Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

korkulcak bişi yokmuş işte dayan dayan senin gibi anne olmayı isteyen ne anne adayları var biliosun dimi şükret kız haline öle acıya can kurrban:)

canım çok geçmiş olsun ne yapacaksın işte bebeğin için katlanacaksın mecburen
Allah ikinize de sağlık sıhhat versin doktorun dediklerini yap bakalım faydası olur inşallah.

hayırlısı bakalım ama mutlaka haber ver çok merak ettim
Gönlündeki neyse Allahım versin inşallah

amin canım tşk ediorum ilgin için ve bi nevz olsun içime su serptiğin için destek almak çok güzel bişi inş ikinci bebeğin de olur senin ümidin var yine allahım bu seferkinide sağlıklı versin inş belkim kızın olurrr

merhaba kizlarrr cikicam birazdan sizlere bi selam vermek istedim nasilsiniz bakalim???

korkulcak bişi yokmuş işte dayan dayan senin gibi anne olmayı isteyen ne anne adayları var biliosun dimi şükret kız haline öle acıya can kurrban:)

evet canım biliyorum tabi allah göbüklerimizi boş bırakmasın ablam 7 sene oldu bebek yok oda çok istiyo yani o durumu çok iyi biliyorum.

Allah hepimizin gönlüne göre versin
hayat bu başımıza ne geleceğini bilemiyoruz
oğluma kardeş yapalım derken 3 tane düşük yaptım
Rabbim neye layık gördüyse yaşıyoruz.
umudunu yitirme dua et
vakti zamanı gelince Allahım verir zaten.

canım çok geçmiş olsun ne yapacaksın işte bebeğin için katlanacaksın mecburen
Allah ikinize de sağlık sıhhat versin doktorun dediklerini yap bakalım faydası olur inşallah.

çok saol canım evet haklısın başka yapacak bişi yok zaten 2 ay önce merdivenlerden yuvarlanmıştım ağrıdan öldüm hiç bişi yapamadım bu kerata var diye ama o doğsun ben ona neler yapacam.

cnm allah yardımcın olsun ....benimde sol böbreğim doğuştan sol kasıma yakın yerde kesin bende gebelikte baya bi sancı çekicem ama herşeyi göze aldım yapcak bişi yok dedi dr.

hadiskocum inşallahhh gebesindir .....
sewinçcim nasılsınn...
kızlar benimde bugün regli günüm acayip sancım war karnımda .....bide sergimiz war onun içinde koşuşturmaca war tabiiii uff korkuyorumda 2 gün önce aşırı göğüs sancısı çektim .....sizce warmıdır bişeyler bendede:26:

çok saol canım evet haklısın başka yapacak bişi yok zaten 2 ay önce merdivenlerden yuvarlanmıştım ağrıdan öldüm hiç bişi yapamadım bu kerata var diye ama o doğsun ben ona neler yapacam.

doğsun inşallah yanaklarını yersin çıtır çıtır

iyiyim canım sağol
Hayırlısı canım belki vardır kendini fazla yorma koşuşturma istersen
bazen hamile olduğumuzu anlamadan adetle gidiyor bebecikler
biraz dikkat et

doğru söylüyosun genellikle hamilelikte çıkıyomuş bu böbrek olayı inş seninki tam tersi olur daha iyi olur. inş vardır canım beby hasta olmazsın inş.

evet canım biliyorum tabi allah göbüklerimizi boş bırakmasın ablam 7 sene oldu bebek yok oda çok istiyo yani o durumu çok iyi biliyorum.

aminnnnnnnnnnnn ne güsel söledin öle bırakmasın, ben sıkıntı yapmıorum da eşim çok istiyo haliyle zamanıda geldi rabbimin takdiri inş vakti gelmiştir

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko, nikolay, mood, regen, medne

başak hanım başak hanım bak gece giremiyorsak gündüzleri burdayız
sen daha yıldızlarımızı kızartma sarart

sohbet sadece gece olmuyor hııııııhhh

gece giremiorum fazla okuyup çıkıorum he benim yıldızımda yok kız bu yıldız nerede oluor çok acemiyim

doğru söylüyosun genellikle hamilelikte çıkıyomuş bu böbrek olayı inş seninki tam tersi olur daha iyi olur. inş vardır canım beby hasta olmazsın inş.

kuzenim 70 tane serum yemişti hamileyken böbreği yüzünden
zavallım neler çekti
şimdi çook tatlı bir kızımız var herşeyi unutturdu

iyiyim canım sağol
biraz dikkat et

tşk ederm kuzumm
aynen bende 2 kere oldu ama adetle söküldü gitti tutunamamışşş
buda öle olmasınnn allahımmm.....

nikolaycımmm inşallahhh kuzummmm...banada dr.normal kişilerde bile bebek sıkıştırmasından dolayı böbrek sanccısı çekiliyo ...her her ihtimalde çekiceksin demiştiii allahın taktirii

iyiyim canım sağol
biraz dikkat et

tşk ederm kuzumm
aynen bende 2 kere oldu ama adetle söküldü gitti tutunamamışşş
buda öle olmasınnn allahımmm.....

nikolaycımmm inşallahhh kuzummmm...banada dr.normal kişilerde bile bebek sıkıştırmasından dolayı böbrek sanccısı çekiliyo ...her her ihtimalde çekiceksin demiştiii allahın taktirii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…