Çıkmıyonuz mu artık ben çıkıyorum uykum geldi
canım marsa doğum evine gittim sonuç vermeye bio tıp a vermeyin sperm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? Bugün gününüz güzel geçsin. Herşey gönlünüzce olsun ......................hepinizi kocaman öpüyorum [basakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napan kısss? ]
kızzz marsa doğum evi baştan savar anacım numune eğitim ve araştırma hastanesi var yeni yerine taşındı oraya git derim ben.
tmm canım gitçem gitçem hadi hayırlısı bugün test etsem üzülürmüyüm yok be üzülme alıştık
alacam diyordun test almadınmı
alıpta yaptınmı :18::18:
merak ediyorum :26:
alacam diyordun test almadınmı
alıpta yaptınmı :18::18:
merak ediyorum :26:
pazara giderken alıcam daha almadım yakın eczanem yokki
4 günüm varr daha geçmedi ama gelmez diye düşünüorum sen başından okumuşmudun yazılarımı bilmiorum ama istersen gönderimkaç gün geçti
sabahki idrarda daha iyi çıkar derler ama :26:
4 günüm varr daha geçmedi ama gelmez diye düşünüorum sen başından okumuşmudun yazılarımı bilmiorum ama istersen gönderim
canım birinci sayfadaki bilgilerini biliyorum gönder bakem
kızlar bende belirtiler var sanırım ama sadece adet olayı düşündürüyor başka bi yere konu açtım ama cvp yok henüz meraktan çatlıcam yaa ne kötü bişi yanıt alamamak ben bu ay 3 ünde adet oldum 16 sında yumurtlama dönemim kahverengi leke geldi şaşırdım 1 gün sürdü damla damla ertesi gün adet oldum tüh dedim ama ped dolmadı ortasını bile doldurmadı ama baya kırmızılaşınca addet ya dedim eşim benden meraklı adet günümü bekliorum aynı ay 2 kez adet olurmu hiç yaşamadım ve göğüslerim çok ağrıo midem kazınıo uykusuzmuşum gibi gözlerim çok yanıo halbuki çok uyuyorum kalkamıorum yataktan resmen ben bu 16 sında leke olmadan önce kasık sancısıyla uyandım 2 gün sonra eşimle ilişkiye girince yatakta yine sancı başlıcak gibi ayağa kalkamadım sabaha hiç bişi kalmadı anlamadım midem bulantım yok ama açlık halsiz bırakıo nedir problemim dr.git diceniz günmü bekliorum
hıımm anladım canım ilginç bir durum ama ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım :26:
bundan önceki hamileliğimde tam adet günümde bendende leke geldi 1 ped bile kirletmedim sonra kesildi felan sonrasındaa test yaptım hamile olduğumu öğrendim
bir test yap bakalım kafan rahat eder. Yanıltıcıda çıkabilir Ama yakınında sağlık ocağı varsa kan testi yaptır ücrette almazlar
üstelik kan kesin sonucu veriri günün geçmese bile
zaten yakınında alıcam eczanenin hemen yanında bakım önce wc sinde test yaparım çıksa çıkmasada bakınkan testi isterim ama onu yarın yaptırabilrim oda pzt ye sarkar herhalde öğleden sonra derse bakalım yapıcam heycanlandım bak gördünmü inş ama belirtilerim de oldundan şüpheliyim görümcme analttım yenge daha ne duruosun dedide beni şaşırtan adet günümde değil 16-17 gün önce oluşum hiç bu kadar erken olmadım bakalım midem kazınıo habire bel ağrım ara ara oluo oturdum yerde çok ağrıo bide midemde kilerağzıma gelio kusma bulanma yk ama bilmiom en iisi test
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko, mood, mehmetderya, nikolay
selam hanımlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?