Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam hanımlar nasılsınız bende okudum tüp bebek topicindeki tartışmaları yalnız bulmuşlar papişi en hassas gününde canını sıkmışlar bazen insanlar özellikle arayıp buluyorlar bam teline basıyorlar dicek bişi bulamıyorum isteyen istediği topic e takılır okur bilgi alır ne bilim öyle bir kuralmı var sadece tek bir yere takılmak gibi hayret valla.

selam hanımlar nasılsınız bende okudum tüp bebek topicindeki tartışmaları yalnız bulmuşlar papişi en hassas gününde canını sıkmışlar bazen insanlar özellikle arayıp buluyorlar bam teline basıyorlar dicek bişi bulamıyorum isteyen istediği topic e takılır okur bilgi alır ne bilim öyle bir kuralmı var sadece tek bir yere takılmak gibi hayret valla.

ben gene incir kürüne başladım canım bugün adetimle soğan kürüne sen ne zaman başlıycam 15.gününde falanmı? yaa kararsızım açıkçası haylaa soğan kürümü yapsem diye :26:

KIZLAR MERHABA HEPİNİZEE NASILSINIZZ

papoşum geri gelse ya özledim şimdidennn ....
baktım o topiğede ...çok antipatik geldi bana sinir oldum bizim papoşumuzu kimse üzemez gıcıklarrr .....

papoşşşşşşşş gel gülümmmmm bakma sen gıcıklara hem bizim ne suçumuz warkii bizi bırakıp gittinnn bebemmmm

ben gene incir kürüne başladım canım bugün adetimle soğan kürüne sen ne zaman başlıycam 15.gününde falanmı? yaa kararsızım açıkçası haylaa soğan kürümü yapsem diye :26:

adete 15 gün kala başlanıomuş..sabah akşam 1 bardak suya 1 orta boy soğanı koycam onu kaynatıp içcem...bide bunu deneyim bakimmm...

aynen canım papoşumuza en hassas zamanında öyle yapmaları kötü olmuş tabi bu kız sakıncalı döneminde moral önemli diyip insan biras alttan alır dimi ama

kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz eve gitme vakti geldi. daha doğrusu ilk önce kayınvalideciğime yemeğe sonra eve :)) bu ara evde yemek yapmıyorum. bi annemde bi kayınvalidemde yiyiyoz iyi oluyooo bu arada kociş aradı 15 dk sonra geliyomuşşş acıkın daha sizinleyim :))

adete 15 gün kala başlanıomuş..sabah akşam 1 bardak suya 1 orta boy soğanı koycam onu kaynatıp içcem...bide bunu deneyim bakimmm...

acaba 15 gün incir kürü kullanıpta sonraki 15gün soğan kürünemi geçsemki ikisi birden kullanılamıyo sanırım aynı anda dimi_ yaa ben asıl şeyden tırsıyom hamile kalıpta söktğrğcğ etkisinden dolayı ya düşerse diye tırsmadanda edemiyom vallaa :18:

tamam kuzum iyice doyur göbişini iki kişilik ye oh ne güzel vallaa bende istiyom başkalayında yemeyi yaa sıkıldım yemek yapmaktaan ev işleriyle uğyaşmaktaan :26: tembelliğim üstümde bu aralar yaa

anammmmm başakkk gelmişşş kızım bu saatte ne işin var senin bakem :)))

kuzucum sonunda bu saattte benim burda ne işim olduğuna şaşıran oldu nihayet

sağol annem

2 gündür işe gitmiyom kocam salmadı. doktor üşütme dikkat et demişti bende 2 gündür 40kat giyinmiş şekilde evde oturuyom

zaten ismini gördümmm dedim ne oluyooo seni bu saatte hiç burada görmemiştim. kocan iyi yapmış işe salmamakla dikkat et kuzum kendine sen bize lazımsın iyi ol :)) mucukssss

evet bengicim çok şaşırdım verilen tepkiye

siz başka topiklerde fink atınca bende size kızıyorum ama şaka olarak kızmış gibi yapıyorum.

yoksa tabiiki herkes her topikte gezecek illaki.

mesela bazı hatunlarımız oluyor günlerce gelmiyor , bi bakıyorum başka topikte fink atıyor ama asla gittiği topikte onu tehdit etmiyorum,

gelmezse gelmez diyerek kibarca liste dışı yapıyoruz. kimseyle kavga etmi,iyoruz

bu ne saçmalık yaaaa

aynen canım papoşumuza en hassas zamanında öyle yapmaları kötü olmuş tabi bu kız sakıncalı döneminde moral önemli diyip insan biras alttan alır dimi ama

dimi ama hayret bişi gıcıklarrrrrrrr

valla bende çok şaşırdım iki gündür evdeysen niye girmedin doğru düzgün

zaten ismini gördümmm dedim ne oluyooo seni bu saatte hiç burada görmemiştim. kocan iyi yapmış işe salmamakla dikkat et kuzum kendine sen bize lazımsın iyi ol :)) mucukssss

sağol tatlım biliyorum lazımım

sen akşamlerı niye gelmiyon artıkınnn

selam werdim ama hawada kaldı :76::76:
neyse bizde ona göre selam weririz artıkk

aşkolsun moodcum olurmu hiç öyle şey canımızsın sen bizim ben face'ime bakıyodum ondan selamını kaçırmışımdır hoş geldin canım nasılsın? nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…