hg canım ii yapmışsın allahın selamını esirgememen ne güsel gel arada muhabbet edelim
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
iyiyim canım sağol
Hayırlısı canım belki vardır kendini fazla yorma koşuşturma istersen
bazen hamile olduğumuzu anlamadan adetle gidiyor bebecikler
biraz dikkat et
gece giremiorum fazla okuyup çıkıorum he benim yıldızımda yok kız bu yıldız nerede oluor çok acemiyim
doğru söylüyosun genellikle hamilelikte çıkıyomuş bu böbrek olayı inş seninki tam tersi olur daha iyi olur. inş vardır canım beby hasta olmazsın inş.
kuzenim 70 tane serum yemişti hamileyken böbreği yüzünden
zavallım neler çekti
şimdi çook tatlı bir kızımız var herşeyi unutturdu
inşallah canım vallahi burası ne güselmiş böle dualarınız yetio olmasada sohbeti heycanı umutlarımız yetio inşallah sende hamişsindir de haberlerini verirsin ben en geç yarın vercem haberimi inşş sende yorma kendi hiç belli olmuomuş vallahi kimleri 5 aya kadar anlamıomuş karnı çıkmadan adet görüolarmış her ihtimali göz önünde bulundurmak şartt
anammm korktummm:18: dr bana yapacak bişi yok dedi serum hiç bişi vermedi ayyyy bi dogsaydı sağ salim....
hosbulduk canim, aslinda gliyorum ama benim geldigim saatlerde burda kimse olmuyor maalesefsimdi de ise gidicem, bir de arada saat farki var. size ayak uydurmaya calisiyorum iste... sen nasislin???
hosbulduk canimcim.. ben de napiimm.. kaynanama kahvaltiya gittim bozdu geri yolladi.. moralimi topluyorum simdi ise 5 karis suratla gitmeyim yazik cocuklar cok etkileniyorlar.. bugün bir de dogumgünümüz var kizlarimizdan birinin d.gününü kutlucaz..
sen nasilsin bakalim, test sonuclarin nasil?
canım test sonuçlarım daha çıkmadı nisanın 20 si gibi
çok heyecanlıyım
Kaynanayı takma kafana dicem herkesten çok takanlardanım
salla gitsin onların amacı bu zaten moral bozmak hayatı zindan etmek laf sokmak ....
inadına gülümse mutlu ol
anammm korktummm:18: dr bana yapacak bişi yok dedi serum hiç bişi vermedi ayyyy bi dogsaydı sağ salim....
bende iim canım allah iiilik versin sanada sonuç için kendimi hazırlamaya çalışıorum , öle oluo eşimin oyunu oldundan pek bakamıorum geldimde saolsun sevinç karşılıor beni:)oda olmasa ama saolsunlar hepside cvp yazıo
ben geceleri pek gelemiyorum benim oğlan sabah erken okula gidiyor bende erken kalktığım için gece geç saatlere kadar oturamıyorum
gündüzleri burdayım genelde tabi sohbet edecek birilerini bulursam
bende iim canım allah iiilik versin sanada sonuç için kendimi hazırlamaya çalışıorum , öle oluo eşimin oyunu oldundan pek bakamıorum geldimde saolsun sevinç karşılıor beni:)oda olmasa ama saolsunlar hepside cvp yazıo
neyse kızlar allah hepimizin gönlüne göre werir inşallahhhhh.......:26:
ben çıkıyorum giyinip süslenip sergime gidiyim
hepinizi öptüm
ragencimmm nedense bazı kaynanalar sanki biz düşmanıyız gibi sanımızı sıkarlar .....onlara inat gülümseyelimmmmmmmm
laf aramızda benimkide öledir ...çok iyi bilirim oyüzdennn
ya biz gündüz kusuyuz diger kizlar gece kuslarivallahi tek korkum listeden defedilmek gelmiyor diye vallahi geliyorum yaa.. evet sevinccim sagolsun beni ilk karsilayanlardan biriydi, onun bende ayri bi yeri var zaten..
ne sonucu canim?? test mi yaptirdin?? ben de yaptirdim ve sonuc alana kadar da öldüm öldüm dirildim.. amam sükür bir sey cikmadi ikisinde de, esimde de.. ama halen bebis yok bi sene bitti.. bakalim kirmizilar gelirse 50 gün kortizon alcam cok düsük dozda.. olmazsa sonra baska testler yapcakmis.. öyle iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?