kizlar ben de ufaktan kacayim az bi erken gidip sinifi süsleyim biraz, bi iki balon takayim.. cimri sef karsilamazya cebimden alayim bari balonlari
ben isimlerinizi veririm gündüz açıklar die heh:)yok caım başakk hanım atmaz listeden test alıp yapıcam günüm gelmedi ama şüphe ve doğrultusunda meraktan çatlıcam ondan merak etme stresten olur yada zamanı gelmemiştir daha bak biyerde okuudm yumurta hemen çatlamıomuş zaten hele 1 sene olmuş 3,5 yıl bekledim da insaf ..kırmızılar ne kız çokmu cahilim anam ben daha tedaviye başlamadım için anlayışla karşılayın lütfen
gündüzde başak yok görmüo bizi akşam görürsem yazarım derim sevincin bide benim yıldızlarımızı ver die )
ya biz gündüz kusuyuz diger kizlar gece kuslarivallahi tek korkum listeden defedilmek gelmiyor diye vallahi geliyorum yaa.. evet sevinccim sagolsun beni ilk karsilayanlardan biriydi, onun bende ayri bi yeri var zaten..
ne sonucu canim?? test mi yaptirdin?? ben de yaptirdim ve sonuc alana kadar da öldüm öldüm dirildim.. amam sükür bir sey cikmadi ikisinde de, esimde de.. ama halen bebis yok bi sene bitti.. bakalim kirmizilar gelirse 50 gün kortizon alcam cok düsük dozda.. olmazsa sonra baska testler yapcakmis.. öyle iste..
canim kirmizilar adethani kirmizi kirmizi... ya o yumurta neden hemen catlamiyo yaa... o da bize denk geldi demekki... millet tavsan cinsi cikti benim üstüme ikiciye hamile olanlar var gel de stres yapma... ben de bekliyorum heyecanla ortalama bir hafta var batima, bakalim ne olcak benim de ''kendimce'' belirtilerim var gecenlerde yine olmustu ama tabi sonu hüsranla bitmisti bakalim az kaldi zaten ögrencem elbet.. ben de öyle diyorum artik zamani gelmemstir... zaten yapcak baska bir sey de yokki...
kizlar ben de ufaktan kacayim az bi erken gidip sinifi süsleyim biraz, bi iki balon takayim.. cimri sef karsilamazya cebimden alayim bari balonlari
canim kirmizilar adethani kirmizi kirmizi... ya o yumurta neden hemen catlamiyo yaa... o da bize denk geldi demekki... millet tavsan cinsi cikti benim üstüme ikiciye hamile olanlar var gel de stres yapma... ben de bekliyorum heyecanla ortalama bir hafta var batima, bakalim ne olcak benim de ''kendimce'' belirtilerim var gecenlerde yine olmustu ama tabi sonu hüsranla bitmisti bakalim az kaldi zaten ögrencem elbet.. ben de öyle diyorum artik zamani gelmemstir... zaten yapcak baska bir sey de yokki...
bende iim canım allah iiilik versin sanada sonuç için kendimi hazırlamaya çalışıorum , öle oluo eşimin oyunu oldundan pek bakamıorum geldimde saolsun sevinç karşılıor beni:)oda olmasa ama saolsunlar hepside cvp yazıo
ya biz gündüz kusuyuz diger kizlar gece kuslarivallahi tek korkum listeden defedilmek gelmiyor diye vallahi geliyorum yaa.. evet sevinccim sagolsun beni ilk karsilayanlardan biriydi, onun bende ayri bi yeri var zaten..
ne sonucu canim?? test mi yaptirdin?? ben de yaptirdim ve sonuc alana kadar da öldüm öldüm dirildim.. amam sükür bir sey cikmadi ikisinde de, esimde de.. ama halen bebis yok bi sene bitti.. bakalim kirmizilar gelirse 50 gün kortizon alcam cok düsük dozda.. olmazsa sonra baska testler yapcakmis.. öyle iste..
herşeyin bir zamanı var o zaman gelince nasıl olduğunu bilem anlamazsınız bir bakmışsınız meleğiniz içinizde
inşalllahhhhhh bu sefer olurr
canım sanırım adanalı değilsin sen tainden dolayı felanmı adanadasın kendinden bahsetsene biraz
nerden anladın yok canım evlendim geldim istanbul büyümeyim ben aslen bartın karadenizliyim sevdik geldik bi alamete
bende aslen adanalıyım ama evlendik kahramanmaraşa geldik bizde sevdik geldik bir alametle
adana güzeldir ama yamemleketim ya
güsel güselde ist gibi bi şehirden gelmek alışmaya zor alışıo insan allahtan çevrem oldu arkadaşlarım kaynanadan uzağım çok şükür adana çok sıcak oluo ama bayılcak gibi oluom
seni çok iyi anlıyorum adanadan maraşa gelmekte aynen dediğin gibi benim 6 sene oldu canım malesef çevrem çok olmadı 1-2 arkadaşım var çalıştıkları için çok görüşemiyorum. kaynanadan uzak olman süper bişibiz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk burnumdan getirdi
Evet adana sıcak olur ama biz alıştığımız için çok etkilemez hangi semttesiniz. Annemler merkezde oturuyor taşköprü felan var bilirsin oraya yakın çarşıda yani.
karşıyakadalar yani ben havaalanının karşısındayım
anladım canım
ne yapacaksın işte başa gelen çekiliyor ailen istanbuldamı
gidebiliyormusun ziyarete
tabiki gidiorum igtmessem çatlarım gözümde tütüolar bide yeğenim oldu daha göremedim kışın gidiorum anca eski işyerine yardıma die 3 ay kalıp geliorum ama busene yokmuş okadar izin napıcam bilmiorum
üç aymı kız eşini bırakıpmı gidiyorsun
benimde kızkardeşim bursada yiğenlerimin sünneti oldu gidemedim direkt uçak yok otobüsle de çook uzak
acısını çıkarıom şekerim heheh kalsın değerimi anlıo geldimde el üstünde tutuo anlasın boşver çok yüz vermeye gelmiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?