Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hadi hepinize iyi geceler benim uykum geldi Allah'a emanet olun
Rüyanızda bebişş görün

tamam kızlar iyi uykular hepiciinizedee bende bulaşık makinasını boşalttım geldim baktım çıkmışsınız neysen hadi iyi geceleer hoşçakalıın

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? Bugün gününüz güzel geçsin. Herşey gönlünüzce olsun ......................hepinizi kocaman öpüyorum[basakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napan kısss?]

günaydın canım iyiyiz çok şükür (kendi adıma ) saol iyi dileklerin için

canım birinci sayfadaki bilgilerini biliyorum gönder bakem

kızlar bende belirtiler var sanırım ama sadece adet olayı düşündürüyor başka bi yere konu açtım ama cvp yok henüz meraktan çatlıcam yaa ne kötü bişi yanıt alamamak ben bu ay 3 ünde adet oldum 16 sında yumurtlama dönemim kahverengi leke geldi şaşırdım 1 gün sürdü damla damla ertesi gün adet oldum tüh dedim ama ped dolmadı ortasını bile doldurmadı ama baya kırmızılaşınca addet ya dedim eşim benden meraklı adet günümü bekliorum aynı ay 2 kez adet olurmu hiç yaşamadım ve göğüslerim çok ağrıo midem kazınıo uykusuzmuşum gibi gözlerim çok yanıo halbuki çok uyuyorum kalkamıorum yataktan resmen ben bu 16 sında leke olmadan önce kasık sancısıyla uyandım 2 gün sonra eşimle ilişkiye girince yatakta yine sancı başlıcak gibi ayağa kalkamadım sabaha hiç bişi kalmadı anlamadım midem bulantım yok ama açlık halsiz bırakıo nedir problemim dr.git diceniz günmü bekliorum

hıımm anladım canım ilginç bir durum ama ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım :26:
bundan önceki hamileliğimde tam adet günümde bendende leke geldi 1 ped bile kirletmedim sonra kesildi felan sonrasındaa test yaptım hamile olduğumu öğrendim
bir test yap bakalım kafan rahat eder. Yanıltıcıda çıkabilir Ama yakınında sağlık ocağı varsa kan testi yaptır ücrette almazlar
üstelik kan kesin sonucu veriri günün geçmese bile

zaten yakınında alıcam eczanenin hemen yanında bakım önce wc sinde test yaparım çıksa çıkmasada bakınkan testi isterim ama onu yarın yaptırabilrim oda pzt ye sarkar herhalde öğleden sonra derse bakalım yapıcam heycanlandım bak gördünmü inş ama belirtilerim de oldundan şüpheliyim görümcme analttım yenge daha ne duruosun dedide beni şaşırtan adet günümde değil 16-17 gün önce oluşum hiç bu kadar erken olmadım bakalım midem kazınıo habire bel ağrım ara ara oluo oturdum yerde çok ağrıo bide midemde kilerağzıma gelio kusma bulanma yk ama bilmiom en iisi test

merhaba kızlarr gününüz güzel olsunnn hastaneden geliyorum oğluşumun ayrıntılı usg ye baktılar. bide sag böbreğim çok ağrıyo onada baktılar bebyim baskı yapıyomuş yapacak bişi yok dediler bol su iç bide yatarken so tarafına yat dedi offff ama böbreğim çok acıyo

hayırlısı bakalım ama mutlaka haber ver çok merak ettim
Gönlündeki neyse Allahım versin inşallah

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko, mood, mehmetderya, nikolay

selam hanımlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…