatlarım yaa bencede papoşumuz kendini topladığında değerleri düzeldiğinde dönecektiy aramızaa
aynen canım papoşumuza en hassas zamanında öyle yapmaları kötü olmuş tabibu kız sakıncalı döneminde moral önemli diyip insan biras alttan alır dimi ama
kuzucum sonunda bu saattte benim burda ne işim olduğuna şaşıran oldu nihayet
sağol annem
2 gündür işe gitmiyom kocam salmadı. doktor üşütme dikkat et demişti bende 2 gündür 40kat giyinmiş şekilde evde oturuyom
zaten ismini gördümmm dedim ne oluyooo seni bu saatte hiç burada görmemiştim. kocan iyi yapmış işe salmamakla dikkat et kuzum kendine sen bize lazımsın iyi ol :)) mucukssss
selam werdim ama hawada kaldı:76::76:
neyse bizde ona göre selam weririz artıkk
selam werdim ama hawada kaldı:76::76:
neyse bizde ona göre selam weririz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?