dimi ama hayret bişi gıcıklarrrrrrrr
valla bende çok şaşırdım iki gündür evdeysen niye girmedin doğru düzgün
sağol tatlım biliyorum lazımım
sen akşamlerı niye gelmiyon artıkınnn
sorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim
makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim
şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum
gece geldim topike kimsecik yoktu bengicik dışında
talihsiz başım
moddcum slm tatlım ben görmedim selamını yeni geldim
uyuyorum :))) ya bu ara çok uykum geliyooo benimmmm uyumasamda yatıyorum öyleee başka topiklerde gezmiyom :)))
evet bengicim çok şaşırdım verilen tepkiye
siz başka topiklerde fink atınca bende size kızıyorum ama şaka olarak kızmış gibi yapıyorum.
yoksa tabiiki herkes her topikte gezecek illaki.
mesela bazı hatunlarımız oluyor günlerce gelmiyor , bi bakıyorum başka topikte fink atıyor ama asla gittiği topikte onu tehdit etmiyorum,
gelmezse gelmez diyerek kibarca liste dışı yapıyoruz. kimseyle kavga etmi,iyoruz
bu ne saçmalık yaaaa
hormonların tırmanışa geçtiği dönemdesin uykun geldikçe yat dinlen bebiş doğunca çok ihtiyacın olacak canım
uyumak istemesem bile hemncik gözler kapanıyo yastığa başımı koyduğum an uyuyorum bide kalkınca hiç uyumamışım gibi geliyo. normalde öyle uyusam sersem olurum valla. ama şimdi hepp uyuyasım varrrrr
burda kimse olmayınca gezersin annem olabiliruyuyorum :))) ya bu ara çok uykum geliyooo benimmmm uyumasamda yatıyorum öyleee başka topiklerde gezmiyom :)))
geçmiş olsun canım bu arada papatyayı keşke hemen çıkartmasaydın belki bir sinirle öyle söyledi bebişten dolayıda kafası rahatlarsa geri gelir bi bakar listede yok daha çok üzülmezmi
sorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim
makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim
şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum
gece geldim topike kimsecik yoktu bengicik dışında
talihsiz başım
moddcum slm tatlım ben görmedim selamını yeni geldim
hoş geldin kuzumoh ne güzel gitme tabi işe dinlen biras bende anlamadım valla kuzum niye öyle yaptıklarını papoşumuza ama papoştada suç ne dalaşırsınki elalemle bis ona yeteydik silerlerse silsinler kendini üzcek ağlıycak ne vardı sankim moral önemliydi onun için kafaya takmaması lazımdı neysem olan olmuş dilerim en kısa zamanda papoşumuz kendini toplarda döner aramıza bu arada sabaha karşı kırmızılar teşrif ettiler canım 34.günümde geçen ayda 33.günümdeydi o yüzden batımıda ona göre ayarlıycam sen beni 13-14 nisana yaz kuzum batımı tamammı?
burda kimse olmayınca gezersin annem olabilir
bu senin mesajın altındaki bilgiler doğrumu
canım 1. sayfaya dikkat ettiğin için teşekkür ederim seni saygıyla selamlıyorumve öpüyorum kucaklıyorum
ne bilim üzüldüm onu listede görünce. kararı çok kesin belli
çünkü ona özelden mesaj atmıştım yanıt bile vermedi. topiğe 1 tane mesaj yazıp anında gitmiş. bende bir daha gelmeyeceğini düşündüm.
ama inşallah değeri yükselir de geri gelir.
merak etme o kendini listede göremeyince kafama patlatır bi tane
alınmaz o bana
bu talihsiz başımı sen sadece beni gördüğün içinmi dedin bakem hee? :84:ah kzum kıyamam gel öpemde geçsin geçmiş olsun kuzum seninde canım pek azmış bu arada kız
selam kızlar nasılsınız...annemde oldugum icin fazla giremiyorum başakcım yanlış anlama olurmu
evet bende şaşırmıştım papoşu listede göremeyince hemen niye sildin kız listeden bizi özleyde geliydi belkiim :26:
tamam canım ne bilim listede göremeyince tuhaf oldum inşallah herşey istediği gibi olur da geri gelir Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah AMİN..
inşallah gelir kuzum yaaaaa çok kararlı olduğunu hissettim o yüzden sildim ama o alınmaz merak etmee sever beni hemde çokkkk
biliyosun kafamıza patlatmayı çok sever oama eminim beebişi tutunca gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?