Hahahaha fanteziye bak
Kapımızı çalan yok yalnızız ama telefonlarımızıda sessize alıyoruz
Sessize almamak gerek demekki
bencede gece daha iyi oluyoo karanlıkta daha romantik yaaNe bilem gece daha iyi oluyo
gündüzde heyacanlı oluyo telefon çalacak kapı çalacak diye hele bide işe geç kalma sorunu işi dahada heyacanlı yapıyo
bide evde misafir varken çok heyacanlı oluyor
bir kere yeğenim varken çizgi filmi açtım bilgisayarıda verdim ben uyuyacam dedim sakın ses yapma kimseyede kapıyı açma dedim
zaten bilgisayardayken dünyadan kopuyo gittim eşimin yanına sonrada banyoya girdim çok terlemişim dedim
kış günü ne terlemesiyse
hahah ay ne komik yaa kış günü ter hee naaptınızda bu soğukda terlediniz dimedimiibide evde misafir varken çok heyacanlı oluyor
bir kere yeğenim varken çizgi filmi açtım bilgisayarıda verdim ben uyuyacam dedim sakın ses yapma kimseyede kapıyı açma dedim
zaten bilgisayardayken dünyadan kopuyo gittim eşimin yanına sonrada banyoya girdim çok terlemişim dedim
kış günü ne terlemesiyse
ok canım yollada gel ne güzel vallaa yapda nete at bizde görek resimlerinicnm üç boyurlu kağıt röylef kursum bitti yarın sergimiz war....ahşap boyama dewam hala mayıs başı gibi biticek.....bugün kuaföre gittim saçımı cilalattım manikür yaptırdım fönlendim....süslenip güne gittim ....cuma günüde istanbula gidicem kısmetse bikaçgün yokum belki buraya uğrarım yinede ....
bende hesaplattım doktornevra sitesinde adet siklüsüm 25 gün adet tarihi 29 mart dio yani bugünnnnyarın ola hayrola karnım fena ağrıyo kızlar yaa altımda hep bi ıslaklık warr su gibi akıntı geliyo ...
bekleyin koişi işe yollayıp geliyorumm ok ...
Kız seninkilerde bugünlerde ha o zaman dikkat et canım bakk
bencede gece daha iyi oluyoo karanlıkta daha romantik yaa
amaan gündüz göz görünce her bişeyi sevmiyom ben yaa kocişimde sabah geldimmi kahvaltıyı yapıp bi sulanıyo genelde banaabazen istemiyom bazende yapıyok
5 dakikalık işim var geleyoomm siz gidecek misiinz:26:
Hahahhahakaç yaşındaki yiğenin küçükse anlamamıştır yavrucak
Ya bende annemgildeyken felan ilişkiye girerken o kadar utanıyorum ki
Sanki suç işlemişim gibi oluyorum ama mecburen yapmak zorundayım kaçış yok
Hahahhahakaç yaşındaki yiğenin küçükse anlamamıştır yavrucak
Ya bende annemgildeyken felan ilişkiye girerken o kadar utanıyorum ki
Sanki suç işlemişim gibi oluyorum ama mecburen yapmak zorundayım kaçış yok
hahah ay ne komik yaa kış günü ter hee naaptınızda bu soğukda terlediniz dimedimii
ok canım yollada gel ne güzel vallaa yapda nete at bizde görek resimlerini
ediyom ediyom merak etme
bizde herzaman değil zaten ayda yılda bir anca gündüz olur zaten istekli olunca gündüzmüş geceymiş farketmiyor
7 yaşında ama ozaman daha 7 yaşında bile değildi
annemlerde dahada heyacanlı çünkü kimse duymasın diye uğraşıyorsun bide banyo sorunu var onları düşündükçe hiç karşı koyamıyon
yok zaten bilgisayarda çocuk dünyadan kopuyo nerden aklına gelecek
Maşallah zaman mekan farketmiyoo sizeeannemlerdeyken falan çekinmiyoz bişii yokda bi kaynanamlarda çok çekiniyom bende yaayoksa büyük görümcemde eltimlerde falanda yaptık çekinmediydik
7 yaşında ama ozaman daha 7 yaşında bile değildi
annemlerde dahada heyacanlı çünkü kimse duymasın diye uğraşıyorsun bide banyo sorunu var onları düşündükçe hiç karşı koyamıyon
yok zaten bilgisayarda çocuk dünyadan kopuyo nerden aklına gelecek
öyle vallaaaa seninki gelcek dimii artıkın bende esneyp duruyom çıksammı acabaa?
anam o banyo işini hiç sorma zaten gecenin bir yarısı şıpır şıpır su sesi
Uff yan odada babişkom varr
Maşallah zaman mekan farketmiyoo sizee
anam o banyo işini hiç sorma zaten gecenin bir yarısı şıpır şıpır su sesi
Uff yan odada babişkom varr
şimdi aradı geliyor iyi geceler size
aynen 1 ay önce misafirim vardı gecenin 4 ünde kalkıp yaptım banyomu iyicene uykuya dalınca
fazla ıslatmadım bide anlamasın diye
ben çıkıyorum iyi geceler
şimdi aradı geliyor iyi geceler size
aynen 1 ay önce misafirim vardı gecenin 4 ünde kalkıp yaptım banyomu iyicene uykuya dalınca
fazla ıslatmadım bide anlamasın diye
ben çıkıyorum iyi geceler
Kız ben uyuyamam öyle cünüp cünüpkız biz anca sabah alabiliyooz gece nasıl alıyonuz len siz biz şaaptık geçmiş olsun diye bildirir gibiimsabah hiç diilse daha normal oluyoo
atcam cnmmm bu aralar fazla yoğunum güzel bi albüm yapcam sizleree en kısa zamandaa ....hahah ay ne komik yaa kış günü ter hee naaptınızda bu soğukda terlediniz dimedimii
ok canım yollada gel ne güzel vallaa yapda nete at bizde görek resimlerini
ediyom ediyom merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?