Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim kirmizilar adet hani kirmizi kirmizi... ya o yumurta neden hemen catlamiyo yaa... o da bize denk geldi demekki... millet tavsan cinsi cikti benim üstüme ikiciye hamile olanlar var gel de stres yapma... ben de bekliyorum heyecanla ortalama bir hafta var batima, bakalim ne olcak benim de ''kendimce'' belirtilerim var gecenlerde yine olmustu ama tabi sonu hüsranla bitmisti bakalim az kaldi zaten ögrencem elbet.. ben de öyle diyorum artik zamani gelmemstir... zaten yapcak baska bir sey de yokki...

gündüzde başak yok görmüo bizi akşam görürsem yazarım derim sevincin bide benim yıldızlarımızı ver die )

başak hanım bu yazılanları okur zatiii
görür burda olduğumuzu
genede vermez yıldızlarımızı
bilmezki gündüz topic bize emanet.

canım genetik test bide kromozom analizi :18::18: bakalım ne olacak :18:

herşeyin bir zamanı var o zaman gelince nasıl olduğunu bilem anlamazsınız bir bakmışsınız meleğiniz içinizde

allah seni emi çok güldüm (millet tavsan cinsi cikti benim üstüme ikiciye hamile olanlar var gel de stres yapma.)allah tependen baksın rabbim bizide görüyo ama bekle kulum dio duyar gibiyim gaypten sesler duyuyorum sanırım adet günün geçtimi

başak duydunmu

canım sanırım adanalı değilsin sen tainden dolayı felanmı adanadasın kendinden bahsetsene biraz

nerden anladın yok canım evlendim geldim istanbul büyümeyim ben aslen bartın karadenizliyim sevdik geldik bi alamete

bende aslen adanalıyım ama evlendik kahramanmaraşa geldik bizde sevdik geldik bir alametle

adana güzeldir ama ya memleketim ya

bende aslen adanalıyım ama evlendik kahramanmaraşa geldik bizde sevdik geldik bir alametle

adana güzeldir ama ya memleketim ya

güsel güselde ist gibi bi şehirden gelmek alışmaya zor alışıo insan allahtan çevrem oldu arkadaşlarım kaynanadan uzağım çok şükür adana çok sıcak oluo ama bayılcak gibi oluom

güsel güselde ist gibi bi şehirden gelmek alışmaya zor alışıo insan allahtan çevrem oldu arkadaşlarım kaynanadan uzağım çok şükür adana çok sıcak oluo ama bayılcak gibi oluom

seni çok iyi anlıyorum adanadan maraşa gelmekte aynen dediğin gibi benim 6 sene oldu canım malesef çevrem çok olmadı 1-2 arkadaşım var çalıştıkları için çok görüşemiyorum. kaynanadan uzak olman süper bişi biz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk burnumdan getirdi
Evet adana sıcak olur ama biz alıştığımız için çok etkilemez hangi semttesiniz. Annemler merkezde oturuyor taşköprü felan var bilirsin oraya yakın çarşıda yani.

karşıyakadalar yani ben havaalanının karşısındayım

anladım canım
ne yapacaksın işte başa gelen çekiliyor ailen istanbuldamı
gidebiliyormusun ziyarete

tabiki gidiorum igtmessem çatlarım gözümde tütüolar bide yeğenim oldu daha göremedim kışın gidiorum anca eski işyerine yardıma die 3 ay kalıp geliorum ama busene yokmuş okadar izin napıcam bilmiorum

tabiki gidiorum igtmessem çatlarım gözümde tütüolar bide yeğenim oldu daha göremedim kışın gidiorum anca eski işyerine yardıma die 3 ay kalıp geliorum ama busene yokmuş okadar izin napıcam bilmiorum

üç aymı kız eşini bırakıpmı gidiyorsun

benimde kızkardeşim bursada yiğenlerimin sünneti oldu gidemedim direkt uçak yok otobüsle de çook uzak

üç aymı kız eşini bırakıpmı gidiyorsun

benimde kızkardeşim bursada yiğenlerimin sünneti oldu gidemedim direkt uçak yok otobüsle de çook uzak

acısını çıkarıom şekerim heheh kalsın değerimi anlıo geldimde el üstünde tutuo anlasın boşver çok yüz vermeye gelmiolar

acısını çıkarıom şekerim heheh kalsın değerimi anlıo geldimde el üstünde tutuo anlasın boşver çok yüz vermeye gelmiolar

3 ay çok uzun bir süre adam başkasını bulursa bu süre zarfında değeri anlarsın
önemli olan ayrı kalmadan değerli olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…