Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hg canım ii yapmışsın allahın selamını esirgememen ne güsel gel arada muhabbet edelim

hosbulduk canim, aslinda gliyorum ama benim geldigim saatlerde burda kimse olmuyor maalesef simdi de ise gidicem, bir de arada saat farki var. size ayak uydurmaya calisiyorum iste... sen nasislin???

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

hosbulduk canimcim.. ben de napiimm.. kaynanama kahvaltiya gittim bozdu geri yolladi.. moralimi topluyorum simdi ise 5 karis suratla gitmeyim yazik cocuklar cok etkileniyorlar.. bugün bir de dogumgünümüz var kizlarimizdan birinin d.gününü kutlucaz..

sen nasilsin bakalim, test sonuclarin nasil?

iyiyim canım sağol
Hayırlısı canım belki vardır kendini fazla yorma koşuşturma istersen
bazen hamile olduğumuzu anlamadan adetle gidiyor bebecikler
biraz dikkat et

tşk ederm kuzumm
aynen bende 2 kere oldu ama adetle söküldü gitti tutunamamışşş
buda öle olmasınnn allahımmm.....

nikolaycımmm inşallahhh kuzummmm...banada dr.normal kişilerde bile bebek sıkıştırmasından dolayı böbrek sanccısı çekiliyo ...her her ihtimalde çekiceksin demiştiii allahın taktirii

doğru söylüyosun genellikle hamilelikte çıkıyomuş bu böbrek olayı inş seninki tam tersi olur daha iyi olur. inş vardır canım beby hasta olmazsın inş.

inşallah canım vallahi burası ne güselmiş böle dualarınız yetio olmasada sohbeti heycanı umutlarımız yetio inşallah sende hamişsindir de haberlerini verirsin ben en geç yarın vercem haberimi inşş sende yorma kendi hiç belli olmuomuş vallahi kimleri 5 aya kadar anlamıomuş karnı çıkmadan adet görüolarmış her ihtimali göz önünde bulundurmak şartt

kuzenim 70 tane serum yemişti hamileyken böbreği yüzünden
zavallım neler çekti
şimdi çook tatlı bir kızımız var herşeyi unutturdu

anammm korktummm:18: dr bana yapacak bişi yok dedi serum hiç bişi vermedi ayyyy bi dogsaydı sağ salim....

canım test sonuçlarım daha çıkmadı nisanın 20 si gibi
çok heyecanlıyım
Kaynanayı takma kafana dicem herkesten çok takanlardanım
salla gitsin onların amacı bu zaten moral bozmak hayatı zindan etmek laf sokmak ....

inadına gülümse mutlu ol

kızzzz mooda mı yazacaktınnn bana yazmışsın ben hamileyim zatenn.

bende iim canım allah iiilik versin sanada sonuç için kendimi hazırlamaya çalışıorum , öle oluo eşimin oyunu oldundan pek bakamıorum geldimde saolsun sevinç karşılıor beni:)oda olmasa ama saolsunlar hepside cvp yazıo

ben kaçıyommm karnım acıktııı bebiş ağlıyooo dumuyoo anne ye artık beni burda aç bırakma diyoo kendinize iyi bakın

ya valla beni suclu cikardiya ona yanarim.. simdi esime de aglarsa tamam... aman yaa neyse..

anammm korktummm:18: dr bana yapacak bişi yok dedi serum hiç bişi vermedi ayyyy bi dogsaydı sağ salim....

canim böbrekle ilgili bi durum var yanlis anlamadiysam, bence üstünde dur ama korkmani gerektircek bi durum yoktur, cünkü arkadasim böbrek acisi oldu, dra gittiler bebek böbrege basti yapiyo bilmem ne iste ya bebegi ya böbregi alacagiz dediler.. kizcagiz aglamaktan harap oldu, baska bi dra daha gitti, enfeksiyon agrisi bu dedi bi hap verdi gecti gitti.. simdi bebisimiz nerdeyse bir yasinda ve böbrek de yerinde duruyor.. burdaki drlar zaten bi cins.. bence farkli drlara da danismakta fayda var

Son düzenleme:
neyse kızlar allah hepimizin gönlüne göre werir inşallahhhhh.......:26:
ben çıkıyorum giyinip süslenip sergime gidiyim
hepinizi öptüm

ragencimmm nedense bazı kaynanalar sanki biz düşmanıyız gibi sanımızı sıkarlar .....onlara inat gülümseyelimmmmmmmm
laf aramızda benimkide öledir ...çok iyi bilirim oyüzdennn

ben geceleri pek gelemiyorum benim oğlan sabah erken okula gidiyor bende erken kalktığım için gece geç saatlere kadar oturamıyorum
gündüzleri burdayım genelde tabi sohbet edecek birilerini bulursam

ben geceleri pek gelemiyorum benim oğlan sabah erken okula gidiyor bende erken kalktığım için gece geç saatlere kadar oturamıyorum
gündüzleri burdayım genelde tabi sohbet edecek birilerini bulursam

gündüzde başak yok görmüo bizi akşam görürsem yazarım derim sevincin bide benim yıldızlarımızı ver die )

ya biz gündüz kusuyuz diger kizlar gece kuslari vallahi tek korkum listeden defedilmek gelmiyor diye vallahi geliyorum yaa.. evet sevinccim sagolsun beni ilk karsilayanlardan biriydi, onun bende ayri bi yeri var zaten..
ne sonucu canim?? test mi yaptirdin?? ben de yaptirdim ve sonuc alana kadar da öldüm öldüm dirildim.. amam sükür bir sey cikmadi ikisinde de, esimde de.. ama halen bebis yok bi sene bitti.. bakalim kirmizilar gelirse 50 gün kortizon alcam cok düsük dozda.. olmazsa sonra baska testler yapcakmis.. öyle iste..

sagol canim benim destegin icin.. ay haksiz durumdayim ya inanamiyorum hem karisiyo hem de ben sana ne zaman ne dedim diyo.. her seyi toplamis aklina yüzüme carpiyo, sen suraya gittin buraya gittin ben sana bi sey dedimmi bilmem ne allahtan demedin... trye iki kere gitmeyi isterim dedim diye resmen s...... yani kendisi 4senede bi gittigi icin beni de öyle yapmaya calisiyo nefret ediyorum ondan.. ayyyyyyyyyy neyse....

hadi canim iyi süslenmeler sana...

ben isimlerinizi veririm gündüz açıklar die heh:)yok caım başakk hanım atmaz listeden test alıp yapıcam günüm gelmedi ama şüphe ve doğrultusunda meraktan çatlıcam ondan merak etme stresten olur yada zamanı gelmemiştir daha bak biyerde okuudm yumurta hemen çatlamıomuş zaten hele 1 sene olmuş 3,5 yıl bekledim da insaf ..kırmızılar ne kız çokmu cahilim anam ben daha tedaviye başlamadım için anlayışla karşılayın lütfen

kizlar ben de ufaktan kacayim az bi erken gidip sinifi süsleyim biraz, bi iki balon takayim.. cimri sef karsilamazya cebimden alayim bari balonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…